Μήνυμα στις 4/11/2015 στις 21:31 @Κλάψιμο
Γεια σας.Ειμαι μαθητρια Λυκειου και τον τελευταιο καιρο νιωθω μια ελξη για εναν απ τους καθηγητες μου.ειναι νεος,28¬30.Αυτος παιζει να το ειχε καταλαβει.δεν ξερω τι να κανω.η συμπεριφορα του με μπερδευει.μια φορα μου ειπε οτι ηθελε να μιλησουμε για το διαγωνισμα της χημειας και τα λαθη που εκανα.εγω παραξενευτηκα γτ ειχα γραψει 19,9 οποτε τι θα ηθελε να μιλησουμε;Τεσπα.μολις χτυπησε το κουδουνι εγω εμεινα μ αυτον μονοι στην ταξη.Τοτε μου επιασε το μπρατσο και με γυρισε ν τον κοιταζω.Πιστευα οτι θα με φιλουσε ετσι οπως ειχε πλησιασει το προσωπο του στο δικο μου αλλα χτυπησε το κουδουνι και μ εφησε.Μου χαμογελασε και εφυγε.Μια αλλη μερα στο σχολασμα προσφερθηκε ν με παει σπιτι μου μιας κια μενουμε πολυ κοντα.Εγω δεχτηκα επειδη μου αρεσε.Οταν μπηκα στο αυτοκινητο δε σταματουσε να με κοιταει και τελικα οταν φτασαμε μου προτεινε να παμε σπιτι του.δεχτηκα ξανα.στο σπιτι του ημασταν μονοι μας.καθομασταν με τις ωρες και μιλουσαμε και τελικα με αγκαλιασε και με χαιδευε.οταν εφυγα ενιωθα κατα καποιο τροπο ζαλισμενη και μπερδεμενη.Ειναι παντρεμμενος και αυτο δεν μου επιτρεπει να κανω κατ.παρ ολ μου αρεσει τρελα.τι α κανω Πήγαινε στο θέμα: Ερωτας με καθηγητη. |