Μήνυμα στις 1/1/2016 στις 21:19 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δεν ειμαι ειδικος σε αυτα καθολου. Παρολαυτα απο την ελαχιστη εμπειρια που εχω, ξερω οτι το τελευταιο δευτερολεπτο η καρδια σου θα φτασει να χτυπαει(αν την γουσταρεις πραγματικα) 200 παλμους το δευτερολεπτο, φροντισε να μην κανεις πισω τοτε γιατι θα ξενερωσεις μονος σου. Θα σου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο οτι ακομα κι αν φας χυλοπιτα. Εχω κανει πολλες φορες πισω(ακομα το κανω) και ποναει πολυ.Τωρα για προτασεις, δεν ξερω πολλα για το "εδαφος" που εχεις με την κοπελα. Εγω αν ημουν στη θεση σου(απο τα λιγα που καταλαβα), θα της ελεγα οτι κατι θελω να της πω, θα την "ξεμοναχιαζα" και θα της μιλουσα. Σιγουρα καπου που δεν θα εκανε επισκεψη κανενα πιτσιρικι η η καποιος συγγενης δικος της η δικος σου(Μητερα,Πατερας Αδερφος, Ξαδερφος κ.τ.λ). Και φυσικα να τα πεις σχετικα γρηγορα. ΠΧ σε καποια φαση ηθελα να μιλησω σε μια κοπελα. Εκανα οτι σου ειπα, οολα πηγαν καλα αλλα επιδη δεν το ειπα καθαρα, κι αρχισα να το "σερνω" αρχισα να εμφανιζονται διαφοροι, να ζηταν διαφορα και η ιστορια γ****. Στο λεω γιατι απο οτι καταλαβα θα εχετε κοσμο εκει. Οποτε καντο σαν κομαντο. Να εισαι περιποιημενος καθαρος... και φυσικα ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ 100%. Καλη επιτυχια. :) Πήγαινε στο θέμα: πως να κανω φαση μαζι της...
Μήνυμα στις 19/12/2015 στις 12:50 @Θ. Κλημεντίνη
Συγγνωμη για το spam.... αλλα εισαι απιθανος !! :P Πήγαινε στο θέμα: Πρωην
Μήνυμα στις 17/12/2015 στις 09:33 @Θ. Κλημεντίνη
Με καλυψες οποτε σου δινω την αποδεκτη :) Δεν θα ελεγα οτι απλα με φλερταρε η κοπελα. Ετσι οπως το πηγαινε, αν αυτη δεν επρεπε να φυγει λογο δουλειας, κι αν κι εγω την φλερταρα οπως αυτη, και δεχομουν να τη συναντουσα αργοτερα(οπως μου το ζητησε), θα ημουν μαλλον στο κρεβατι της. Αλλα επιδη ειδε οτι δεν πηγαινε, το γυρισε στον καφε. Και η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται καθολου για κοπελα η οποια ειναι επιπολαια και απερισκεπτη, και σιγουρα δεν ειναι οπως τα συνηθησμενα τσουλακια που το παιζουν γκομενες, ντιβες,(οπως πολυ καλα ειπες) και νομιζουν οτι ειναι τιποτα διασημες. Ηταν σιγουρη γι'αυτο που εκανε, απλα εψαχνε συνεχεια την δικια μου αντιδραση.. θα δεχτω τον καφε αυριο μαλλον(μην τηλεφωνησω αμεσως, δεν ειμαι ευκολος τυπος ;)), και θα ακολουθησω οτι ειπες :) Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα...... και ραντεβου
Μήνυμα στις 16/12/2015 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας !! Ειχα γραψει λιγο καιρο πριν καποια θεματα στο φορουμ. Καταρχας, να πω οτι ειμαι 17. Μου την επεσε μια κοπελα 2 χρονια μεγαλυτερη μου. Ειναι 19. Μου εκανε παρα πολλα κοπλιμεντα, γελουσε συνεχεια, το προσωπο της ηταν συνεχεια κυριλεκτικα, σε αποσταση αναπνοης απο το δικο μου(καπου στα 10-15 cm) , και οταν μου εδωσε το τηλεφωνο της μου ζωγραφισε και κατι καρδουλες. Οφειλω να πω οτι φαινεται καλη κοπελα, και φαινεται να ταιριαζουμε σε αρκετα πραματα. Η σταση μου ηταν ουδετερη. Εχω το τηλεφωνο της και η ιδια μου προτεινε να πάμε για καφε, αλλα το πρωτο μου θεμα, ειναι αν πρεπει να κανω την κινηση. Παντα πιστευα οτι ειναι καλυτερο το αγορι/αντρας να περναει σε ηλικια την κοπελα/γυναικα, η να ειναι στην ιδια ηλικια, κι αυτη οχι με περναει απλα, με περναει 2 χρονια ! Δευτερον, ειναι οτι εκτος απο μια ΠΑΡΑ πολυ συντομη "σχεση" που ειχα, δεν ειχα ποτε μου κατι. ΕΙναι ουσιαστηκα η "πρωτη" φορα που υπαρχουν προοπτικες να γινει κατι. Ποτε δεν εχω παει για καφε με κοπελα, υπο τετοιες συνθηκες. Εκτος του να ειμαι ο εαυτος μου κ.τ.λ (που δεν εχω θεμα), δεν ξερω τι αλλες "κινησεις" να κανω σε αυτο το ραντεβου(αν το αποφασισω). Το χειροτερο μου, δεν ειναι η αρχη η η μεση του ραντεβου. Ειναι το τελος. Δεν ξερω πως να το "κλεισω". Σιγουρα θα της δειξω οτι θελω να ξανα βρεθουμε(αν δω οτι ταιριαζουμε κ.τ.λ), αλλα σκεφτομαι οτι ισως θα επρεπε να κανω κι κατι αλλο. Δεν ξερω. Πειτε μου γνωμες !! Θα δωσω αποδεκτη. Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα...... και ραντεβου
Μήνυμα στις 28/11/2015 στις 14:45 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και που διάβασες το κείμενο μου :) Μπορώ να πω ότι με κάλυψες. Είναι ότι ακριβώς σκεφτόμουν. α) Ναι έχεις δικιο. Κι αν αποφασίσω να το παιξω εκ του ασφαλούς θα κρατήσω όσο μπορώ μια φιλική "σχέση". β) Τις έχω γιατί τον είδα τον τύπο να την αγκαλιάζει(ευτηχώς ήμουν μέσα σε λεωφορείο και δεν χρειάστηκε να το υποστώ για πολύ). Βέβαια προσπαθούσε να τον ψιλο-σταματήσει, αλλά και πάλι δεν ξέρω. Δεύτερο είναι ότι στο facebook του είδα ότι είχε κοπέλα κάποια Μαρία(που είναι και το όνομα της κοπέλας) αλλά ταυτόχρονα, φαίνεται και μια άλλη Μαρία μου του βάζει χαμόγελα κάπιες φορές στα σχόλια σε ποστ. Οπότε τι να πω...Βαδίζω με το ότι έχει αγόρι. γ) Ίσως να το ξανά πω. Αλλα και πάλι δεν θέλω να την πιέσω με το να της το ξανά πω για δεύτερη φορά. Βέβαια αυτή τη φορά αμα το της το πω, θα της το πω μπροστά της. Να βλέπω την αντίδραση της. Πήγαινε στο θέμα: Μιλάς, η δεν μιλάς;
Μήνυμα στις 27/11/2015 στις 23:12 @Θ. Κλημεντίνη
Γειαα σας !! Όπως έχω πει σε ένα θέμα πρόσφατα, είμαι 17 χρονών και δεν είχα/έχω κοπέλα. Το γιατί ειναι σχετικά εύκολο. Όταν μου την πέφτουν κοπέλες, δεν τις θέλω εγώ, κι όταν βρώ καποια που μου αρέσει, θα έχει γκόμενο, ειτε θα βρεί απο τότε που θα την δω εγώ, μεσα στίς επόμενες ωρες... Ειμαι γκαντέμης. Τέλος πάντων, γενικότερα βλέπω κορίτσια που μου "γουστάρουν"(με τον κάτω "εγγέφαλο"), αλλά θέλω να βρώ αυτή που οταν θα την δω, θα πω απο μέσα μου: "Α αυτή μ'αρεσει". Γενικότερα θέλω να έχω μια κανονική σχέση. Τελείωσα τον πρόλογο. Πάω στο ψητό. Κάνω κάποια ιδιαίτερα μαθήματα, μαζί με μια άλλη κοπέλα(με την οποία είπα το "Α μ'αρεσει") από μιά διπλανή κομώπολη από εδω που μένω. Δεν πάμε στο ίδιο σχολείο, και το μόνο μέρος που μπορώ να την "βλέπω", είναι στα μαθήματα, στα οποία χαμογελάμε και οι δυό σχεδόν συνέχεια, μιλάμε, έρχεται κοντά μου(με την έννοια ότι θα μπορούσε να με αποφύγει, η να είναι μακριά μου αλλα δεν το κάνει), μου μιλάει, κάνουμε αστεία, ανταλλάσουμε απόψεις, και γενικοτερα στα κενά, μέσα σε αυτή την 1, 1,5 ώρα που είμαστε μαζί περνάμε καλά. Σας τα λέω όλα αυτά όχι γιατί φοβάμε να της μιλήσω. Το θέμα μου είναι ότι έχω την βάσιμη υποψία ότι έχει σχέση με έναν πρώην "φίλο" μου. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η σχέση τους, και ούτε μπορω να μάθω γιατί δεν έχουμε αυτή τι στιγμή κάποιο κοινό φίλο που μπορώ να ρωτήσω. Μιλάμε κάποιες φορές στο τσάτ. Μέχρι που προσπάθησα να της πώ απ'εξω απ'εξω να πάμε ίσως και για καφέ. Δεν ξέρω αν το κατάλαβε η όχι, πάντως δεν τσίμπησε. Φαίνεται ότι έχουμε μια καλή "φιλία", αλλά εκτός του ότι θέλω να το προχωρήσω, ξερω ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Όταν θα τελειώσουν τα μαθήματα σε κανα χρόνο, ότι και να γίνει, αναγκαστηκά ούτε θα την ξαναδώ, ούτε θα με ξαναδεί. Οπότε η ερώτηση μου είναι η εξής. Ξέρω ότι λένε, ότι το να ζητάς να "γίνει κάτι" από "δεσμευμένη" κοπέλα, η γυναίκα, δεν βγαίνει ποτέ σε καλό, αλλά η δικιά σας γνώμη ποιά είναι ? Να της μιλήσω, να το αφήσω να τελειώσει έτσι(κάτι που δεν θέλω με τίποτα)? Τι ? Ευχαριστώ, και συγγνώμη για το μεγάλο μήνυμα. Πήγαινε στο θέμα: Μιλάς, η δεν μιλάς;
Μήνυμα στις 5/11/2015 στις 15:24 @Sex
Σωπα ρε φιλε. Εγω 17 ειμαι και ακομα δεν εχω φασωθει. Δεν εισαι ο μονος μην φοβασε. Εγω απλα ημουν παντα ατυχος. Με ηθελαν οι κοπελες που δεν ηθελα, και δεν ηττα διαθεσιμες οι κοπελες που ηθελα. Μην φοβασε. Δεν εισαι ο μοναδικος λοιπον. Αλλα εγω ξερω τι φταιει. Δες κι εσυ τι φταιει. Μηπως δεν κοινωνικοποιησε σωστα ?? Μηπως δεν εχεις κανει καλη προσεγγιση ? Δυστηχως οι κοπελες(οι περισσοτερες) δεν ειναι κυνηγοι. Αρα πρεπει εμεις να κανουμε συνηθως το βημα. Δες τι φταιει λοιπον και προσπαθησε να το αλλαξεις :)
Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλες |