Μήνυμα στις 15/9/2015 στις 23:41 @Sex
Ευχαριστώ! μου ήρθε η περίοδος ωστόσο μου κράτησε πολύ λίγο! είμαι δηλαδή στη 2η μέρα και εχω πολυ μικρή ροή γιατί λέτε να συνεβει αυτο?
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος?
Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 15:45 @Sex
ααααα και να συμπληρώσω ότι δεν έχω ολοκληρώσει ποτέ! Μόνο προκαταρκτικά κάνω και αυτά χωρίς να εκσπερματισει το αγόρι μου!
Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 15:44 @Sex
παιδιά απαντήστε μου παρακαλώ!!! εχω πολυ άγχος αυτές τις μέρες κανονικα πρέπει μέχρι αύριο να μου έρθει η περίοδος!! λέτε να μην έδειξε καλά ο υπερηχος?
Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 15:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομίζω να είσαι ! εχω και εγώ τα ίδια συμπτώματα και περιμένω περίοδο! οποτε είναι όλα συμπτώματα περιοδουΠήγαινε στο θέμα: Ειμαι εγκυος??
Μήνυμα στις 12/9/2015 στις 15:28 @Sex
παιδιά θα ήθελα να με βοηθήσετε!με το αγόρι μου έκανα κάποια προκαταρκτικά τον Ιούνιο μου ήρθε η περίοδος στις 22 Ιουνίου τον Ιούλιο δεν μου ήρθε και μου ξαναήρθε στις 8 Αυγούστου! είχα παρά πολλά υγρά πόνους χωρίς λόγο και τα λοιπά! πήγα έκανα έναν υπέρηχο κάτω κοιλιας βέβαια δεν είχα πιει νερό που σημαίνει ότι δεν έδειξε με λεπτομέρεια και δεν έδειξε κάτι σχετικό με εγκυμοσύνη ίσα ίσα η γιατρός μου είπε ότι η περίοδος είναι έτοιμη να μου έρθει μου βρήκε όμως μια κύστη στην αριστερή ωοθηκη! Τον υπέρηχο τον έκανα στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά ακόμη περίοδος δεν μου έχει έρθει εχω υγρά πολλά νιώθω την κοιλια μου σκληρή και το στηθος μου είναι σκληρό και υπερβολικά πρησμένο! Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος από κάποια τυχόν προσπερματικα? δεν υπήρξε σπερμα !!!
Μήνυμα στις 27/8/2015 στις 12:11 @Sex
Δεν έχω φαγούρα απλά υγρά πολλά υγρά όμως τα οποία μου λένε ότι μπορεί να οφείλονται σε κάποιο μικρόβιο....αλλά και πάλι είναι πολλα
Πήγαινε στο θέμα: Μήπως είμαι έγκυος?
Μήνυμα στις 26/8/2015 στις 19:59 @Sex
χμ δεν είμαι σίγουρη πάντως εχω διαβάσει για περιπτώσεις που συνεβει αυτο και γι αυτό ανησυχώ παράλληλα όμως εχω και αρκετά υγρά που δεν ξέρω που οφείλονται
Μήνυμα στις 26/8/2015 στις 19:01 @Sex
απλά διάβασα ότι μπορεί κάποια να έχει περίοδο και εγκυμοσύνη ταυτοχρονα
Μήνυμα στις 26/8/2015 στις 17:02 @Sex
κανεις βρε παιδιά? Αλήθεια θα εκτιμούσα μια απαντηση
Πήγαινε στο θέμα: Μήπως είμαι έγκυος? |