Μήνυμα στις 14/8/2015 στις 08:11 @Sex
καλησπερα. πριν λιγο καιρο συζητουσα με ενα παιδι και μου ειπε οτι τον εχει στο ακυρο 16 εκατοστα και τον μετρησα και εγω και μου ηταν 13.. ειμαι 17 χρονων ειναι "καλο" νουμερο ή οχι ;
Πήγαινε στο θέμα: μηκος πεους
Μήνυμα στις 13/8/2015 στις 17:24 @Κλάψιμο
εγω δεν εχω κοιλια το λιπος το πολυ ειναι στο στηθος μου και με κανει να νιωθω αβολα θα προσπαθησω ομως να κρυψω καπως οτι με πειραζει στην παραλια Πήγαινε στο θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ
Μήνυμα στις 13/8/2015 στις 15:51 @Κλάψιμο
καλησπερα σας! ειμαι 17 χρονων και οι φιλοι μου κανονισανε να πανε διακοπες και εγω δεν ηθελα στην αρχη διοτι φοβομουν οτι θα με κοροιδευανε για το οτι εχω μεγαλο στηθος (ειμαι αγορι) και εγω ο ιδιος δεν νιοθω και πολυ βολικα με το στηθος μου.. ειναι περιπου 10 εκατοστα σε μηκος και φοβαμαι οτι στην παραλια θα γινω παντελως ρεζιλι.. γιαυτον τον λογο κιολας προσπαθησα πολλες φορες να το αναβαλω και να μην παω τελικα μαζι τους αλλα σε 1 βδομαδα φευγουμε.. τωρα δεν μπορω να αλλαξω τιποτα! ηδη ενα παιδι μου εστειλε φωτογραφιες του με την "τελεια" σωματαρα του και τους κοιλιακους του και ενιωσα πολυ αβολα.. επισης θα εχει και πολλα κοριτσια εκει και θα ειναι ακομα χειροτερη η κατασταση!! καποιος, καποια βοηθεια ή συμβουλη για το πως να αντιδραω σε τετοιες περιπτωσεις....;
Πήγαινε στο θέμα: ΚΟΜΠΛΕΞ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ |