Μήνυμα στις 17/11/2015 στις 16:13 @Sex
Παιδια εχω παρατηρησει εδω και πολυ καιρο οτι μεσα στο αιδοιο μου εχω κατι σαν μπιμπικακια να το πω;σαν πολυ μικρα σπυρακια που δεν φαινονται σχεδον καθολου και δεν με πονανε καθολου..2-3 φορες "εσπασα" ενα και εβγαλε παρα πολυ λιγο ενα αοσμο ασπρο υγρο..ειναι φυσιολογικο;νομιζω τα ειχα απο παντα αυτα.. επισης,εξω απο τα μικρα χειλια μαζευεται συχνα ενα ασπρο λιγο κολλωδες υγρο..τι ειναι αυτο; Πήγαινε στο θέμα: Αιδοιο
Μήνυμα στις 31/10/2015 στις 16:10 @Sex
Καλησπερα.Ειμαι 16 ετων,κοπελα και ειχα μια συζητηση τις προαλλες με την μητερα μου για την ομοφυλοφιλια.(ειμαι bisexual) Λοιπον η μητερα μου ειπε οτι της φαινεται κατι το εντελως αισχρο,ανηθικο,κατι μη το φυσιολογικο και κατι που γινεται αποκλειστικα και μονο για το σεξ. Μου ειπε πως οι περισσοτεροι εχουν "γινει" επειδη εκαναν κατι με το ιδιο φυλλο και απλα τους αρεσε.Μου το υποβιβασε τοσο πολυ,και μου το συγκρινε με εναν ανθρωπο ο οποιος κανει σεξ με ζωα και μου ειπε πως ειναι το ιδιο πραγμα και ειπε οτι κανενας γονεας δεν χαιρεται αμα το παιδι του ειναι ομοφυλοφιλο(πραγμα που προφανως με πληγωνει καπως) Προφανως και εχω εντελως διαφορετικες αποψεις,της ειπα πως δεν "γινεσαι" απο μια στιγμη στην αλλη,και οτι ετσι γεννιεσαι,οτι δεν ειναι μονο για το σεξ και υπαρχουν και ατομα που αγαπιουνται (φυσικα και υπαρχουν και μερικοι που πηδιουνται με τον καθενα/καθεμια για την πλακα τους,αλλα αυτο υπαρχει και σε straight ατομα)και της ειπα οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ μα καμια σχεση να κανει καποιος σεξ με ενα ζωο και καποιος να κανει σεξ με το ιδιο φυλλο. Ασχετα με το τι λεει η μανα μου,εσεις τι πιστευετε;Θεωρειτε σωστα ολα αυτα που μου ειπε;ή εγω εχω διαφορετικη αποψη επειδη μου αρεσουν και τα δυο φυλλα; Ολες οι γνωμες/αποψεις ειναι αποδεκτες. Πήγαινε στο θέμα: Ομοφυλοφιλία |