Μήνυμα στις 16/7/2015 στις 08:02 @Sex
Νομιζω πως καποια αλλη απαντηση θα ηταν περιττη!! Το Lenaki19 σου απαντησε σαφεστατα και πληρως! Συμφωνω μαζι της! Μην κανεις κατι μονο και μονο επειδη θες να κρατησεις καποιον στην ζωη σου! (Καπως ετσι ηταν και με εμενα) Δεν νομιζω πως αν περιμενει λιγο θα παθει κατι!! Αν σ' αγαπαει πραγματικα θα μεινει..αν οχι θα σου πει οτι ξερεις κατι ειμαι 16 και εχω ορμες...στα τσακιδια πες του! Αν ηθελε τοσο πολυ κατι παραπανω ας τα εφτιαχνε με μεγαλυτερη, ηξερε οτι ησουν 14! Δεν νομιζω πως και εσυ θελεις η πρωτη σου φορα να ειναι με καποιον που ναι μεν σου αρεσει...αλλα δεν εισαι ακομα 100% ετοιμη! Αν οντως το θελεις απλα καν' το και παιρνα καλα! Αλλα προσεχε...να το θες ΚΑΙ εσυ πολυ!
Πήγαινε στο θέμα: ΣΟΣ
Μήνυμα στις 9/6/2015 στις 01:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εφοσον δεν υπηρχε εκσπερματωση....οι πιθανοτητες ειναι μηδαμινες! Δεν πιανονται τοσο ευκολα τα παιδια...!! Οποτε μην αγχωνεστε...αλλα ποτε χωρις προφυλακτικο βρε παιδια...Πήγαινε στο θέμα: εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 8/6/2015 στις 20:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχην δεν βγαζουν ολα τα κοριτσια αιμα! Μπορει ο υμενας π.χ να ειναι ελαστικος και να μην σπασει με την πρωτη φορα,ή μπορει αν κανεις καποια εντονη γυμναστικη ή ιππασια και πολλα αλλα να σου εχει σπασει(σε μενα λογω μπαλετου ειχε σπασει). Εγω δεν εβγαλα αιμα καθολου! Και δευτερον...απο οσο ξερω οχι, δεν χρειαζεται σερβιετα και δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο μεγαλη ποσοτητα ωστε να τρεξει στα σεντονια...απλως λιγο θα λερωθει το προφυλακτικο(που εννοειται πως θα φοραει ο φιλος σου). Αν τρεξει αιμα με την πρωτη σου φορα τοτε ναι θα τρεξει αμεσως, με το που μπει το πεος μεσα στον κολπο σου!Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 3/6/2015 στις 13:05 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εφοσον ειχες και περιοδο...οχι! Και τα προσπαρματικα υγρα βγαινουν αναπασα στιγμη! Αλλα οχι μην αγχωνεσαι αδικως! Και το γνωστο: παντα σεξ με προφυλακτικο...δεν προστατευει μονο απο ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη αλλα και απο ΣΜΝ!!Πήγαινε στο θέμα: Μια απαντηση μονο!
Μήνυμα στις 3/6/2015 στις 13:01 @Sex
Εχω δοκιμασει απο περιεργεια λιγο απο το δαχτυλο μου...
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 22:04 @Sex
Δεν εχουν καποια ιδιατερη γευση!! Απλα μπορει να ειναι λιγο πιο γλυκα ή αλλες φορες πιο πικρα! Αναλογα τι εχεις φαει, ακομα και αν καπνιζεις! Οσο για την υγεια δεν παθαινεις κατι...λεγεται μαλιστα οτι κανουν και καλο :ρ
Πήγαινε στο θέμα: Χυσια
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 09:07 @Sex
Οποια αλλη γνωμη ειναι καλαδεχουμενη!
Πήγαινε στο θέμα: εντονος πονος μετα το σεξ
Μήνυμα στις 31/5/2015 στις 22:15 @Sex
Να 'σαι καλα shooter_girl ευχαριστω πολυ!! Θα δοκιμασω να αλλαξω σταση μηπως ειναι καλυτερα!! Αν το εχει παθει και καποια αλλη ας μου γραψει!
Μήνυμα στις 31/5/2015 στις 18:58 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση!!! Απλα ποσο "κλειστη" ειμαι ακομα εφοσον εχει γινει αρκετες φορες...απορω! Και κατι αλλο...ειναι φυσιολογικος ολος αυτος ο πονος που ενιωθα μετα; Οταν ημουν στα 4 δεν πονουσα καθολου ομως...ενω θα επρεπε να συμβανει το αντιθετο εφοσον μπαινει πιο βαθια! Επισης σκεφτηκα οτι ισως εκει που "χτυπουσε" μηπως ηταν ο υμενας αν δεν εχει σπασει...αλλα η αντισταση ηταν μεγαλη...σαν να μην ειχε χωρο να μπει αλλο...
Μήνυμα στις 31/5/2015 στις 18:08 @Sex
Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας μου απαντησει
Πήγαινε στο θέμα: εντονος πονος μετα το σεξ |