Μήνυμα στις 21/10/2015 στις 17:14 @Sex
Κατά τη γνώμη μου πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμα Πήγαινε στο θέμα: Πουτσοκεφαλος - βαλανος του πεους
Μήνυμα στις 20/10/2015 στις 17:42 @Sex
Που είδες αυτο το παιδί δηλαδή;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: Πουτσοκεφαλος - βαλανος του πεους
Μήνυμα στις 7/10/2015 στις 17:00 @Sex
Γειά σας θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση είμαι 14χρόνων και εχω πολλές τρίχες γύρω από το πέος (παρά πολλές όμως) εχω σκεφτεί να της γυρίσω αλλά ακόμα δεν εχω πάρει το θάρρος και ακόμα φοβάμαι μην με πει κανένας γκέι που δεν είμαι θα ήθελα να μου απαντήσετε το συντομότερο. Υ.Σ. Εχω και αρκετές στις ασφαλές τι να τις κάνω Σημείωση moderator: Το φόρουμ αυτό λειτουργεί στην ελληνική γλώσσα, στην οποία για να γράψει κάποιος πέντε λέξεις σωστά και να μην τηγανίζει το μυαλό αυτών που τον διαβάζουν, αρκεί να έχει επίπεδο γνώσεων δευτέρας έως τρίτης δημοτικού το πολύ. Πήγαινε στο θέμα: τρυχες γυρο απο τα πεος
Μήνυμα στις 21/9/2015 στις 16:09 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι πολύ φυσιολογικό και εμένα όταν ξυπνά μου είναι γκαβλωμενηΠήγαινε στο θέμα: πρωινή στύση
Μήνυμα στις 10/9/2015 στις 10:08 @Sex
Γειά σας είμαι 13 χρόνων και το πέος μου σε στυση είναι 10,5 εκ. μήκος και πλατος 3,5 είναι φυσιολογικό;;;
Πήγαινε στο θέμα: Μέγεθος Πέους...
Μήνυμα στις 9/9/2015 στις 21:06 @Sex
Γειά σας είμαι καινούργιος στο forum. Λοιπόν για να μπω κατευθείαν στο ψητω. Πηγαίνω εδώ και 7 χρόνια ποδόσφαιρω. Μετά την προπόνηση κάνουμε όλη η ομάδα μάζης μπάνιο. Πριν από λίγες μέρες είχα πάει για προπονησει και στο τέλος εκεί που έκανα μπάνιο με την υπόλοιπη ομαδόν ξαφνικά το πέος μου στήθηκε που μπορεί να οφείλετε και είναι φυσιολογικό? Γιατί δεν εχω καμία προτίμησε στα αγόρια περίδο να πω ότι τα εχω φτιάξει τώρα τελευτία με ένα κοριτσι
Πήγαινε στο θέμα: στυση |