Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 22:33 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:απ όσο ξέρω το πεος μεγαλώνει μέχρι την ενηλικίωση πάνω κάτω...Για το αν θα μεγαλώσει οταν αδυνατίσεις εξαρτάται πως το μέτρησες τώρα.. Δεν έχει βάση αυτο που λες με το λίπος..ακόμη κ με λίπος μπορείς να το μετρήσεις μια χαρά απο την βάση του κ να δεις πόσο είναι πραγματικά είτε είσαι πιο αδύνατος είτε πιο γεμάτος. Μια χαρά νορμάλ είναι το πέος σου μην αγχώνεσαι . Πήγαινε στο θέμα: το πεος μου σημαντικο
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 18:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:γεια σου!στην αρχή μπορεί να μην σου βγαίνει αλλα πιστευω στην πορεία θα σου αρέσει..! Λογικά δεν σου βγαίνει γιατι ντρέπεσαι.. κατα την διάρκεια του σεξ μπορείς να του περιγράφεις τι σου κάνει εκεινη την ώρα επίσης να του λες εσύ τι θέλεις να σου κάνει, τι θέλεις να του κάνεις.. όλα ωμά... επισης κλάσικ εκφράσεις όπως θέλω να με σκιζεις ασταματητα/ πιο δυνατα/ πιο γρήγορα .. θέλω να χώσεις τον τεράστειο πούτσο σου βαθιά στο στόμα μου / στο μου@@@κι μου.. δεν χορταίνω το σκληρό κα@@λι σου .. κτλ κτλ!!! Πήγαινε στο θέμα: Θελει να του μιλαω βρωμικα...
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 16:11 @Sex
όλα αυτά τα κάνουμε. γενικά υπάρχει πολύ πάθος κι ένταση..και ξύλο πέφτει κ δαγκώματα πέφτουν και γρατζουνιές και μαλιοτράβηγμα και περιγραφικοί είμαστε τα πάντα όλα απλα επειδή χρησιμοποιώ συνέχεια τις ίδιες βρισιες είπα μήπως υπάρχει κ κάτι άλλο που δεν το έχω σκεφτεί! Πήγαινε στο θέμα: Βρισίδια!
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 11:58 @Sex
ευχαριστώ για την απάντηση! Λέω τέτοια .. γενικά μας αρέσει πολύ να αλλάζουμε ρόλους να εχει μια αυτος το πανω χέρι μετά εγώ..γινεται ψιλο πόλεμος εξού κ οι βρισιές. Πήγαινε στο θέμα: Βρισίδια!
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 00:49 @Sex
καλησπέρα κόσμε! Με τον φίλο μου μας αρέσει πάρα πολύ να βρίζουμε ο ένας τον αλλον κατα την διάρκεια του σεξ. Το θέμα είναι οτι για τον άντρα είναι ευκολότερο γιατί υπάρχουν ένα σωρό ερεθιστικές βρισιες.. Για την γυναικα όμως είναι λιγο πιο limited το θέμα.. Πέρα απο τα κλασσικα τύπου γα**μένε , μα**κα, καρ**λη,γαμ**λη δεν μου ρχεται κάτι αλλο...(εξαιρούνται τα : πουστη, αρχιδι που δεν μου κΑνουν κλικ...) Εάν έχετε καμιά ιδεά βοηθήστε να εμπλουτίσω το λεξιλόγιο μου...! Στους άντρες του φόρουμ τι θα άρεζε πολύ να ακούνε πχ..? Thanks a bunch!! Πήγαινε στο θέμα: Βρισίδια!
Μήνυμα στις 30/9/2015 στις 23:27 @Sex
συμφωνώ με την ΜΙΚΡΙΚΙΤΙ. Επισης σε κάποιους αρέσουν οι πειραματισμοί δοκιμάζεις κ βλέπεις.. μπορεί να σου αρέσει μπορεί κ όχι ... να είσαι ο εαυτός σου κ να μην καταπιέζεσαι..είσαι μικρός και θα δεις στην πορεία οτι τα πραγματα θα πάρουν τον δρόμο τους και τπτ δεν θα είναι τρομακτικό ίσα ίσα.. Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay ή οχι? |