Μήνυμα στις 4/9/2015 στις 15:34 @Sex
Χμμμ ναι θα το τσεκαρω για σιγουρια... ευχαριστω για την απαντηση!
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυος η οχι? :/
Μήνυμα στις 4/9/2015 στις 14:30 @Sex
Γεια σας. Εδω ειμαι κ παλι με ενα απ τα προβληματα μου... λοιποοοον...Εδω και λιγες μερες νιωθω πονους χαμηλα.. στη μητρα η στις ωοθηκες... καπου εκει.. και δε ξερω σε τι οφειλεται. Ειναι πολυ εντονοι πονοι. Και ολο αυτο αρχισε μετα απο ενα βραδυ που ημουν με τ αγορι μ και καναμε κτ παραπανω... δλδ απλα τα γεννετικα μας οργανα ηρθαν σε επαφη κ αυτος μπηκε μερικα εκατοστα μεσα μου (4-5εκ) αλλα οχι μεχρι το τελος. Και ανησυχω μηπως αυτοι οι πονοι οφειλονται σε καποια ανεπιθυμιτη εγκυμοσυνη. Να διευκρινισω οτι οι πονοι αρχισαν ενα 24ωρο μετα απο εκεινο το βραδυ και εκεινος δε φορουσε προφυλακτικο.. (δυστυχως ηταν απροβλεπτο οτι θ γινοταν αυτο). Παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε γτ αρχιζω κ ανησυχω πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: Εγκυος η οχι? :/
Μήνυμα στις 4/9/2015 στις 09:00 @Sex
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας αλλα θα ηθελα ν μου απαντησετε κ σε κατι ακομα αν δεν ειναι κοπος. Εδω και λιγες μερες νιωθω πονους χαμηλα.. στη μητρα η στις ωοθηκες... καπου εκει.. και δε ξερω σε τι οφειλεται. Ειναι πολυ εντονοι πονοι. Και ολο αυτο αρχισε μετα απο ενα βραδυ που ημουν με τ αγορι μ και καναμε κτ παραπανω... δλδ απλα τα γεννετικα μας οργανα ηρθαν σε επαφη κ αυτος μπηκε μερικα εκατοστα μεσα μου αλλα οχι μεχρι το τελος. Και ανησυχω μηπως αυτοι οι πονοι οφειλονται σε καποια ανεπιθυμιτη εγκυμοσυνη. Να διευκρινισω οτι οι πονοι αρχισαν ενα 24ωρο μετα απο εκεινο το βραδυ και εκεινος δε φορουσε προφυλακτικο.. (δυστυχως ηταν απροβλεπτο οτι θ γινοταν αυτο). Παρακαλω βοηθηστε με αν μπορειτε γτ αρχιζω κ ανησυχω πολυ.
Πήγαινε στο θέμα: Αιμα στο εσωρουχο... για ανεξηγητο λογο!
Μήνυμα στις 3/9/2015 στις 12:16 @Sex
Α! Επισης μια συμβουλη που ελπιζω ν φανει χρησιμη: Για να προχωρησεις παρακατω χωρις να φανεις λιγουρης εκεινη τη στιγμη, να εισαι σιγουρος οτι την εχεις ερεθισει αρκετα και το θελει. Αν εχει ερεθιστει πολυ θ θελει 100% να το πατε παρακατω και δε θα φανει οτι εσυ την παρακινησες χωρις την συγκαταθεση της..!
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να αυτοσο αλλά φοβαμε
Μήνυμα στις 3/9/2015 στις 11:56 @Sex
Λοιπον.. αν ειναι ετοιμη και το ξερεις κιολας κανονισε να κανετε κτ απλο, μια φαση δλδ, να ειστε καπου ησυχα μονοι σας και πανω στη φαση εσυ σιγα σιγα θα το προχωρας κ παρακατω. Αν δεις πως ανταποκρινεται χωρις προβλημα συνεχισε κ ακομα παρακατω....... Αν ομως τη δεις να κολλαει λιγο κ να μην ειναι σιγουρη ακομα αστο για λιγο κ ξαναδοκιμασε αργοτερα. Αν ειναι ετοιμη οπως λες μαλλον θα θελει κ εκεινη ν το προχωρησετε, οποτε ολα οκ. Απλα πρεπει να κανεις εσυ κινηση για παρακατω, χωρις να ειναι αποτομη ομως. Σιγα σιγα.. θα δεις κ τις αντιδρασεις της. Σε εμενα επιασε παντως αυτο!
Πήγαινε στο θέμα: θέλω να αυτοσο αλλά φοβαμε
Μήνυμα στις 3/9/2015 στις 11:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γιατι δεν κανετε μια συζητηση? Ειναι ο καλυτερος τροπος για να μαθεις τι της αρεσει και τι θελει ν κανει μαζι σου... εξαλλου τα περισσοτερα κοριτσια στις μερες μας δε παρεξηγουν τετοιου ειδους συζητησεις. Απλα να εισαι οσο πιο ευγενικος γινεται, να το πας αργα αργα το θεμα και πλαγιως πλαγιως να μαθεις αυτο που σε καιει! Αυτο αν εχετε οικειοτητα κ γνωριζεστε καλα..... αν οχι ειναι λιγο πιο δυσκολα τα πραγματα... αλλα τπτ το ακατορθωτο! Η συζητηση βοηθαει κ εκεινη θα το εκτιμησει πιστευω.Πήγαινε στο θέμα: θέλω να αυτοσο αλλά φοβαμε
Μήνυμα στις 1/9/2015 στις 01:20 @Sex
Λοιπον... ειχα ακριβως τ ιδιο θεματακι με τν φιλο σου κ ανησυχουσα για την πρωτη μου φορα διοτι κ εγω κ τ αγορι μ δεν ειχαμε ολοκληρωσει σε προηγουμενες σχεσεις μας... (κυριως λογω ηλικιας.. αλλα δε παιζει ρολο τρ αυτο). Κοιτα, ειναι λογικο ο φιλος σου ν αγχωνεται κ να το βλεπει βουνο ολο αυτο.. αλλα ειλικρινα δεν ειναι κ καμια επιστημη. Πρεπει απλα ν χαλαρωσει, να το θελουν κ οι δυο κ τα υπολοιπα ερχονται.. το σωμα ξερει! ;) α! Επισης.. οταν λες "προβλημα" τι ακριβως εννοεις? Αν εχει παρει προφυλαξεις ειναι ολα οκ.. μπορει ν ζοριστει λιγο στην αρχη αλλα μετα θα το βρει! Σιγουρακι! :)
Πήγαινε στο θέμα: Θελω Συμβουλες
Μήνυμα στις 29/8/2015 στις 15:53 @Sex
Α! Δε το ηξερα αυτο! Ευχαριστω πολυ! :) ησυχασα τουλαχιστον!
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 17:07 @Sex
Μμμ ναι μαλλον θα κρατησω μια αποσταση για λιγες μερες για καλο κ για κακο... κ μετα θ χαμηλωσουμε την ενταση της καταστασης. Αλλα σε γυναικολογο δε νομιζω ν χρειαστει ν παω.. κι εγω δε πιστευω ν ειναι τοοοοσο σοβαρο! Το ελπιζω τουλαχιστον.
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 16:09 @Sex
Δε πειραζει.. ευχαριστω παντως! Δεν ειναι κτ ανησυχητικο ετσι? Να μην αγχωνομαι....?
Πήγαινε στο θέμα: Αιμα στο εσωρουχο... για ανεξηγητο λογο! |