Μήνυμα στις 22/7/2015 στις 22:45 @Sex
Παιδια καμια αλλη γνωμη;; αυριο θα τον δω και θελω να του πω οτι ειδα στο όνειρο μου οτι φασωνομασταν και τέτοια για να του ανοιξω συζήτηση ...δεν θα κανω κατι αυριο αλλα βοηθηστε με... Δεν αντεχω αλλο θα σκασω...οι ορμονες εχουν αυξηθεί στο φουυυλ θελω να φασωθουμε
Πήγαινε στο θέμα: Εθίστηκα...και ειμαι κοριτσι
Μήνυμα στις 21/7/2015 στις 23:38 @Sex
Γεια σας...τελευταία εχω εθιστεί με τις τσοντες και ειμαι κοριτσι...το ξερω δεν είναι κακό αλλα ειναι περίεργο...πριν κατι μερες συζητάγαμε με τον κολλητο μου διαφορα για σεξουαλικά θεματα...τι να κανω; ειναι φυσιολογικό...μου λενε οτι ειμαι πολύ προχω και τέτοια...επισης δεν ξερω αλλα με αναβει ο κολλητός μου θελω να φασωθουμε κανω σκεψεις οτι φασωνομαστε...πως να τον κανω να με φασωσει...παιδια ειναι ολα αυτα φυσιολογικά; μηπως φταίει η εφηβεία..δωστε μου λυση σε ολα αυτα
Πήγαινε στο θέμα: Εθίστηκα...και ειμαι κοριτσι
Μήνυμα στις 17/7/2015 στις 00:21 @Sex
Γεια σας και παλι...το αγορι μ εχει μια κολλητη και ειμαστε περιπου κολλητές με αυτο το κορίτσι...κανει πολυ παρεα με το αγόρι μου ομως και αυτο με πειραζει εχει τυχει να τσακωθούμε για αυτο το θεμα...με στεναχωρεί που τους βλεπω μαζι..τον εχω κανει και εγω να ζηλέψει και πολυ μάλιστα...θελω την βοήθεια σας πως μπορω να ξεπεράσω την ζηλια μου...μου προτείνετε κατι αλλο;
Πήγαινε στο θέμα: Ζηλια...
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 01:17 @Sex
Αν θελεις καντο...αλλα αν σε θελει πραγματικά θα περιμενει...
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 01:13 @Sex
Δεν πρόκειται να τον πιεσω απλα μου εκανε εντύπωση γιατι με φιλαγε κανονικά...θα κοιταξω και το δικο σου θεμα
Πήγαινε στο θέμα: Δεν μπορεί να μου προσφερει κατι
Μήνυμα στις 15/7/2015 στις 01:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αρχικά πήγαινε κοντα του...καλύτερα να ειστε μονοι...αρχισε του τα χαδια...φιλα τον...και σιγά σιγα τα αλλα θα ερθουν απο μονα τους...Πήγαινε στο θέμα: Φάσωμα
Μήνυμα στις 14/7/2015 στις 12:19 @Sex
Ευχαριστώ πολυ καλη ιδεα...αλλα ισως το εκανα αργοτερα...για την ακρίβεια θελω κατι που να μην εχει σχέση με χούφτωμα καο τετοια γιατι εχω σκοπο να το κανω αλλα πιο μετα...θα ηθελα κατι που να τον προκαλεσω να με φιλήσει
Μήνυμα στις 13/7/2015 στις 23:31 @Sex
Γεια σας...ειμαι 14 χρονων και πριν κατι μερες τα ξανα έφτιαξα με ενα παιδι...ειμαστε στην ιδια ηλικια και εχθες αρχισε να μου κανει μια κουβέντα οτι δεν μπορει να μου προσφέρει κατι δηλαδη αγκαλιες και φιλιά δηλαδη αυτα που ειναι στην ηλικια μας γιατι λεει και καλα οτι δεν εχει ορεξη και τέτοια...του ειπα οτι δεν με πειράζει αλλα κατα βαθος με ενοχλεί λιγο...θελω την βοήθεια σας...τι τον επιασε στα ξαφνικα να προσθέσω οτι τον αγαπω και με αγαπαει πολυ...μηπως να τον προκαλούσα καπως?...σκεφτηκα να τον κανω να αναψει βεβαια δεν θα μου το δειξει γιατι ειναι κλειστος χαρακτήρας...επισης θέλω να μου πειτε τι να του κανω για να τον προκαλεσω να με φιλήσει...ή να αναψει και να θέλει να με φιλήσει...( οταν τα ειχαμε την προηγούμενη φορα με φιλαγε κανονικά)
Μήνυμα στις 11/7/2015 στις 01:13 @Θ. Κλημεντίνη
Θελω να του κανω κατι που να ανάψει...τον εχω πιάσει μερικές φορες π ενω μιλαμε δεν κοιτάει εμενα αλλα αλλα σημεια του σώματος μου...αλλα πως να τον προκαλέσω;
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια
Μήνυμα στις 11/7/2015 στις 01:11 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας...εχω σχέση με ενα αγορι ειμαι 14 χρονων εχουμε χωρισει και τα εχουμε βρει αρκετες φορες θα ελεγα ομως δεν μπορεί να ξεκολλήσει ο ενας απο τον αλλον...αυτο που θελω ειναι να του κανω κατι που να τον τρελάνει γενικα αυτο το παιδι δεν είναι ανώμαλο τουλάχιστον δεν το δείχνει οπως οι αλλοι αλλα θελω να του κανω κτ που να τον αναψει (οχι ομως προκαταρκτικά η κατι τέτοιο...εχουμε προχωρησει μονο σε φιλια και δεν θελω να προχωρήσουμε σε κτ παραπάνω)...βοηθεια ρε παιδια τι να του κανω...
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια |