Μήνυμα στις 24/9/2015 στις 23:03 @Flame
σιγουρα συμφωνω οτι τα κοριτσια αυτης της εποχης συμπεριφερονται διαφορετικα,νοιαζονται πολυ για την εμφανιση τους,τα λικες και τα σχετικα..και το ξερω πολυ καλά γιατι είμαι ενα τετοιο κοριτσι. Περιπου τουλαχιστον. είμαι στα 16 και το βλέπω παντου γυρω μου,το κατακρινω πολλες φορες αλλά το κάνω και εγώ η ίδια. κάθε μερα ξυπνάω λίγο νωριτερα για να ετοιμαστω,θέλω να δειχνω ομορφη και περιποιημενη στο σχολείο,τα μαλλια να μου να ειναι σε ευθεία,τα ρουχα μου να μην ειναι τσαλακωμένα..δε ξερω αν ειναι υπερβολικα τα παραπανω..κατα τη γνωμη μου δε το βρισκω λαθος ολο αυτο,και συνηθως υπαρχει καποιος σκοπος απο πισω.είτε ειναι αυτο το αγορι που σου αρεσει και πρεπει να το εντυπωσιάσεις, ειτε ο μονος τοπος που πας ειναι το σχολειο λογω των πολλων φροντηστηριων οποτε αφου δεν εχεις χρονο να ετοιμαστεις για κάπου αλλου,και θες να το κανεις για το σχολειο(συμβαινει και αυτο),ειτε απλα σου αρεσει να περιποιεισαι τον εαυτο σου..συμφωνω με καποιον παραπανω που ειπε οτι ειναι σωστο αρκει να το κανεις για το σωστο λογο και οχι πχ γιατι προσπαθεις να αποδειξεις κατι στους άλλους. όσο για το θεμα με τις selfie και τον κοσμο του facebook συμφωνω απολυτα σε ολα και λυπαμαι που δινουμε τοση σημασια στα λικες, λες και τα likes θα καθορισουν αν καποιος ειναι ομορφος ή οχι..
Πήγαινε στο θέμα: Τα κορίτσια σήμερα. |