Μήνυμα στις 7/7/2015 στις 14:13 @Sex
Γεια σας,ειμαι με ενα αγορι εδω και λιγο καιρο και θελει να προχωρησουμε αλλα εγω ντρεπομαι που θα ειμαι παρθενα.. τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: Παρθενα
Μήνυμα στις 2/7/2015 στις 13:25 @Θ. Κλημεντίνη
κι αν τωρα εχει στματησει να ενδιαφερεται; Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω!
Μήνυμα στις 30/6/2015 στις 21:20 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:δε θα φουσκωσεις απλα θα σφιξεις!!αν μπορεις κανε μου αποδοχη!! :) Πήγαινε στο θέμα: Squats
Μήνυμα στις 30/6/2015 στις 21:16 @Κλάψιμο
Για αρχη βρες καποιο φιλο σου και μετα ξεκινα γυμναστηριο ;) εκει θα σου λυθουν ολες οι αποριες που θες και θα πανε ολα μια χαρα!!
Πήγαινε στο θέμα: Εχω παραπανω κιλα
Μήνυμα στις 30/6/2015 στις 21:13 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Ειναι λογικο οι φιλοι σου να σε αφησουν αν δεν τους δινεις σημασια.. Εχω βρεθει σε καποια παρομοια κατασταση και μπορω να σε καταλαβω. Απλα ξεκολλα απο αυτη και πηγαινε παρακατω.. Οσο για τους φιλους σου αν αυτοι δε σε ακουν πολυ πιθανο να μην ειναι πραγματικοι φιλοι ή να μην ηταν ποτε.. Απλα κανε καινουργιες παρεες και θα τα ξεπερασεις ολα ;)(αν μπορεις κανε μου αποδοχη απαντησης,ευχαριστω ;) ) Πήγαινε στο θέμα: Τα εχασα ολα!!!
Μήνυμα στις 30/6/2015 στις 20:41 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.. Πριν απο καιρο ειχα παει με τον αδερφο μου σε ενα τραπεζι και εκει ενας φιλος του ειχε πιει(οχι τοσο πολυ ωστε να μεθυσει)και μου ειπε να βρεθουμε αλλα εγω δεν εκανα ποτε καποιο βημα αλλα ουτε κι αυτος..μετα απο καποιους μηνες και ενω βρεθηκαμε τυχαια στην ιδια παρεα ειχε πιει(ξανα)και μου την επεφτε..παλι ομως δεν εγινε καποιο βημα και απο τις δυο μεριες μεχρι που του εστειλα μηνυμα και μου ειπε οτι ειχε καταλαβει πως μου αρεσει και μου ειπε να βρεθουμε αλλα επειδη καταλαβα οτι δεν του αρεσα δεν ξανα προσπαθησα τιποτα! το προβλημα μου ειναι οτι εχουμε διαφορα ηλικιας(εγω 16 αυτος 23)και τον θελω πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω..τι μου προτεινετε;
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω!
Μήνυμα στις 30/6/2015 στις 19:25 @Κλάψιμο
Γεια σας.. Πριν απο καιρο ειχα παει με τον αδερφο μου σε ενα τραπεζι και εκει ενας φιλος του ειχε πιει(οχι τοσο πολυ ωστε να μεθυσει)και μου ειπε να βρεθουμε αλλα εγω δεν εκανα ποτε καποιο βημα αλλα ουτε κι αυτος..μετα απο καποιους μηνες και ενω βρεθηκαμε τυχαια στην ιδια παρεα ειχε πιει(ξανα)και μου την επεφτε..παλι ομως δεν εγινε καποιο βημα και απο τις δυο μεριες μεχρι που του εστειλα μηνυμα και μου ειπε οτι ειχε καταλαβει πως μου αρεσει και μου ειπε να βρεθουμε αλλα επειδη καταλαβα οτι δεν του αρεσα δεν ξανα προσπαθησα τιποτα! το προβλημα μου ειναι οτι εχουμε διαφορα ηλικιας(εγω 16 αυτος 23)και τον θελω πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω..τι μου προτεινετε;
Πήγαινε στο θέμα: απογνωση |