Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 16:05 @Sex
αα δεν ξερω τοτε
Πήγαινε στο θέμα: Αιμα στο εσωρουχο... για ανεξηγητο λογο!
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 15:57 @Sex
δεν ξερω μηπως ειναι να σου ερθει περιοδος;
Πήγαινε στο θέμα: Αιμα στο εσωρουχο... για ανεξηγητο λογο!
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 15:54 @Sex
ειναι καποιες φορες που δεν ειναι στις καλυτερες του και μιλαει με το ζορι αν συμβαινει και τωρα το ίδιο...
Πήγαινε στο θέμα: φιλος
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 15:50 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:μπορει να σε εχει τραυματίσει καλο θα ηταν να μην σου βαλει δαχτυλο μεχρι να σταματησει το αιμα δεν ξερω σιγουρα μια υποθεση κανω παντως ειναι πολυ πιθανο να σε εχει τραυματισει ειδικ αν οπως λες ειναι λιγο βιαιοςΠήγαινε στο θέμα: Αιμα στο εσωρουχο... για ανεξηγητο λογο!
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 15:44 @Sex
δεν θελω να του πω τι νιωθω για αυτον γιατι αν εκεινος δεν θελει τοτε δεν νομιζω να συνεχισει να μιλαει μαζι μου
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 15:35 @Sex
καμια αλλη ιδεα αυτο σκεφτομουν και εγω Πήγαινε στο θέμα: φιλος
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 15:02 @Sex
παιδια τωρα μου απανταει με το ζορι φαινεται σαν να μην θελει να μιλησουμε τι να κανω;
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 03:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:πολλες φορες οταν ξυριζεις τις τριχες σου σε ευαίσθητα σημεια βγαινουν κάποια σημαδακια που μοιαζουν με σπυρακια και φευγουν δεν ξερω αν ειναι το ιδιο με αυτο που λες παντως μαλλον δεν ειναι τιποτα το πολυ σοβαρο ειδικα αν ξυριζεσε βγαινουν πολυ συχνα σε ευαίσθητο δερμαΠήγαινε στο θέμα: Άσπρα σημάδια
Μήνυμα στις 28/8/2015 στις 02:23 @Sex
γεια σας ειμαι σχεδον 16 χρονων και εχω εναν φιλο τον βλεπω πολυ συχνα σχεδον καθε μερα, μιλαμε καθε μερα και μου αρεσει παρα πολυ ειναι 6 μηνες μικροτερος μου και παει σε μικροτερη ταξη απο εμενα (δεν είναι το θεμα μου αυτο) δε ξερω αν του αρεσω οταν του στςλνω μηνυμα μιλαμε σαν να τα εχουμε ομως δεν μου στελνει ποτε εκεινος μπορει να με βοηθησει καποιος με το να μου πει πως να καταλαβω αν του αρεσω ή πως να τον κανω να προχωρησει εν ντρεπεται; ευχαριστω πολυ για τγν προσοχη σας
Πήγαινε στο θέμα: φιλος |