Μήνυμα στις 23/9/2015 στις 22:29 @Flame
Όταν λες εμφανίσιμη πως ακριβώς το εννοείς;Φυσικά μου αρέσει να δείχνω όμορφη γιατί όπως και να το κάνουμε, όλοι έχουμε τον εγωισμό μέσα μας...άλλοι τον έχουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο.Ως τώρα είχα 3 σχέσεις, η τελευταία μάλιστα κράτησε για αρκετό καιρό και χωρίσαμε(αναγκαστικά)επειδή το αγόρι μου θα πάει να σπουδάσει σε άλλη πόλη.Μου αρέσει η μόδα αρκεί να είναι στα δικά μου πλαίσια...θέλω να δείχνω όμορφη και να με κοιτάνε τα αγόρια, σε καμία περίπτωση όμως δεν θα φόραγα ρούχα που κάνουν τα βυζιά σου να φαίνονται διπλάσια και να πετάγονται. Οι έφηβοι του σήμερα έχουν κάνει την λέξη ομορφιά να "συνάπτει" με την λέξη ποζεριά, και αυτό είναι που με πειράζει.Ανθρώποι που έχουν ταλέντο στην τέχνη(Μουσική κτλπ) δεν είναι αναγνωρισμένοι ενώ άλλοι που δείχνουν όμορφοι στον φακό είναι πάμπλουτοι και διάσημοι χωρίς κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο....ΓΙΑΤΙ;;;Οι παρέες στο σχολείο(και εκτός σχολείου)είναι μοιρασμένες αναλόγως με το τι πρεσβεύει ο κάθε ένας...για παράδειγμα θα είναι η παρέα των δημοφιλών, η παρέα των Μεταλάδων κτλπ. Δεν έχω κάνει σεξ ακόμα από καθαρά δική μου επιλογή.Με ρώτησε τον αγόρι αν θέλω να προχωρήσουμε και του είπα πως δεν είμαι έτοιμη ακόμα και το σεβάστηκε.Όταν θα γίνει θέλω να γίνει ωραία και να ξέρω τι να κάνω(όχι στο αμάξι η σε κάποιο σπίτι στα γρήγορα).Εξάλλου δεν είμαστε γέροι...είμαστε 17 χρονών παιδιά...έχουμε άπλετο χρόνο στο μέλλον να εξευρευνήσουμε ο ένας τον άλλον.Το καταλαβαίνω ότι ορμόνες στην εφηβεία χτυπάνε στο κόκκινο...αλλά γιατί να βιαστώ;Όπως λες Azatoth θα μπορούσα να κάνω σεξ από τα 13 μου...αυτό δεν σημαίνει πως θα ικανοποιηθώ... Έχω 144 φίλους στο Facebook και αλλάζω φωτογραφία προφίλ 1 φορά τον χρόνο...ενώ έχω συμμαθητές και συμμαθήτριες μου έχουν 1500(κυριολεκτικά) φίλους στο Facebook που δεν γνωρίζουν ούτε τους μισούς και αλλάζουν φώτο προφίλ κάθε βδομάδα...Τα κορίτσια από τα 14 πηγαίνουν στα club και βγάζουν φωτογραφίες με ένα τσιγάρο στο στόμα και ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι...και ρωτάω τώρα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ;Ναι Ok συμφωνώ πως η ζωή είναι δικιά τους και ότι γουστάρουν κάνουν..αλλά μιλάμε για ακραία πράγματα. Αυτά είχα να πω και ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.... Υ.Γ Έχω δει όλες(σχεδόν)τις ταινίες της Marvel και της D.C και περιμένω με αγωνία για την νέα σεζόν της Agent Carter και Agents of S.H.I.E.L.D :D Πήγαινε στο θέμα: Τα κορίτσια σήμερα.
Μήνυμα στις 22/9/2015 στις 12:33 @Flame
Θα μπορούσα να γράψω ολόκληρο βιβλίο γι αυτό το θέμα,αλλά θα μείνω στα βασικά. Τι έχουν πάθει τα κορίτσια σήμερα;(όταν λέω κορίτσια εννοώ τις ηλικίες 12-20).Γιατί όλες πρέπει να κάνουν διαφήμιση;...μα ΟΛΕΣ όμως.Από το 2010 που μπήκα στο γυμνάσιο μέχρι και σήμερα έχουν αλλάξει ριζικά πολλά πράγματα.Τα κορίτσια πρέπει κάθε μέρα να βάφονται και να έρχονται με στρωμένο μαλλί στο σχολείο...πρέπει τουλάχιστον να βγάζουν 2 selfie εν ώρα μαθήματος και να ανεβάζουν μια φωτογραφία στο Fb κάθε μέρα....όμως γιατί;;;γιατί το κάνετε αυτό;;Κουράστηκα να βλέπω κοπέλες από τα 12 τους να έχουν αυτό το ψεύτικο βλέμμα και να στο παίζουν φίλες....είναι λες και τα κορίτσια σήμερα βγαίνουν από εργοστάσιο.Κάθε κορίτσι αν θέλει να είναι Famous θα πρέπει να στρώνει το μαλλί της να κάνει duckface και να βγάζει γλώσσα σε κάθε φωτογραφία...να καπνίζει και να ακούει One Direction και Παντελίδη(Death)...Δεν κάνω πλάκα...το 90% των κοριτσιών που ξέρω είναι ακριβώς έτσι όπως τις περιέγραψα, και το άλλο 10% κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει έτσι στο μέλλον.Και δεν είμαι καθόλου υπερβολική...θυμάμαι στην δευτέρα γυμνασίου είχαμε πάει 5ημερη και ένα κορίτσι από την τάξη μας έχασε την παρθενιά του ένα βράδυ, και φυσικά χώρισε με αυτόν που το έκανε μετά από ένα μήνα.Και απορώ τώρα...γιατί πρέπει να φερόμαστε σαν πουτάνες για να μας προσέξουν;Μπορεί να είμαι και η μόνη παρθένα της τάξης(μην πω και του σχολείου) στα 17 μου.Μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου...ακούω μουσική που μου χαϊδεύει τα αυτιά και όχι που μου σπάει τα τύμπανα...βλέπω ταινίες με super ήρωες και ταινίες φαντασίας γιατί μου αρέσουν..και απεχθάνομαι το Twilight και τον Edward...τόσο κακό είναι δηλαδή..νιώθω πως είμαι η αληθινή κοπέλα στην περιοχή μου. Και εσείς αγόρια τόσο μαλάκες είστε;Μόνο το sex και τα βυζιά σας νιάζουν;;Έλεος.. Υ.Γ. Δεν έχω τίποτα με το Make up και το στρώσιμο μαλλιού κτλπ, ίσα ίσα που μ αρέσει πολύ να δείχνω όμορφη...αλλά ΟΧΙ στο σχολείο. Πήγαινε στο θέμα: Τα κορίτσια σήμερα. |