Μήνυμα στις 11/10/2015 στις 13:21 @Θ. Κλημεντίνη
θα ασχοληθω ερασιτεχνικα αλλα τον εαυτο μου δεν τον συγχωρω πωτε για αυτο..εχασα χρονια απο την ζωη μου ..βλεπω οτι μαρεσει πολυ και δεν μπορω να το κανω επαγγελματικα..βλεπω οτι ειναι κομματι της ζωης μου που δεν καταφερα εχεις δικιο αλλα ειναι λαθως που δεν διορθωνετε ....... Πήγαινε στο θέμα: μπασκετ
Μήνυμα στις 11/10/2015 στις 08:52 @Θ. Κλημεντίνη
λιπον καταρχας ειμαι 16 χρονων...ξεκινησα το μπασκετ απο το καλοκαιρι με εναν φιλο και βλεπω τωρα οτι θελω να παω σε μια ερασυτεχνικη ομαδα και σιγα σιγα να προσπαθησω εστω και τωρα για επαγγελματικο σιγα σιγα....μου λενε δεν γινεται..τρεις μερες ειμαι χαλια γτ μικρος απο 9 χρονων με παρακαλαγανε οι γονεις μου να γραφτω σε ενα αθλημα και εγω ελεγα οχι....3 μερες ειμαι χαλια για αυτο το θεμα..εγω εχω αποφασησει να τα παρατησω ολα και να ασχολουμε με αγγλικα και μπασκετ το σχολειο θα το βγαλω με μετριο βαθμο...το θελω παρα πολυ ασ ειναι και πολυ δυσκολο αλλα θελω πολυ να το κανω..νιωθω οτι το μπασκετ μου προσφερει πολλα και δεν θελω να το χασω και να με τρωει για ολη μου την ζωη ενα λαθως που εκανα μικρος...το σκευτομαι ακομα και χθες το βραδυ δεν κοιμυθηκα καλα....πειτε μου μερικοι καποιες γνωμες...
Πήγαινε στο θέμα: μπασκετ
Μήνυμα στις 8/10/2015 στις 15:33 @Θ. Κλημεντίνη
μαρεσουν 2 κοπελες η μια ειναι στην ταξη μου και η αλλη 1 χρονο μικροτερη και εγω με αυτην απο την ταξη μιλαμε συνεχεια αρκετα αλλα η αλλη απλα την βλεπω..δεν ξερω σε ποια να παω ...και τα δυο κοριτσια μαρεσουν ..οκ ειναι καπως αλλα ειμαι σε αδιεξωδο...αυτη απο την ταξη μου φοβαμαι να κανω κινηση μηπως και την χασω και απο φιλη και την αλλη την μικροτερη ειναι ολο με παρεα και δεν μπορω να παω να της μιλησω...τι να κανω????εγω ειμαι δευτερα λυκειου το ιδιο και η κοπελα απο την ταξη και η μικροτερη ειναι πρωτη λυκειου..σας παρακαλω πειτε μου γνωμες
Πήγαινε στο θέμα: τι να κανω??
Μήνυμα στις 5/10/2015 στις 07:35 @Θ. Κλημεντίνη
σε ευχαριστω πολυ ρε ευχαριστω παρα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 23:36 @Θ. Κλημεντίνη
και σε οτι ειπες εισαι πολυ σωστος ευχαριστω πολυ αλλα τι μπορω να κανω για να εχω αυτοπεποιθηση που θελω αφανταστα να εχω αλλα κατι με κραταει πισω...τι να κανω?????
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 23:34 @Θ. Κλημεντίνη
εχεις δικιο οντως παλια δεν ειχα αυτοπεπηθηση ουτε τωρα εχω ντρεπομαι,νιωθω γενικα καπως ψυχολογικα...δεν ξερω θελω να εχω αυτοπεποιθηση θελω αλλα δεν ξερω πως να το κανω αν και μαρεσει να μιλαω να κανω πολλα δεν τα κανω και ειμαι μαζεμενος...εχω περασει καποια πραγματα οχι με κοπελες γενικα και με εχουν αλλαξει αλλα αυτοπεποιθηση δεν καταφερα να απκτησω και αυτο ειναι που με στεναχωρει περισσοτερο γτ αυτο φταιει για ολα..η αυτοπεποιθηση που δεν εχω...δεν ξερω τι να κανω εσθανομαι χαμενος...
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 21:36 @Θ. Κλημεντίνη
οκ και λογικα να βγαινω εξω σε καφετεριες και γενικα να κυκλοφωρω...και εχεις δικιο σε αυτη την ηλικια πρεπει να περασω καλα..αλλα βλεπω κατι ασχημους που εχουν και εγω που ειμαι μια χαρα εμφανηση μπρωστα τους δεν εχω καμια Πήγαινε στο θέμα: κοπελα
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 20:39 @Θ. Κλημεντίνη
εστω αλλα τι θα βρω πουτανα??θελω ενα οκ κοριτσι αλλα το κακο ειναι οτι καμια δεν με θελει ασ βρω οκ αλλα αφου δεν με θελουν??
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 20:31 @Θ. Κλημεντίνη
δεν καταλαβατε...εγω δεν βλεπω μια και λεω την αγαπαω..ψαχνω ενα κοριτσι που θα με αγαπησει για αυτο που ειμαιμεχρι ρτωρα δεν εχω κανει σχεση πωδεν βρηκα μια καλη κοπελα που να μου δινει σημασια ..σε εμφανηση ειμαι υψος 1,77 παω γυμναστηριο δεν εχω πολλα σπυρακια και ειχα σιδερακια αλλα τωρα τα εχω βγαλει και ειμαι μια χαρα..απλα θελω μια σχεση με ουσια οχι μονο να περναω καλα αλλα δεν βρησκω την κοπελα...πωτε δεν επλασα κατι με την φαντασια μου με καμια κοπελα απλα μερικες φορες μαρεσαν καποιες αλλα αυτο..δεν εχω γνωρησει δεν εχω δει ενα καλο κοριτσι που θα νοιαζτει για μενα και θα της αρεσω και θα την ννοιαζει το συναισθημα...πωτε καμια κοπελα δεν με ηθελε δεν γουσταρε αυτο που ειμαι καμια!!!!!!
Μήνυμα στις 4/10/2015 στις 13:09 @Θ. Κλημεντίνη
παρακαλω πειτε μερικες γνωμες
Πήγαινε στο θέμα: κοπελα |