Μήνυμα στις 28/2/2016 στις 22:33 @Διάφορα
Είμαι θεωρητική με λατινικά και μαθηματικά ...δεν έχω και πολλές επιλογές πιστεύω πως όλες οι σχολές που μπορώ να επιλέξω τις ίδιες προοπτικές έχουν μελλοντικά... εκτός και αν υπάρχουν και δεν γνωρίζω ....όποτε δεν ξέρω τι να κανω ....ευχαριστώ πάντως για την απάντηση σου ...
Πήγαινε στο θέμα: παιδαγωγικό
Μήνυμα στις 28/2/2016 στις 13:57 @Διάφορα
Παιδιά τι γνώμη έχετε για το παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης ; είναι καλή σχολή ;; υπάρχει περίπτωση επαγγελματικής αποκαταστασης αργότερα ;;
Πήγαινε στο θέμα: παιδαγωγικό
Μήνυμα στις 22/11/2015 στις 20:30 @Διάφορα
Ναι βέβαια κάνω και δεν βλέπω εξέλιξη με δυσκολεύουν τα θέματα και οι βαθμοί μου στην έκθεση όταν διαβάζω ένα συγκεκριμένο θέμα και πέφτει θέμα πάνω σε αυτό κυμαίνονται από 30-32 στα 40 ενώ σε διαγώνισμα που είναι άγνωστο 20-21... ρε παιδιά με αγχώνει η ιδέα πως θα καταφέρω να τα θυμάμαι όλα αυτά για όλα τα μαθήματα μιλάω .... διαβάζω συστηματικά προσπαθώ να μην αφήνω κενά αλλά στο μυαλό μου τριγυρνάει ότι δεν θα τα θυμηθώ και δεν θα γράψω τίποτα... ουφφ
Πήγαινε στο θέμα: πανελλήνιες 2016( έκθεση )
Μήνυμα στις 15/11/2015 στις 09:40 @Διάφορα
Γειά σας ! Φέτος δίνω πανελλήνιες είμαι θεωρητική και έχω μεγααααλο πρόβλημα στην έκθεση .. με δυσκολεύει πιο πολύ από όλα τα μαθήματα... σε ένα από τα πεδία που ανοίγω είναι και βασικό μαθημα δεν ξέρω τι να κάνω ...... Πήγαινε στο θέμα: πανελλήνιες 2016( έκθεση )
Μήνυμα στις 25/8/2015 στις 15:07 @Sex
Μμμμ ναι από ότι φαίνεται ... το ίδιο μου λέει και το αγόρι μου... αλλά δεν είναι εύκολο ρε παιδιαααα.. βασικά είναι η πρώτη μου σχέση και η πρώτη του δεν έχω δει ούτε έχει δει πάρα μόνο σε ταινίες που εκεί παρατήρησα πως είναι διαφορετικό ... (είμαστε 17 και 3 μισή χρονιά μαζί ...να το αναφέρω και αυτό ... )
Πήγαινε στο θέμα: οργασμός ??
Μήνυμα στις 25/8/2015 στις 12:09 @Sex
Ναι ναι το ξέρω αυτό και για την δική μου περιοχή και για την δική του ... μου το έχει πει και ο ίδιος αυτό...πάντως σε ευχαριστώ για όλα και για τον χρονο σου ,ασχοληθηκες πολυ μαζί μου και μου τα εξηγησες ωραία ...και κάτι άλλο αν γίνεται να ρωτήσω .. είναι φυσιολογικό σε μια κοπέλα τα χείλη του αιδοίου της να είναι κάπως μεγάλα ? Εννοώ να προεξεχουν ?
Μήνυμα στις 25/8/2015 στις 09:40 @Sex
Καθόλου δεν σε παρεξηγω αντιθέτως.... έχω έρθει σε οργασμό παρά πολλές φορές αλλά μόνο κλειτοριδικα....απλά αναρωτιόμουν αν γίνεται να τελειώσω και κολπικα αφού νιώθω τόσο έντονα ... έχω ακούσει από άλλα κορίτσια ότι κατά την διάρκεια του σεξ φτάνουν σε οργασμό και μάλιστα αρκετές φορές αλλά χθες που συζητούσαμε μου είπαν ότι αν και τελειώνουν δεν είναι τόσο έντονος.. εγω τελειώνω μια φορά που ασχολείται το αγόρι μου (ειτε με το χερι τπυ ειτε με το στομα ).. λλά είναι τόσο μα τόσο έντονο και ωραίο ταυτόχρονα ...έχει δοκιμάσει να με ξανά τελειώσει και δευτερη αλλά ήμουν πολύ ερεθισμενη και πονούσα... γι αυτό έλεγα μήπως μπορέσω να τελειώσω απο εκεί ...
Μήνυμα στις 24/8/2015 στις 18:04 @Διάφορα
Γειά σας, φέτος δίνω πανελλήνιες και εντασσομαι στη μονογονεικη οικογένεια ορφανή από πατέρα .. ενδιαφέρομαι για αστυνομικές σχολές έχω κάποια βοήθεια στα μόρια ? Έχω ακούσει πως διαγωνίζομαι με αυτους που ειναι στην κατηγορια μου ισχυει κατι τετοιο ?
Πήγαινε στο θέμα: μονογονεικη οικογένεια .
Μήνυμα στις 24/8/2015 στις 15:58 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ με κατατοπισες αν και δεν νομίζω μόνη μου να πειραματιστω ... γενικά δεν είμαι τόσο ανοιχτή με τον εαυτό και κατά την διάρκεια της πράξης, ξέρω πρέπει να το ξεπεράσω αλλά ντρέπομαι να ασχοληθώ με τον εαυτό μου ... ναι και θέλω να μου εξηγήσετε για το squirting πρέπει να μαθαίνω ...
Μήνυμα στις 23/8/2015 στις 09:59 @Sex
Σε ευχαριστω cool_guy15.... 😊 ..περίπου ένα χρόνο έχουμε που προχωρήσαμε .....
Πήγαινε στο θέμα: οργασμός ?? |