Μήνυμα στις 31/10/2015 στις 15:31 @Sex
Παιδιά θέλω να πάω με πουτανα αλλΑ δεν ξέρω ούτε που να βρω και ούτε πως να το ζητήσω! Βοήθειααα Πήγαινε στο θέμα: σεξ
Μήνυμα στις 30/10/2015 στις 23:59 @Sex
Και γω το παθενα αυτό το καλοκαίρι που ήμουν ερωτευμένος με μια κοπέλα και.δεν είχα ποτέ όρεξη Όμως αφού τα φτιάξαμε μετά είχα Χουφτωσε την πολύ αν έχει κολαρα για να καυλωσεις έτσι μπορεί ν σου ξανακάνει κέφι όπως παλιά!!! Πήγαινε στο θέμα: Στύση
Μήνυμα στις 30/10/2015 στις 23:51 @Sex
Γεια σας.Τι θα μπορούσα ν βάλω εκτός από προφυλακτικά για να γίνει πιο ωραίος ο αυνανισμός; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας<3 Πήγαινε στο θέμα: μαλακια
Μήνυμα στις 30/10/2015 στις 23:48 @Sex
Γεια σας!Είμαι 14 ετών κι το πέος μου είναι 13,5 εκατοστά Είναι καλό μέγεθος;Και αν όχι ποιο είναι το φυσιολογικό; Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος πέους;
Μήνυμα στις 30/10/2015 στις 23:44 @Sex
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούριός στο Φόρουμ κ έχω ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα Καταρχάς,ο πούτσοκεφαλος δεν βγαίνει εύκολα έξω.Έτσι λοιπόν ξεκίνησα ν βάζω σαμπουάν κι ξεκίνησε ν βγαίνει και έτσι εχυνα περισσότερο.Όμως σήμερα(αν κ δεν έβαλα το σαμπουάν) δεν βγήκε καθόλου έξω(που έβγαινε)και όταν πάω να κατουρισω με ενοχλεί αρκετά Για ποιο λόγο; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας Πήγαινε στο θέμα: πουτσοκεφαλος |