Μήνυμα στις 22/7/2015 στις 01:32 @Sex
Maxdude σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου και τις πληροφοριες. Δηλαδη μου προτεινεις να παω αρχικα στο athenscheckpoint και μετα απο μερικους μηνες αλλου? Απλα επειδη δεν ζω στην Ελλαδα μαλλον θα πρεπει να ψαξω στο εξωτερικο μετα. Τελος παντων, στο athenscheckpoint σε ποσο καιρο μπορω να παω για να κανω το τεστ? Σε ευχαριστω και παλι! :) Στην ζωη πρεπει να ειμαστε ψυχραιμοι! Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις για HIV
Μήνυμα στις 17/7/2015 στις 13:15 @Sex
Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφοριες! Δεν γνωριζα οτι υπηρχε κατι τετοιο, και σκεφτομουν να παω σε καποιο νοσοκομειο που ειναι μαλλον πιο περιπλοκο και θα επρεπε να περιμενω και μερικες μερες για τα αποτελεσματα. Σε ευχαριστω παρα πολυ και μακαρι να πανε ολα καλα! Αν καποιος αλλος εχει να προσθεσει κατι, ευχαριστω πολυ! :) Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις για HIV
Μήνυμα στις 17/7/2015 στις 00:43 @Sex
Μια επιπλεόν ερωτηση επισης πολυ σημαντική: δεν με ενδιαφέρει μονο το HIV αλλα γενικως ολα τα σμν. Υπαρχει καποια εξεταση που μπορει να τα δειξει ολα? Ή πρεπει να κανω πολλές εξετάσεις? Δεν εχω την οικονομική δυνατοτητα να παω σε γιατρο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!
Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις για HIV
Μήνυμα στις 17/7/2015 στις 00:37 @Sex
Πριν δύο μέρες έκανα σεξ χωρις προφύλαξη (ο σύντροφος μου δεν φόρεσε προφυλακτικό) και ολοκλήρωσε μέσα μου. Το ξέρω ότι ηταν τεραστια βλακεία (ιδιαίτερα επειδή δεν ειχα ξανακάνει σεξ με τον συγκεκριμένο και δεν τον γνώριζα). Θα ήθελα να μάθω που μπορώ να κάνω εξετάσεις για τον ιο HIV στην Αθήνα, δωρεαν και ανώνυμα. Έχει κανει κανεις και μπορεί να μου περιγράψει την διαδικασία; Γενικά όποια πληροφορία είναι χρησιμη. Επισης σημαντικο: πότε ειναι το νωριτερο που μπορω να κανω εξεταση; Καποιοι μου λενε σε δυο μηνες και αλλοι σε 14 ημερες. Γνωριζει κανεις?
Πήγαινε στο θέμα: Εξετάσεις για HIV |