Μήνυμα στις 11/9/2015 στις 16:10 @Sex
Δεν έχω αγοράσει ποτε,οποίος μπορεί ας μου απαντήσει σε αυτές τις ερωτήσεις -τι μέγεθος να πάρω για 15εκατοστα με 12εκατοστα περίμετρο? -πως τα αγοράζω? Είμαι ντροπαλός τύπος και δεν μπορώ.. που λέτε να πάω? Είμαι 17+ αλλά φενομαι μικρός,170 υψος αλλά δεν με κανεις για πανω απο 16. -ξέρετε σε ποιες τουαλετες μαγαζιων έχει αυτόματους πωλητές? Σκευτεικα οτι εκεί δεν θα με δει κανεις..εκτός και αν μπει κανεις να κατουρισει. -οι συσκευασίες πόσα έχουν μέσα? Γιατί ζω με τους γονεις μου και την μεγαλύτερη αδερφή μου και δεν έχω που να τα κρυψω. Πουλάνε πουθενά μονο ενα προφυλακτικό? Ευχαριστωω Πήγαινε στο θέμα: Αγορά προφυλακτικου
Μήνυμα στις 11/9/2015 στις 15:58 @Sex
Εγώ είμαι 17 και είναι 15εκ. Αργησα να μπω στην εφηβεία και μέχρι τα 15 μου τον είχα 12εκατοστα,μετα μεγάλωσε αρκετά
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πέους...
Μήνυμα στις 11/9/2015 στις 15:54 @Sex
Γενικός με τραβάει το γυναικείο φύλο. Αλλά ώρες ώρες με τραβάει και το αντρικό! Αν είχα να επιλεξω αναμεσα σε μια ωραία γκομενα ή ενα ωραίο αγόρι στανταρακι θα επελεγα την γκομενα. Επείσης θυμάμαι στο δημοτικό-γυμνάσιο ηταν στην μόδα να φώναζαν τους πάντες gay,και επί 1-2χρονια μερικά αγόρια με έλεγαν gay,τις περισσότερες φορες για πλάκα, αλλά υπήρχαν φορες που τα πραγματα ηταν σοβαρά. Λέτε να με είχαν κόψει απο τόσο μικρο? :p Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay ή οχι?
Μήνυμα στις 11/9/2015 στις 15:45 @Sex
Καλησπέρα Λοιπον. Είμαι 17 χρονων 3η λυκείου και δεν ξέρω τι είμαι.Να επισημάνω οτι σχεδόν τώρα μπήκα στην εφηβία (άργησε αρκετά). Έχω να κάνω σχέση πανω απο 2 χρόνια,αμα θέλω βρίσκω απλός δεν το έχω κυνηγισει. Μαρεσουν τα κορίτσια, είμαι φουλ ερωτευμένος με κάποια αλλά επείσης είμαι και φουλ friendzoned. Επείσης μαρεσε κάποια αλλη πέρσι αλλά επειδή παιχτικαν πολλά δεν μπόρεσε να γίνει κάτι. Απο την αλλη με ελκύουν κάποια αγόρια. Βασικά πιστεύω με ελκύει το γυνασμενο ανδρικό σωμα(κάτι που εγώ δεν έχω,αλλά προσπαθώ). Έχω δει καποιες gay τζοντες και έχω καταλάβει οτι μαρεσει περισσότερο. Ώρες ώρες βλέπω αγόρια και σκέφτομαι ποσο ωραίοι είναι και ποσο να την έχουν. Σκέφτομαι οτι αν μου την έπεφτε ένας ωραίος και μου ελεγε να κάνουμε sex δεν θα του έλεγα όχι. Αυτό σημβενει καποιες ώρες,τις αλλες είμαι παλι νορμαλ. Όλα αυτά τα φιλια μεταξύ αγοριών και gay σχέσης δεν με ελκύουν σχεδον καθόλου. Μονο στο θέμα του sex ερεθιζομαι. Και δεν είναι οτι με ερεθίζουν μονο τα αγόρια,ενδιαφερομαι και για τα κορίτσια. Φυσικά και αν ήξερα οτι κάποια με γουσταρει και είναι καλη θα εκανα κάτι 100%. Ενω αμα ήξερα οτι ενα αγόρι με γουσταρει θα το σκεφτόμουν παρα πολύ. Παντα ήθελα να κάνω οικογένεια κτλπ και στην ιδέα οτι μπορεί να είμαι γκέι κάπως σαν να αιδιαζω. P.S. το οτι μαρεσει το καινούργιο τραγουδι του Justin bieber με τον Skrillex πρεπει να με ανησυχεί? Και γενικός αρχισε να μαρεσει σαν άτομο και την ζωή που κανει (λεφτά, γκομενες κτλπ) Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay ή οχι? |