Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 16:33 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 16:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:το φασωμα κανονικα περιλαμβανει φιλια και χουφτωμα. ομως το ολοκληρωμενο φασωμα με ολη την σημασια τις λεξης περιλαμβανει στοματικο και δαχτυλο. αυτος λογικα θα εννοουσε την πιο απλη μορφη οποτε δεν χρειαζεται να ανυσηχεις. εαν αργοτερα σου ζητησει κατι απο το ολοκληρωμενο φασωμα και νιωθεις ετοιμη να το κανεις καντο αλλα βεβαιωσου πρωτα πως δεν σε θελει μονο γι αυτο. βρισκομαι και εγω στην ιδια θεση με εσενα ομως εγω δεν ξερω εαν με θελει πραγματικα η οχι ,για αυτο μια καλη κουβεντουλα πριν προχωρησεις πιστευω θα βοηθησει και μαλλον θα κανω και εγω το ιδιο .καλη επιτυχια λοιπον!!!(και μην φοβασαι αλλα κυριως μην εισαι σφιγμενη )Πήγαινε στο θέμα: φασωμα?????
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 16:20 @Sex
Παιδια σας ευχσαριστω ολους για τις συμβουλες σας και συμφωνω μαζι σας αλλα εχω ακομη μια ερωτηση: εγω δεν ειμαι σιγουρη για το αν ειμαι ετοιμη πως μπορω να βεβαιωθω; Επισης βομαμαι πως δεν με θελει εμενα σαν ανθρωπο και για αυτο που ειμαι απλα θελει να προχωρηση. Δηλαδη νομιζω πως και αλλη να ηταν αυτην την στιγμη δεν θα τον χαλαγε απλα βρικε εμενα και σου λεει γιατι οχι.Ομως δεν ξερω αν ειμαι σε καταλληλη ηλικια για να προχωρησω και φοβαμαι να μην το μετανιωσω αργοτερα και το οτι καθε φορα αν τωρα προχωρησουμε θα θελει ολο και κατι παραπανω και στο τελος θα αναγκαστω να πω τελος. Οποτε τι λετε να του πω απο τωρα η να περιμενω να δω τι θα γινει; Αν περιμενω πως να του μιλησω για να του πω πως νιωθω; Βοηθεια!!!
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 01:26 @Sex
ναι καταλαβαινω αυτο που λες άλλα, οπως ειπα, ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος μου και δεν μπορω να ρισκαρω αν θα περιμενει. φοβαμαι μην τον χασω και αν το κανω θα το κανω μονο γι αυτον τον λογο. δεν θελω να μαθευτει και δεν ξερω πως θα το κανω 1) λες να ζητησει ακομα περισσοτερα εφ οσον το κανω? 2) λες να με χρησιμοποιει για να καλυψει τις ερωτικες του αναγκες? Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 00:52 @Sex
ειμαι 14 δλδ θα παω 3η γυμν, οι φιλες μου λενε οτι ακομα ειναι νωρις. εχω παει σπιτι του 1 φορα, ειχε προσπαθησει να μου βαλει δαχτυλο αλλα δεν το αφησα, η μασταν ομως μονο με τα εσωρουχα ηταν σαν να το καναμε. θεωρεις πως αυτο ειναι πιο προχωρημενο απο δαχτυλο-στοματικο? Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 00:47 @Sex
ειμαι 14 δλδ θα παω 3η γυμν, οι φιλες μου λενε οτι ακομα ειναι νωρις. εχω παει σπιτι του 1 φορα, ειχε προσπαθησει να μου βαλει δαχτυλο αλλα δεν το αφησα, ημασταν ομως μονο με τα εσωρουχα ηταν σαν να το καναμε. θεωρεις πως αυτο ειναι πιο προχωρημενο απο δαχτυλο-στοματικο?
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 00:16 @Sex
φιλε και εγω αυτο ακριβως αναρωτιομουν . εχω την αποψη οτι δεν τελειωνουν μαζι.. . ριξε μια ματια και στο δικο μου θεμα με τιτλο "ΣΟΣ" ;)
Πήγαινε στο θέμα: Πως τελειωνω
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 00:02 @Sex
Ανυσηχω μηπως τα κανω ολα αυτα και με αφησει..Αυτος ειναι 2 χρονια μεγαλυτερος και ειναι λογικο να θελει κατι παραπανω. Αν εγω το δεχτω και προχωρησουμε φοβαμαι την εξελιξη και επισης φοβαμαι μην ξεπαρθενιαστω!!! Βοηθεια!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 15/7/2015 στις 23:52 @Sex
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΒΕΒΑΙΑ. Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΟΝ. ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ. ΑΝ ΘΕΣ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΣΟΣ" Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορεί να μου προσφερει κατι
Μήνυμα στις 15/7/2015 στις 23:48 @Sex
ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΡΩΤΙΚΟ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΔΗΛΑΔΗ?
Πήγαινε στο θέμα: Η αδερφη μου. |