Μήνυμα στις 22/8/2015 στις 13:50 @Διάφορα
καλησπερα!!συμφωνω πως πρεπει να πας στο δερματολογο και κακως που το αφησες τοσο!εχω ακουσει για μια κρεμα με σαλιγκαρι η οποια ειναι πολυ καλη και το χω δει με τα ματια μου,τρομερα σημαδια σκυλου σε οικογενειακο προσωπο φαινονται πολυ αχνα πλεον..αλλα το οτι δεν τη χρησιμοποιησες κατευθειαν πριν προλαβει το δερμα να ξανα φτιαξει ιστο ισως να παιζει ρολο..στο δερματολογο κανε μια ερωτηση για τη κρεμα γιατι μπορει να μη κανει για ολες τις περιπτωσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Κρέμα για σημάδια
Μήνυμα στις 16/8/2015 στις 02:59 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:καλησπερα!συμφωνω στο να ακολουθησεις καποιο προγραμμα γυμναστικης αλλα μονο επειδη ενοχλει εσενα τον ιδιο και οχι στην ιδεα οτι μπορει να ειναι αντιαισθητικο για τους αλλους! ολοι εχουμε κατι πανω μας που δεν μας αρεσει,καποιοι μπορει να το διορθωσουν και καποιοι αλλοι οχι,οποιος σε γουσταρει σαν ανθρωπο και σε νοιαζεται ουτε θα σε κρινει,ουτε θα σε κοιταξει στραβα για να νιωσεις αβολα.το καλυτερο που εχεις να κανεις,κατα τη γνωμη μου, ειναι να νιωθεις ανετα με το σωμα σου και να εχεις αυτοπεποιθηση.το παν στον ανθρωπο ειναι ο χαρακτηρας το να φτιαξεις ενα ωραιο ''περυτιλιγμα'' δεν λεει κατι!πηγαινε διασκεδασε εισαι 17 χρονων εχεις πολλα χρονια μπροστα σου για να προβληματιζεσαι!Πήγαινε στο θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 16/8/2015 στις 02:44 @Sex
Σ ευχαριστω, το ξερω ειναι "εμμονη" εχεις δικιο..απλα πρεπει να το παρω αποφαση..δεν πρεπει να πολυ σκεφτομαι καποια πραγματα, ειναι κατι φυσιολογικο και το κανω τοσο περιπλοκο..αλλα γιατι με καποιους ανθρωπους το σκεφτομαστε τοσο και με καποιους αλλους βγαινει αυτοματα; :/
Πήγαινε στο θέμα: ντρεπομαι να του κανω στοματικο
Μήνυμα στις 15/8/2015 στις 15:20 @Sex
καλησπερα και χρονια πολλα λογω της ημερας!(μερα που διαλεξα να πω τον προβληματισμο μου! :/ ) ανακαλυψα το φορουμ πανω στην αναζητηση μου για το στοματικο και σκεφτηκα πως η βοηθεια σας θα μου ηταν πολυτιμη! λοιπον ειμαι 20 χρονων και βγαινω εδω και μηνες με ενα παιδι που ειναι 23 ετων,εχουμε ολοκληρωσει και δεν νιωθω αβολα με το σωμα μου,το προβλημα ειναι πως ντρεπομαι και να τον ακουμπησω οχι μονο να του κανω στοματικο..ειμαι τοσο ερωτευμενη μαζι του που φοβαμαι πως θα με παραξηγησει..νευριαζω με τον εαυτο μου γιατι εχω ξανα κανει στοματικο και δεν καταλαβαινω γιατι σε αυτον παγωνω και γινομαι τοσο ξενερωτη,ενω υπαρχει σαν σκεψη στο μυαλο μου κατι δεν μου δινει ωθηση να προχωρησω και στη πραξη,,εκεινος νομιζει πως δεν τον θελω και ηδη εχουμε φτασει στο σημειο να μη ''βγαινει'' ουτε το σεξ..πως να ξεκολλησω απο τη χαζομαρα του εγκεφαλου μου? σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Πήγαινε στο θέμα: ντρεπομαι να του κανω στοματικο |