Μήνυμα στις 16/6/2016 στις 22:13 @Κλάψιμο
καλησπέρα λοιπόν θα σας πω το πρόβλημα μου και θέλω την γνώμη σας! χώρισα (όχι από επιλογή μου) μετά από 10 χρονια σχέσης και 7 χρονια συμβίωσης! δεν είχα πρόβλημα να κάνουμε το επόμενο βιμα ποτε (γάμο -παιδί) αυτή ήταν αρνητική! Τεσπα δεν με πείραξε ποτε ήμασταν καλά πέρσι τον αύγουστο γυρνάμε από διακοπές όλα μια χαρά έχουμε ακόμα άδεια και οι 2 και συνεχίζουμε διακοπές στην αθηνα στο σπίτι μας με κάθε μέρα παραλια και χαλαρά ποτακια και τσάρκες ξεκινάει μια θεραπεια με ορμόνες για ένα γυναικολογικό πρόβλημα που έχει και ξαφνικά γίνετε άλλος άνθρωπος χωρίς να μου δίνει καμια σημασία τεσπα φτανουμε στον χωρισμό χωρίς κάποιο προφανέστατο λόγο απλα "ακουρσαστικε"!!!! λέει και κάτι μαλακίες ότι δεν πετάω τα σκουπίδια από το σπίτι και τέτοια! στο πρόβλημα μου τώρα είμαι σε μια καινούργια σχέση από τον φεβρουάριο με ένα πολύ καλο παιδί και στιν ιλικια μου (η προιν μου ηταν 4 χρονια μικροιτερη τςρα ειναι 28) αλλα ακόμα γουστάρω και σκέφτομαι την πρώην μου που πλέον δεν έχω καμια επαφή !! χθες είμαι στο δρόμο με την μηχανή και είδα το αμάξι της παρκαρισμένο και πήγα να τρακάρω από την ταραχή μου με παρακολουθεί συνεχεια και εγώ μαθαίνω τα πάντα για αυτήν ! δεν ξέρω αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα μου ξέρω πάντως πως πλέον είμαι ένας άλλος άνθρωπος !!! ότι κάνω για να περάσω καλά το κάνω μονο και μονο για δείξω στους φίλους μου πως το ξεπέρασα γιατί ήμουν πολύ χαλια όταν χώρισα αλλα πραγματικά ακόμα έτσι είμαι απλά έμαθα να το κρύβω καλα απο τους άλλους για να μην τους στεναχωρώ! Πήγαινε στο θέμα: την θελω πισω! |