Μήνυμα στις 20/8/2015 στις 15:43 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:δεν ξερεις .......αυτα που λενε για τεχνικες και τετοια ειναι χαζομαρες ....δεν πιστευω...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΧΙΝΚΗ....απλα ειναι θεμα βιολογιας ....και θεμα τυχεις ....ο θεος οτι θελει αυτος σου δεινει εκτος αν κανεις εξωσωματικη ....Πήγαινε στο θέμα: μωρο
Μήνυμα στις 16/8/2015 στις 05:54 @Sex
Όταν το κορίτσι σου σταματάει να σε φιλάει εσάς βρε παιδιά που σας κοιτάει στα μάτια ;;;ή αγναντεύει;;;Έχω αυτήν την απορία...Είναι λίγο fail η ερώτηση μου .....Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Πήγαινε στο θέμα: Απορια για σχεσεις
Μήνυμα στις 11/8/2015 στις 00:50 @Sex
Και εγώ συνφονω απόλυτα με τους φίλους μας...
Πήγαινε στο θέμα: 1η φορά-Παρθενικός Υμένας
Μήνυμα στις 7/8/2015 στις 01:13 @Διάφορα
Νομίζω ότι απλά έτσι είσαι πλασμένος
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλη ρωγα
Μήνυμα στις 6/8/2015 στις 00:42 @Sex
καλησπερα .. θα ηθελα να ρωτησω κατι στα κοριτσια......οταν κανεται σεξ με το αγορι σας ..σας αρεσει να ειναι ξυρισμενος η να εχει τρυχα ?? Πήγαινε στο θέμα: κοριτσιααΑα!!!!
Μήνυμα στις 5/8/2015 στις 22:13 @Sex
Γεια σας φιλοι μμ,ειμαι με το κοριτσι μ 7 μηνεσ μαζι ... και θελω να την πεισω να μου κανει στοματικο .. το εχουμε σηζητισει αλλα δεν ξερω αν εχει αποφασιση οταν ημαστε μαζι βλεπω πως θελει ...γτ οταν με φιλαει με εγγειζει ....ΠΑΝΤΟΥ... και εγω επισης ..τωρα εγω προσπαθω να κανω κατι παραπαω αφου βλεπω οτι ειναι εινα ετοιμη.. να της ξανακανω την ερωτηση ή να περιμενω;;; Πήγαινε στο θέμα: πως να την πείσω
Μήνυμα στις 5/8/2015 στις 19:41 @Sex
Κοίτα είναι να είσαι έτοιμη ...αν είσαι εσύ έτοιμη τότε ...Μην κολλάς..Μη κάνεις τπτ χωρίς αυτή!!!!αποδεκτή αν σε κάλυψα..
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα |