Μήνυμα στις 5/1/2016 στις 12:24 @Sex
Γεια σας,εχω ενα προβλημα και ελπιζω με καποιο τροπο να με βοηθησετε. οταν παω να κανω σεξ και ειμαι εγω απο πανω απτην κοπελα το πεος μ νομιζω δεν φτανει ουτε καν να ακουμπησει την τρυπα(ετσι νομιζω τουλαχιστον). Ειμαι 1,90 με 15 εκατοστα πεος και νομιζω οτι φταει οτι εχω μεγαλα ποδια και αρα ειναι πολυ ψιλα το πεος μ ωστε να φτασει εκει κατω (αν με καταλαβαινετε) και μονο στν σκεψη οτι δε θα φτασει μου πεφτει δεν ξερω τι να κανω βοηθειαααα.. Πήγαινε στο θέμα: προβληματακι βοηθεια
Μήνυμα στις 29/9/2015 στις 22:34 @Θ. Κλημεντίνη
γεια σας Θελω να μου δωσετε γνωμη για το θεμα μου. Ειχα μια σχεση με μια κοπελα (εγω 18 αυτη 16 αν εχει σημασια) και μου ειχε πει οτι δεν της αρεσει να σχολιαζω σε πρωιν κοπελες μου της δημοσιευσεις στο facebook το σταματησα γιατι ηθελα να ειμαστε οσο καλυτερα γινετε,ελα που ομως εκανε αυτη το ιδιο αλλα σε καποιον που απλα της αρεζε απο παλια ενω δεν ειχε γινει τιποτα και της ειπα πως δεν μαρεσε αυτο που εκανε γιατι μου ειπε να μην το κανω εγω και ετσι επδ σπαστικα την ειπα να τελειωνουμε και μου ειπα οτιειναι απλα φιλοι σαν δικιολογια ενω ξερω οτι της αρεσει αλλα παντα του εριχνε ακυρα γιατι ηθελε να ειναι μαζι μου. εχει 3 ημερες δν εστειλε μηνυμα και απορω εγω τωρα,δεν καταλαβε το λαθος της? τι πιστευετε εσεις οτι παιζει? :3 Πήγαινε στο θέμα: Δεν ξερω τι παιζει..
Μήνυμα στις 26/8/2015 στις 12:50 @Sex
dieftharmenos Ειμαι 18 σχεδον και για να τα ειπα αυτα λογικα εχω κανει σεξ ;ρ nonreligius Κατι τετοιο υποψιαζομαι δηλαδη ισως επειδη δεν νιωθω κατι για την κοπελα ισως για αυτο να μην θελω και τοσο πολυ..δεν ξερω.. Πήγαινε στο θέμα: Ειναι λογικο?
Μήνυμα στις 25/8/2015 στις 15:22 @Sex
θελω γνωμη και απο γυναικες αλλα περισσοτερο απο αντρες! Ειναι λογικο να μην εχω ορεξη να κανω σεξ; Οχι οτι δεν θελω αλλα δεν ειμαι απο αυτους που λενε αιντε θα γαμησω σημερα και ετσι..πειτε μου και εσεις πως ειστε τι γνωμη εχετε
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι λογικο?
Μήνυμα στις 20/7/2015 στις 11:58 @Διασκέδαση
Γεια σας, Θελω να μου δωσετε ιδεες για το τι τατουαζ μπορω να κανω εγω με τον πατερα μου,να ειναι ιδιο και να συμβολιζει κατι.
Πήγαινε στο θέμα: Ιδεες για τατοο
Μήνυμα στις 24/6/2015 στις 12:22 @Μηχανήματα
Γεια σας! Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη μου και θελω να ρωτησω τι φταει.Εκει που παιζω καποια βαρια παιχνιδια κολλαει και δεν κουνιεται ο παιχτις γενικα τιποτα και πρεπει να τον κλεισω απο το κουμπι που τον ανοιγω,τι παιζει να φταει? Να σημειωσω οτι τον εχω 7-8 χρονια και δεν εχω αλλαξει τιποτα,λετε να εχει καει τιποτα? Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με τον υπολογιστη
Μήνυμα στις 18/6/2015 στις 18:54 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:δεν σε ρωτανε απο την μεταφορικη,δεν εχουν καμια σχεση με αυτους,η μεταφορικη απλα μεταφερει ;ρ αποδεκτη αν θεςΠήγαινε στο θέμα: Αγορα μεσω ίντερνετ
Μήνυμα στις 17/6/2015 στις 12:19 @Διάφορα
νταξει ασ ειναι 100 πανω 100 κατω στο περιπου ρωταω Πήγαινε στο θέμα: Πλαστικη στν μυτη
Μήνυμα στις 16/6/2015 στις 12:28 @Διάφορα
Γεια σας. θελω να ρωτησω αν γνωριζει κανεις, τι τιμη εχει η πλαστικη στην μυτη ωστε να μικρυνει? Πήγαινε στο θέμα: Πλαστικη στν μυτη
Μήνυμα στις 2/6/2015 στις 21:57 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:δεν χριαζεσαι καποια συγκεκριμενα διατροφη,απλα μν τρως οτι βρισκεις.οι παρακατω συμβουλες ισως να σε βοηθησουν. 1: Μην πινεις νερο μην τρως φρουτα η γλυκα μετα το γευμα σου γιατι αποθηκευεται σαν λιπος γτ ο οργανισμος μας το κραταει σαν ενεργεια για αργοτερα. 2: τρωγε μετα τις 7 το απογευμα μονο πρωτεινουχα φαγητα κ καλα λυπαρα :) αποδεκτη αμα βοηθησα Πήγαινε στο θέμα: κιλα λιπος |