Μήνυμα στις 5/6/2015 στις 17:27 @Θ. Κλημεντίνη
Ενας αντρας πρεπει να εχει ωραιο χαρακτηρα και καλη καρδια,να μην σου πουλαει παραμυ8ια να ειναι ειλικρινης.Επισης πρεπει να εχει ωραια χερ ια,και ωραιο σωμα,να φιλαει ωραια,αλλα να ειναι καλος και ευγενικος μαζι σου!Προσωπικα,εμενα ο αντρας μου/συντροφος 8α εβλεπε ολες τις ταινιες,ακομα και ρομαντικες για να ειναι μαζι μου:Ρ Πήγαινε στο θέμα: Ο τέλειος άντρας(προς κορίτσια).
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 16:46 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπεραα,ειμαι σε διλλημα :( Ειναι ενα παιδι πολυ καλο,ειμαστε σα κολλητοι,μου εχει στα8ει πολλες φορες και ειμαστε ολο αγκαλιες.Προσφατα χωρισε με μια κοπελα που τον πληγωσε πολυ,και δεν 8α η8ελα να του το πω τωρα.Επισης βλεπω κατι ονειρα,οτι και καλα φιλιομαστε και το νιω8ω σαν να εγινε εκεινη την ωρα..πολυ αλη8ινα.οταν τον αντικριζω νιω8ω περιεργα,αλλα οχι ερωτευμενη,μα οταν γυρναω σπιτι τον σκεφτομαι συνεχεια...δε ξερω τι 8ελω..εχει περασει κανεις καμια τετοια κατασταση για να με βοη8ησει με καμια συμβουλη;; ευχαριστω προκαταβολικα! Πήγαινε στο θέμα: τον 8ελω ή οχι;
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 16:29 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:καταρχας 8α εχεις ακουσει οτι μερικες τα καταπινουν,δεν νομιζω να επα8αν κατι..:3Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 15:28 @Sex
καταρχην,εφοσον σου ειπε οτι σε 8ελει,δεν νομιζω πως χρειαζεται να την ρωτησεις,απλα πλησιασε αργα και αν δεις οτι απομακρυνετε,μην συνεχισεις!
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω;
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 15:21 @Sex
Καλησπερα,ειμαι 16 χρονων και θελω να αυνανιστω,αλλα δε ξερω πως..Δοκιμασα το πισω μερος της βουρτσας μου,αλλα δεν με ικανοποιει,το κακο ειναι οτι 8ελω οργασμο,και δεν ειναι ευκολο εξ αιτιας των γονιων μου που δεν λενε να πανε καμια βολτα..για να κανω την "δουλεια" μου..;Ρ Το δαχτυλο δε βοη8α κα8ολου,ντρεπομαι να αγορασω δονητη 16 χρονων παιδι..(δεν απαγορευται;)Α,επισης παιζει να ειμαι μοναδικη κοπελα που βλεπει τσοντες και να το "τριβει"..Σας παρακαλω πειτε καμια λυση:( Πήγαινε στο θέμα: θελω.. |