Μήνυμα στις 12/8/2015 στις 09:33 @Sex
Καλημέρα λοιπόν , οπως λεει και ο τίτλος εχω μια απορία. Χθες βγήκα με τον φίλο μου εξω και ήπιαμε κατι παραπάνω και γυρνώντας σπίτι κάναμε αρκετά άγριο και γρήγορο σεξ ολα καλα μέχρι εκεί αλλα μετα παρατήρησα οτι εχουν φουσκώσει τα εσωτερικά χείλη μου και ποναω αρκετα και απο χτες δεν έχουν ξεπρηστεί και πονάνε ακόμα . Καμιά βοήθεια παρακαλώ όποιος ξέρει τι παίζει . Πήγαινε στο θέμα: Απορία - να ανησυχήσω ?
Μήνυμα στις 2/7/2015 στις 16:38 @Θ. Κλημεντίνη
Εε δεν θα το μάθεις αν δεν τον ξαναδείς μπορείς να προτείνεις εσυ στον αδελφό σου να ξαναβγείτε ολοι μαζι για να εχεις αυτην την ευκαιρία και θα δεις αν σ κάνει κίνηση τοτε κάνε και εσύ δείξε και εσυ οτι ενδιαφέρεσαι και θα μπουν ολα σε μια σειρά
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω!
Μήνυμα στις 1/7/2015 στις 23:52 @Θ. Κλημεντίνη
Αφού και αυτος έδειξε λιγο ενδιαφέρον και σ αρεσει και εσενα τοτε προσπάθησε το δεν εχεις κατι να χάσεις ναι μεν θα συμφωνήσω οτι η διαφορα ειναι μεγαλη και εχετε διαφορετική καθημερινότητα αλλα και εγω στην ηλικία σου ήμουν οταν εκανα την πρωτη μου σχεση και ειχαμε διαφορά ηλικια 6 χρονια αλλα ειμουν/με πολυ ερωτευμένη και το προσπάθησα και ειμαστε 4 χρονια μαζι και μένουμε στην πολη π πέρασα οταν έδινα πανελλήνιες . Ποτε δεν ξερεις τι θα σου τύχει προσπάθησε το και καλη τύχη.
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι να κανω! |