Μήνυμα στις 22/1/2016 στις 08:22 @Θ. Κλημεντίνη
Καλημερα στα μελη του φτου.Ειμαι τρελα ερωτευμενος με μια φιλη μου αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να ειμασται μαζι λογω αποστασης,Το θεμα ειναι οτι αν και δεν μπορει να υπαρξει σχεση μεταξυ μας δεν μπορω να την ξεχασω με τιποτα.Εκανα νεες γνωριμιες αλλα την αγαπαω τρελα και θελω μονο εκεινη.Τι πρεπει να κανω?
Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι ερωτευμενος
Μήνυμα στις 25/10/2015 στις 21:44 @Κλάψιμο
Χμμ.Πως θα μπορουσα να πλησιασω καποιον ωστε να του αρχισω την κουβεντα ετσι ωστε να μπορει να υπαρξει εποικοινωνια μεταξυ μας?Τι να παω εκει περα και να του πω τι ? Πήγαινε στο θέμα: Αντικοινωνικος Φοιτητης
Μήνυμα στις 24/10/2015 στις 14:33 @Κλάψιμο
Ευχαριστω για την απαντηση.Απλα εχω την εντυπωση οτι δεν με θελουν στην παρεα τους.Την Πεμπτη ειπα ενα παιδι απο την παρεα να παμε να δουμε ενα ματς και με ειπε δεν θελουν οι αλλοι.Δηλαδη δεν μπορουσαμε να παμε οι δυο μας?Μαλλον θα βρω αλλη παρεα αλλα και παλι δεν ξερω μου ειναι πολυ δυσκολο να κανω το πρωτο βημα Πήγαινε στο θέμα: Αντικοινωνικος Φοιτητης
Μήνυμα στις 23/10/2015 στις 23:05 @Κλάψιμο
Γεια σε ολα τα μελη του φτου.Χρειαζομαι βοηθεια στο προβλημα που αντιμετωπιζω.Καταρχην να τονισω οτι ειμαι υπερβολικα ντροπαλος και λιγο αντικοινωνικος.Ολα αυτα πιστευα οτι θα τα ξεπερασω οταν ηρθα στην πολη που σπουδαζω.Λεω τι διαλο ? Ολο με καποιον θα βρω να κανω παρεα.Πραγματι στο δευτερο μαθημα βρηκα ενα παιδι και βγηκαμε για καφε και με κατι αλλα παιδια ολα ωραια.4 συνεχομενες μερες βγεναμε για καφε και ενιωθα ωραια.Δυστηχως μετα ολα αλλαξαν,σταματησαν να περνουν τηλεφωνο για καφε.Πλεον 3η εβδομαδα παω καθομαι διπλα τους στο αμφιθεατρο και νιωθω οτι δεν με θελουν.Μιλανε μεταξυ τους και εμενα δεν με δινουν πολυ σημμασια.Δεν θελω να μεινω ετσι μονος στην σχολη.Δεν λεω να ειμαι ολη μερα εξω αλλα για ενα καφε και καμμια φορα και για κανα ποτακι.Τι να κανω?Νιωθω οτι δεν μπορω να κανω πλεον φιλους γιατι ειναι 3η εβδομαδα και πιστευω οτι ολη εχουν κανει τις παρεες τους.Ειναι και αυτο το θεμα που εχω με την ντροπη που με κανει να μην μπορω να μιλησω ετσι οπως θελω και να με κανει να δισταζω να μιλαω σε αλλα ατομα.Να ψαξω να βρω αλλα παιδια,αν ναι πως να τους προσεγγισω?Σας ευχαριστω για τον χρονο σας και θα το εκτιμουσα πολυ αν θα μπορουσατε να με βοηθεσετε γιατι πραγματικα με κανει να νιωθω πολυ χαλια.
Πήγαινε στο θέμα: Αντικοινωνικος Φοιτητης
Μήνυμα στις 25/6/2015 στις 06:11 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπερα στα μελη του ftou.Κατευθειαν στο θεμα.Ειμαι 17 χρονων (μολις τελειωσα πανελληνιες ) και δεν εχω κανει σχεση ποτε μου.Γενικα δεν ειμαι κανενας κοινωνικος τυπος και δεν ξερω πως να αρχισω απο που?.Ειδικα τον τελευτεο χρονο δεν ειχα σχεδων καμμια επαφη με τους φιλους μου..Θελω να κανω μια σοβαρη σχεση αλλα δεν ξερω πως να αρχισω και τι πρεπει να κανω?Τι προτεινετε?
Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι να κανω... |