Μήνυμα στις 4/12/2015 στις 19:14 @Sex
Παιδιααα!Βοηθεια!Υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα συντομα να προχωρησω καπως με το αγορι μου και τρεμω μονο στην ιδεα οτι θα δει το στηθος μου!ΤΙ ΚΑΝΩ;Μια φορα βασικα μεσα απο την μπλουζα μου τα ειχε πιασει και τα ειχε βγαλει καπως λιγο απο το σουτιεν και μου ειπε ενα καλο σχολιο αλλα δεν ξερω φοβαμαι πως θα ξενερωσει! Να σημειωσω κατι που ειχα ξεχασει στα προηγουμενα ποστ,πως οταν η ρωγες ειναι εξω σαν να φουσκωνουν καπως και γινονται πιο στητα!Το θεμα ομως ειναι πως δεν μπορω να τις κρατησω για πολυ εξω..Φυσιολογικο ειναι αυτο; Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)
Μήνυμα στις 19/9/2015 στις 17:33 @Sex
Καλησπερα παιδια.Λοιπον απο πολυ μικρη (γυρω στα 7) αρχισα να σφιγγω τα ποδια μου και να κραταω την ανασα μου και αυτο μου εδινε μια ευχαριστιση.Το θεμα ειναι οτι το κανω ακομα και σημερα και πλεον εχω καταλαβει οτι αυτη ειναι η μεθοδος που χρησημοποιω για να αυνανιζομαι και το θεωρω περιεργο και ανθυγιεινο.Εχω δοκιμασει και με δαχτυλα αλλα δεν μου δινει την ιδια ευχαριστιση..σημερα μαλιστα δοκιμασα και με ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα αλλα δεν ενοιωσα κατι το ιδιαιτερο,ασχετα που εβγαλα καποια υγρα.Τελοσπαντων το θεμα μου ειναι οτι θελω να το ξεκοψω αυτο και νομιζω πως μονο με αυτο εχω καταφερει να φτασω σε οργασμο.Αυτο με προβληματιζει ιδιαιτερα για το αν εχω καποιο προβλημα αργοτερα στις σεξουαλικες μου επαφες..δηλαδη να μην φτανω σε οργασμο.Λετε να υπαρξει καποιο προβλημα?Το κανει καμια αλλη αυτο? Να σημειωσω οτι ορισμενες φορες παιδευομαι πολυ να υγρανθω αν δεν το κανω αυτο και ειμαι με τα δαχτυλα.. Και κατι τελευταιο.Καμια φορα μπορει να παω μια βολτα ή γενικα ακομα και μεσα στο σπιτι και χωρις να ερεθιστω να χυσω παρα πολυ..γιατι γινεται αυτο? Πήγαινε στο θέμα: Περιεργος τροπος αυνανισμου/οργασμος
Μήνυμα στις 24/8/2015 στις 15:20 @Flame
Αν και ξεφυγαμε απο το θεμα που ειχα γραψει αρχικα τελοσπαντων.Προσωπικα για εμενα δεν στεκει καθολου η αποψη το οτι δεν υπαρχει θεος και οτι εγιναν ολα απο ενα κυτταρο ή οτιδηποτε.Ειναι δυνατον ρε παιδια;Κοιταξτε λιγο γυρω σας δηλαδη..ολα τα δεντρα,τα φυτα,οι θαλασσες,Η ΦΥΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ,ειναι δυνατον να εγινε απο μονη της;Επισης,ναι το ξερω οτι σχεδον κανενας απο τους επιστημονες δεν πιστευει τον Θεο,αλλα επισης κανενας τους δεν εχει βρει πως ακριβως δημιουργηθηκαν ολα αυτα!Ο καθενας τους εχει διαφορετικες αποψεις και θεωριες,καμια τους ομως δεν ειναι ολοκληρωμενη!Κατι αλλο σχετικα με την εξελλιξη.Απο πιθηκος -> πιθηκανθρωπος -> ανθρωπος.Εφοσων οι πιθηκοι και οι ανθρωποι υπαρχουν,ΟΙ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?BULLSHIT. *ΥΓ:Αα και Dieftharmene?Υπαρχουν πολυ μεγαλυτερα προβληματα απο να γραψεις καλα στις εξετασεις ;) Πήγαινε στο θέμα: Η σωστη Θρησκεια/Η αποψη σας.
Μήνυμα στις 8/8/2015 στις 15:19 @Flame
Καλησπερα,λοιπον για να μην τα πολυλογω,η μητερα μου εδω και 1 χρονο περιπου εχει αρχισει και κανει μελετη με τους μαρτυρες του Ιεχωβα.Εμενα στην αρχη μου κακοφανηκε,της ειχα πει μαλιστα και να σταματησει,γιατι δεν εχω ακουσει καλα λογια για αυτους.Τελοσπαντων,ομως με τον καιρο αρχισα να το ψαχνω λιγο το θεμα και μαλιστα εχω συζητησει αρκετες φορες με την κοπελα που μελετανε,και μου ανοιξε λιγο τα ματια να το πω?Καταρχην να πω οτι εγω πιστευω οτι υπαρχει Θεος,αν και δεν πιστευω σε καποια θρησκεια να το πω ετσι.Λοιπον η κοπελα μου εδειξε οτι απο τις βιβλους που χρησημοποιουν και στις ορθοδοξες εκκλησιες υπαρχει το ονομα του μεσα στο εδαφιο Εξοδος 6:3,που εκει αναφερεται Ιεοβα(οι δικες τους γραφες απο οτι εχω καταλαβει ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα,απλα ειναι πιο απλοποιημενες και αντι για το "Κυριος" κτλπ,εχουν το ονομα Ιεχωβα μεσα).Μιας και μου εκανε πολυ εντυπωση,το εψαξα και στο google για να παρω και μια δευτερη γνωμη ας το πουμε ετσι,και οντως ολες οι σελιδες που μπηκα ελεγαν οτι αυτο ειναι το ονομα του Θεου.Ρε παιδια μηπως οντως οτι λενε ειναι αληθεια;Φανταζομαι οτι δεν χρειαζεται να πουμε πως οτι προφητειες εχουν γραφτει στην Βιβλο εχουν βγει αληθηνες (πχ αν ψαξετε στο ιντερνετ θα βρειτε οτι υπαρχουν στην ερυθρα θαλασσα πανοπλοιες απο αιγυπτιους απο τοτε που η θαλασσα χωριστηκε στα 2)Επισης να πω πως εχω φοβηθει λιγο γιατι αυτοι λενε οτι σε λιγο καιρο θα ερθει η Βασιλεια του Θεου (ελθετω η Βασιλεια σου) και θα περασουν μονο αυτοι..ρε παιδια εχω μπερδευτει καπως..αν το ψαξεις ολα δειχνουν οτι αυτη ειναι η "σωστη" θρησκεια.Ποια ειναι η αποψη σας; *Να σημειωσω οτι ΔΕΝ ανηκω σε αυτην την θρησκεια,ουτε την υποστηριζω.Απλα θα ηθελα να ακουσω και την δικια σας αποψη. Πήγαινε στο θέμα: Η σωστη Θρησκεια/Η αποψη σας.
Μήνυμα στις 1/7/2015 στις 13:03 @Sex
Λοιπον καταρχην ευχαριστω Scandalous Angel που μου απαντησες μου εφυγε ενα βαρος απο πανω μου :Ρ κατα δευτερον nonreligius οσο προχωρας απο την βαση μικραινει και στο "τερμα" το σχημα του ειναι καπως τριγωνικο ενα πραγμα.Λοιπον οσο για την πλαστικη εγω δεν θελω καθολου να το μεγαλωσω απλα εγω ηθελα να το "σηκωσω" καπως..Κατι αλλο,μεχρι πια ηλικια αναπτυσεται το στηθος?(εγω ειμαι σχεδον 15)
Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)
Μήνυμα στις 1/7/2015 στις 00:49 @Sex
Κανενας ρε παιδια ? :/ Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιος!
Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;)
Μήνυμα στις 30/6/2015 στις 17:34 @Sex
Καλησπερα παιδια οπως λεει και ο τιτλος νομιζω πως εχω προβλημα με το στηθος μου.Καταρχην να συμπληρωσω οτι ειμαι 14,5 χρονων και το στηθος μου αρχισε να αναπτυσεται απο την εκτη δημοτικου περιπου και το μεγεθος του ειναι κανονικο προς το μεγαλο.Λοιπον καταρχην το στηθος μου δεν εχει αυτο το σχημα το στρογγυλοπο αλλα ειναι πεσμενο και εχει σχημα σαν να ειναι ενας κωνος και φαινεται ασχημο.Να πω οτι οταν ειχα αρχισει να φοραω σουτιεν με ενυσχηση δεν "ανασηκωνα"τα στηθη μου προς τα πανω οπως θα επρεπε.Αυτο εχει αποτελεσει να ντρεπομαι να φοραω ακομα και ανοιχτες μπλουζες γιατι φαινεται οτι τα στηθη μου δεν ακουμπανε το ενα με το αλλο.Μπορω να διωρθωσω το σχημα?Πραγματικα με εχει παρει απο κατω αυτες τις μερες..ευτυχως που οταν φοραω σουτιεν ή μαγιο δεν φαινεται πως ειναι το σχημα του.Μετα κατι αλλο ειναι οτι οι ρωγες μου δεν ειναι ποτε εξω απο μονες τους.Δηλαδη αυτο το μπιλακι (συγνωμμη δεν ξερω πως αλλιως να το πω) δεν θα βγαινει ποτε αμα δεν το πειραξω εγω..και ολη η ρωγα "βγαινει" οταν κρυωνω ή οταν ερεθιζομαι..ρε παιδια εχω καποιο προβλημα?το εχω συζητησει με την μητερα μου και μου εχει πει οτι οταν γινω 18 αν συνεχιζουν να ειναι ετσι τα στηθη μου θα παμε σε πλαστικο χειρουγο..μου ειπε και να παμε σε εναν γιατρο αλλα της ειπα οχι γτ ντρεπομαι...
Πήγαινε στο θέμα: Εχω προβλημα με το στηθος μου(;) |