Μήνυμα στις 10/9/2015 στις 00:10 @Sex
γεια σας, ειμαι 15 χρονων και θελω την βοηθεια σας, σας ικετευω. Στις 22/8 με το αγορι μου πηγαμε για μπανιο στην θαλασσα, ενω ημασταν μεσα αποφασισαμε να μπει μεσα μου πολυ λιγο, σκουπισε το πραγμα του μπηκε και βγηκε, τιποτε αλλο (ενω ημασταν μεσα στην θαλασσα), δεν σκεφτηκα ομως οτι στις 24/8 ηταν η γονιμη μερα μου. Τελως παντων, το προηγουμενο σκ (4-6/9) ημουν σε αθλια ψυχολογικη κατασταση, ειχα πολυ αγχος και εκλεγα συνεχεια για κατι που ειχε γινει. Η περιοδος μου ηταν να ερθει τουλαχιστον την δευτερα (7/9) αλλα δεν ηρθε και δεν ξερω τι φταιει, ειμαι ακομα αγχωμενη για το γεγονος οτι μπορει να εμαι εγκυος. Σε παρακαλω βοηθα με. Ηθελα να σου πω οτι (αν και λιγο ασχετο) η πρηγουμενη περιοδος μου μου ηρθε δυο μερες πιο πριν απο το κανονικο και την 6η μερα μπηκα στην θαλασσα. Εχω πριξιμο στην κοιλια, δυσκοιλιοτητα (παντα ειχα), ποναει η μεση μου, εβγαλα ακετα σπιρακια στο προσωπο, ειναι λιγο πρισμενο το στηθος μου και μερικες φορες ποναει η κοιλια μου (γενικα). Απαντηστε οσο το δυνατον πιο γρηγορα σας παρακαλω πολυ, ειμαι απελπισμενη.
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι εγκυος?? |