Μήνυμα στις 7/11/2015 στις 17:44 @Ftou.gr admin
ειχα ανεβασει δυο θεματα στο φορουμ sex και το ενα απο αυτα σβηστηκε . μηπωσ μπορειτε να μου πειτε τι εγινε; Σημείωση moderator: Το δεύτερο θέμα σβήστηκε διότι ήταν σχεδόν επανάληψη του πρώτου. Πήγαινε στο θέμα: σβηστηκε θεμα
Μήνυμα στις 6/11/2015 στις 15:47 @Sex
Γεια σας ειμαι ενα κοριτσι 13 χρονων και ανακαλυψα τον αυνανισμο πριν κανα χρονο.Στην αρχη δεν ειχα δωσει και πολυ σημασια ομωσ μια μερα που εβλεπα μια αρκετα προστυχη ταινια καποια στιγμη αρχισα να νιωθω πολυ περιεργα, ημουν ηδη υγρη και αρχισα σιγα σιγα να τριβω το στηθος και την κλειτοριδα μου μετα απο λιγο ειχα ερεθιστει τοσο πολυ που σταματησα γιατι δεν αντεχα , την επομενη φορα αντεξα για λιγο παραπανω , την τριτη φορα δεν σταματησα καθολου ετρεμα σχεδον, ειχα μουδιασει παντου ,δυσκολευομουν να παρω ανασα και καποια στιγμη δακρυσα, ηταν πολυ ωραιο συναισθημα . Απο τοτε αυνανιζομαι αρκετα συχνα περιπου μια φορα ανα δυο μερες. Πριν λιγο καιρο ανακαλυψα πως και η κολλητη μου αυνανιζεται .Θελω να μοιραστω μαζι της τα συναισθηματα μου ομως νομιζω πως θα ακουστουν πολυ περιεργα και αυτη δεν θελει να το συζηταει και πολυ. Συνγνωμη που σας ζαλισα απλα ηθελα να το μοιραστω με καποιον και εχω τις εξησ αποριες: α) Ήταν οργασμος αυτο που μου συνεβη την τριτη φορα; β)Τι πρεπει να πω και να κανω με την κολλητη μου; Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός |