Μήνυμα στις 27/9/2015 στις 19:30 @Sex
Κοιτα, αν ήσουν θα είχες πολλά περισσότερα από την καθηστέριση.Αφού το προφυλακτικό δεν έσπασε υπάρχουν μιδαμινές πιθανότητες να είσαι έγκυος.Μάλλον οφείλετε στο άνχος σου.Και εμένα που ο κυκλός μου είναι σχετικα σταθερός μου έχει σιμβεί .Δεν είναι κάτι που άπο μόνο του σιμένει εγκυμοσίνη.Αν ήσουν θα είχες αναγούλες/εμετό μέχρι και πονόδοντο έχω ακούσει.Από την στιγμή που δεν έχει κάτι είσαι απλά καλιμένη Πήγαινε στο θέμα: καθυστερηση
Μήνυμα στις 27/9/2015 στις 19:20 @Flame
Πρωσοπικά , θεωρώ ότι δεν είναι κακό να ανεβάζεις selphie στο ιντερνετ , έχει και αυτό την πλάκα του(αν και εγώ ανεβάζω φότο αποκλιστικά της γάτας μου στο facebook )αλλά όχι σαν και κάτι κορίτσια που βγένουν με μπικίνι και από κάτω γράφουνε "πάρτυ για την τελευταία μέρα του δημοτικού".Θεωρώ ότι τα κορίτσια σήμερα ασχολούνται υπερβολικά πολύ με την εξωτερική τους εμφάνιση και μεγαλόνουν απότομα.Με καμία δύναμη δεν λέω ότι πρέπει να πηγένουμε απεριπίητες στο σχολείο αλλά όχι και σαν να πηγέναμε......στα μπουζούκια όπως λέγανε παλία.Έγω πρωσοπικά πηγένω λύκειο,τέλειωνω σε λίγο,και πολές σημαθητριες μου είναι ...out of control ,ναι δεν λέω να κάνεις και σχέση και εγώ έχω άλλα άλλο αυτό και άλλο να βάφεσε σαν τον κλόουν , να βάζεις προκλιτικά ρούχα , να σνεβάζεις φότο σου στο facebook κάθε μέρα από τα 9.Πλέον τα περισσότερα σημερινά κορίτσια χάνουν τρομερά νωρίς την αθοώτητα τους και δεν μιλάω μόνο για το σεξ.Αν και κοπέλα στην 2ρα γυμνασίου από το τμήμα μου , πήγε με έναν της 3ης λυκείου , και άκουσον άκουσον...έδειξε στην κολητή της ...που λέει ο λόγος το προφυλακτικό για να της αποδόξει ότι το είχε κάνει , και μετά η άλλη πήγε με έναν 17 χρόνο για να της πεί ότι και καλά δεν φοβαται....τώρα οι κοπέλες είναι...άστα να πάνε και ετσι όπως καταντίσανε ούτε σε τει με βάση το 2 δεν τις πέρνουνε....το ερώτημα είναι που οδεύουμε σαν κοινωνία?
Πήγαινε στο θέμα: Τα κορίτσια σήμερα. |