Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 13:30 @Sex
Όχι εκείνος με βρίζει αλλά ο κολλητός του μου είπε ότι με θέλει τρελά...εκείνος αντιθέτως με κοιτάει χαμογελάει αλλά από την άλλη με βρίζει... αλλά επιμένω στο να σταματήσει,,, η αγάπη του είναι μια αηδία για εμένα... επίσης δεν μπορώ να του μιλήσω διότι κάθε φορά μου κάνει τα νεύρα ίνες.... Αλλά μήπως ξέρεις και άλλα συμπτώματα... δηλαδή τι κάνει μήπως χαμογελαει Πήγαινε στο θέμα: Πώς καταλαβαίνω αν με θέλει κάποιο αγόρι
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 12:20 @Sex
Άμοιρο το θέμα αυτό κάτι πάτησα και μου βγήκε λαθος
Πήγαινε στο θέμα: Πώς καταλαβαινου
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 12:15 @Sex
Καλημέρα σας... ξέρει κανείς πως μπορώ να καταλάβω αν με θέλει ένα αγόρι σε παρεα; Ρωτάω διότι έχω ήδη αγόρι αλλά έχω και έναν από τους χειρότερους μου εχθρούς που με χαλάει πολύ η αγάπη του... Έχω την εντύπωση ότι με φλερτάρει αλλά εγώ δεν θέλω διότι εκτός το ότι δεν τον συμπαθώ καθόλου θα νομίζει κ;ίσως το αγόρι μου ότι τον φλερτάρω και θα χωρίσουμε.... αν όντος με φλερτάρει πως μπορώ να τον κάνω να με μισησει; Πήγαινε στο θέμα: Πώς καταλαβαίνω αν με θέλει κάποιο αγόρι
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 11:44 @Sex
Μπορείς να του πεις να πάτε μια βόλτα και εκεί να εκτονοθεις... Πες του ότι ζηλεύεις και ρώτα τον αν τρέχει κάτι μετάξι τους... αλλιώς αν δεν καταλαβαίνει καν τον και εσύ να ζηλέψει...
Πήγαινε στο θέμα: Ζηλια...
Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 11:26 @Sex
Και εγώ το έπαθα αυτό εχθές και όσους ρώτησα μου είπαν ότι είναι μόνο η πρώτη φορά.... θα δείξει...
Πήγαινε στο θέμα: 1η φορά-Παρθενικός Υμένας
Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 11:16 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα την και χαμογέλασέ της.... ύστερα αν δεν θες να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα συνέχισε το φλερτ.... π.χ. κοίτα την και χαϊδέψε το πηγούνι σου, χαμόγελα της, κλήσεις και το μάτι αν δεν ντρέπεσαι και είσαι εντάξει...Τώρα αν δεις ότι δεν γίνεται τίποτα πήγανε στάσου δίπλα τουτης και απλά ρώτα την αν σου επιτρέπει να κάτσεις κοντά της... Μετά για να σπάσει ο πάγος μπορείς να της πεις ζαχαρολογα οπός π.χ. είσαι πολύ όμορφη και κάτι τέτοια.... Καλή τύχη :);) Πήγαινε στο θέμα: πως Φλερταρω?
Μήνυμα στις 9/8/2015 στις 16:02 @Διάφορα
Οκ.... Μπορείς απλά να βγάλεις την σχολή του ηθοποιού και να τελειώσεις μετά και μια άλλη.... οποιαδήποτε..... Απλά για να έχεις στήριξη
Πήγαινε στο θέμα: Το όνειρό μου είναι να γίνω ηθοποιός
Μήνυμα στις 7/8/2015 στις 17:52 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν το εφάρμοσα.... σήμερα που είχαμε βγει όλη μαζί την ώρα που μου χαμογέλασε του χαμογέλασα... πριν προλάβω να του πω να συναντηθούμε κάπου μόνοι με άρπαξε από το χέρι και μου είπε -πάμε σπίτι μου... δεν είναι κανείς- μόλις φτάνουμε με ανεβάζει επάνω και μου λέει -ξέρεις είναι κάτι κρυφό από όλη την παρέα.... παντρεύομαι θες να γίνεις κουμπαρά;- Δηλαδή έλαιως λέω στο πηγάδι κατουρησα;- Μετά μου λέει πάλι πλάκα κάνω δεν παντρευομαι... Και πλακώνει η γιαγιά του εκείνη την στιγμή με την οποία δεν βγάζεις άκρη.... από ολόκληρη ανάκληση μας πέρασε.... τι κάνατε; εσύ μικρή μου η κοπελιά του είσαι; κλπ κλπ... Πήγαινε στο θέμα: Με θέλει ή οχι; |