Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 20:18 @Κλάψιμο
Θελω σου ζητησω κατι. Μπορεις να μου κανεις την χαρη και οταν παει καποιος να σε αγγιξει ή να σου μιλησει ασχημα να υπερσπιστεις τον εαυτο σου;
Πήγαινε στο θέμα: Social Anxiety
Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 20:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μαλλον ο οργανισμος σου δεν εχει ωριμασει να το πω;Ομως οποτε ειναι να γινουν θα γινουν. Ισως με το να ξυτιστεις βγουν πιο γρηγορα οι τριχες. Πήγαινε στο θέμα: Εφηβια και τριχες
Μήνυμα στις 3/10/2015 στις 23:49 @Θ. Κλημεντίνη
Απο την στιγμη που λες ειμαι καλος σε αυτο σε εκεινο παυεις να εισαι αυτοματα!!! Οσο για την κοπελα που λες..Πως φερεσαι γενικοτερα στις κοπελες; Πήγαινε στο θέμα: κοπελα
Μήνυμα στις 3/10/2015 στις 12:32 @Κλάψιμο
Σε καταλαβαινω καπως ετσι νιωθω και γω μα το θεμα μου δεν ειναι αν εχω ή δεν εχω καταθλιψη. Αυτο που θελω ειναι να τελειωσει αυτη η αηδια για την ζωη που εχω καθε μερα. Να ξανα βρω το νοημα της.
Πήγαινε στο θέμα: Σκατά
Μήνυμα στις 2/10/2015 στις 23:50 @Κλάψιμο
Νιωθω μονη αν και εχω ανθρωπους πι οποιοι με νοιαζονται. Αγορασα ενα βιβλιο για την καταθλιψη και ελεγε πως νιωθει καποιος με καταθλιψη. Ισχυαν τα παντα και υπεθεσα πως εχω. Πήγαινε στο θέμα: Σκατά
Μήνυμα στις 2/10/2015 στις 13:43 @Διάφορα
δεν εχω ιδεα για τιποτα απο αυτα καλυτερα ρωτα ενα ειδικο
Πήγαινε στο θέμα: Χνούδι-Λίγδα-Μαλλιά
Μήνυμα στις 1/10/2015 στις 18:10 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:λεισερ να κανειςΠήγαινε στο θέμα: Χνούδι-Λίγδα-Μαλλιά
Μήνυμα στις 30/9/2015 στις 13:03 @Flame
Αποδεκτή απάντηση:Συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Τα ίδια τα ίδια παντου!!!!Πήγαινε στο θέμα: Τα κορίτσια σήμερα.
Μήνυμα στις 30/9/2015 στις 12:52 @Sex
Δεν νομιζω πως είσαι γκευ ή μπαισεξουαλ αλλά πως ανακαλύπτεις τον εαυτό σου και θες να επεξεργαστείςκαι τα δυο. Και εγώ είχα περάσει κάτι παρόμοιο πριν λίγο καιρό μόνο που είμαι λίγο μικρότερη απο εσένα. Όπως λες περνάς τώρα την εφηβεία οπότε είναι λογικό να έχεις τέτοιες σκέψεις. Κάι όσο φοβάσαι την πιθανότητα να είσαι γκέι τόσο περισσότερο το σκέφτεσαι.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay ή οχι? |