Μήνυμα στις 6/10/2016 στις 21:06 @Διάφορα
Ευχαριστω που απαντησες.Οχι δεν θελω για πρωταθλησμο μονο για χομπι να περνσ η ωρα και να αθλουμε.
Πήγαινε στο θέμα: Ενοργανη-ρυθμικη στα 14??
Μήνυμα στις 6/10/2016 στις 18:01 @Διάφορα
Γεια σας μελη του ftou .Για αρχη θα ηθελα οποιος γνωριζει να μου πει την διαφορα αναμεσα στην ρυθμικη και την ενοργανη.Επιπλεον μπορει ενα παιδι στα 14 να αρχισει κατι απο αυτα οντας τοσο καιρο αγυμναστο και χωρις να εχει ασχοληθει με αλλο αθλημα σε ολη του τη ζωη?Ισως ειμαι μεγαλη για να αρχισω τωρα αλλα θελω να ασχοληθω με κατι οσο θα διαρκεσει ακομη η παιδικη μου ηλικια γτ ξερω πως θα τα σταματησω ολα οταν πλησιασουν οι παννεληνιες(αν υπαρχουν μεχρι τοτε)
Πήγαινε στο θέμα: Ενοργανη-ρυθμικη στα 14??
Μήνυμα στις 10/6/2015 στις 16:08 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω προσωπικα θα προτινα να εχετε για μια βδομαδαΑποσταση τουλαχιστον τα απογευματα!Μπορει να ειναι Δυσκολο αλλα θα δεις οτι θα εχει την μερα που θα ξαναειδοθειται ισως περισσοτερο συναισθημα αλλα Και ευχαριστηση που τον ξαναβλεπεις!Αν δεν θες μην το Κανεις.Οταν λες κατι διαφορετικο ως προς τι;;; Κοινες ασχολιες οπως να αρχισετε μαζι χορο (για ζευγαρια ( Ή να προωρισετε....Αν θες απλως νακανεται παρεα περισσοτερο εξω μπορειτε ναα αρισετε κατι νεο μαζι.Τωρα αυτα εχωναπω Και δεν ξερω και ποσο χρονων εισται για να σας προτεινω κατι αλλο! Απο κει και περα περιμενε προτασεις κι απο αλλα μελη του φτου Πήγαινε στο θέμα: κατι διαφορετικο στην σχεση μου SOS
Μήνυμα στις 7/6/2015 στις 16:28 @Sex
Ναι με βοηθησες αρκετα ευχαριστω!
Πήγαινε στο θέμα: Χαζη ερωτηση
Μήνυμα στις 6/6/2015 στις 15:05 @Sex
Γεια μελη του ftou!! Εχω καποιες γελοιες ερωτησεις οι οποιες μπορει να προκαλεσουν σε καποιους γελιο!Απλα ειμαι σε μια ηλικια που θελω να αυνανιστω αλλαφοβαμε μην χασω απο μονη την παρθενια μου.Λοιπον .αρχιζω.1)Πως δηλαδη αυνανιζεσαι με το τηλεφωνο;;με λεπτομεριες γιατι δεν εχω καταλαβει..2)Απο ποια ηλικια πρεπει εν κοριτσι να ξυρισει το μπικινι;;Οταν θελει να κανει ερωτα ή φασωμα ή για λογους υγιεινης;; Λοιπον περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας!!! Πήγαινε στο θέμα: Χαζη ερωτηση |