Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 00:40 @Sex
επειδη τυχαινει να σπουδαζω για γυναικολογος και γενικα να εχω δει πολλα πραγματα και να γνωριζω καλα για το γυναικιο σωμα μπορει να στειλεις μια φωτογραφια;(αμα θες μεσα απο μια μπλουζιτσα χωρις σουτιεν ομως παρακαλω).Η ειναι κατι οντως ορμονικα αφυσικο και πρεπει να σου προτεινω καποιες συγκεκριμενες διαιτες ή ειναι απλα ο τριγωνικος "τυπος" ας πουμε και συναιβει απο γονιδια.Αναλογα με την μορφη του σχηματος θα κρινουμε. :) Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 00:39 @Sex
επειδη τυχαινει να σπουδαζω για γυναικολογος και γενικα να εχω δει πολλα πραγματα και να γνωριζω καλα για το γυναικιο σωμα μπορει να στειλεις μια φωτογραφια;(αμα θες μεσα απο μια μπλουζιτσα χωρις σουτιεν ομως παρακαλω).Η ειναι κατι οντως ορμονικα αφυσικο και πρεπει να σου προτεινω καποιες συγκεκριμενες διαιτες ή ειναι απλα ο τριγωνικος "τυπος" ας πουμε και συναιβει απο γονιδια.Αναλογα με την μορφη του σχηματος θα κρινουμε. :)
Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 00:28 @Sex
απλα "dont be a bitch" γιατι θα σε παρατησει στο πι και φι.ΚΟΨΤΟ.η ζηλια δεν ειναι αρρωστια να σου δωσουμε χαπια να την κοψεις απλα καταλαβε το,ζητα της συγγνωμη και ΚΟΨΤΟ.
Πήγαινε στο θέμα: Ζηλια...
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 00:15 @Sex
να σου πω την αλη λογικη:ναι φασωσου μαζι του αλλα αν πιστευεις οτι σε γουσταρει και εισαι σχετικα "ομορφη" γιατι αυτο θελουν τα αγορια κουκλα μου..
Πήγαινε στο θέμα: Εθίστηκα...και ειμαι κοριτσι
Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 23:59 @Θ. Κλημεντίνη
Γνωριζοντας ελαχιστα για αυτην την περιπτωση λογω προσωπικης εμπιρειας πιστευω πως δεν επρεπε να ειχες βγαλει το μασελακι σου:σκοπος του ειναι να μεινουνε τα δοντια σου ορθα οπως δημιουργηθηκαν με αρκετο πονο και πιεση απ'τα σιδερακια ωστε να μην ξανανοιξουν.Αμα δεν το φορας εως τοτε που σου χει πει ο/η ορθοδοντικος σου το αποτελεσμα ειναι παλι να "ξαναστραβωσουν". Υ.Γ:Δεν νομιζω να βαλεις παλι σιδερακια (στην χειροτερη μασελακια) μπορει αν σου βαλει γυψω για να συγκοληθουνε απλα. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στα δοντια-Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 21:57 @Sex
εμεναα μαρεσει οπως να ναι απλα να τον εχει μεγαλο και να ναι τολμηρος και αντρακλας <3
Πήγαινε στο θέμα: κοριτσιααΑα!!!!
Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 21:54 @Sex
ακου εγω ειμαι κοριτσι αλλα απο την εμπιρεια που εχω με διαφορετικες σχεσεις θα σου δωσω ενα τιπ:1.να το κανεις με ευχαριστηση χωρις αγχος μην σε δει ακνεις και τα λοιπα,2.στο τελος να το πας πιο αγρια και να τριβεις και το πανω "κοκκιναδι" καθως πας πανω κατω το πουλι σου,3.αμα δν εισαι στην καταλληλη ηλικια μην το κανεις (ποσο χρονων εισαι;),σιγα καλε γτ να κοροιδεψουμε φυσιολογικοτατο ειναιι
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια !!!! |