Μήνυμα στις 1/6/2015 στις 22:55 @Κλάψιμο
ευχαριστω για την απαντηση σου ομως αν του δωσω ελευθερια θα χωρισουμε γιατι ολα θα πανε χαλια, και θα καταστραφει η σχεση μας.και εχω προσπαθησει να του μιλησω και μου λεει πωςμολο αυτο του λεω και δνε μπροουμε να καταληξουμε πουθενα.νιωθω λες και κανω τσαμπα κοπο και ολο βασανιζομαι γιατι νιαζομαι παρα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: ζηλευω
Μήνυμα στις 26/5/2015 στις 17:20 @Κλάψιμο
παιδια ζηλευω υπερβολικα παρα πολυ το αγορι μου γιατι ολη μερα ειναι εξω δεν εχω ιδεα τι μπορει να κανει ποιες να βλεπει και ολα αυτα και γενικα του το λεω παντα και μου λεει πως δεν εχω κανεναν λογο να ανυσιχω γιατι με αγαπαει καμια δεν μου μοιαζει μονο που ξερω πως δεν ειναι αληθια ολα αυτα και ζηλευω τοσο παρα πολυ υπερβολικα παρα πολυ και δεν ξερω τι να κανω δηλαδη λεω στον εαυτο μου ηρεμισε δεν γινετε τιποτα αλλα δεν μπορω.επεισης εχει πολλες φιλες που εχει κανει κατι μαζι τους στο παρελθων και οταν χωροζουμε με κανει να ζηλευω με αυτες.και οταν του λεω να μου δειξει τα μηνυματα του στο φβ δεν θελει με τιποτα λες και κατι κρυβει. και τελος θα παει να δουλεψει σε ενα μπαρ το καλοκαιρι και ξερετε, κοριτςια μαγιο κωλοι και αυτος χωρις μπλουζα και Ααααααα ζηλευω τοςο πολυυυ , τι να κανω??? ομως παντα προσπαθει να με ηρεμισει
Πήγαινε στο θέμα: ζηλευω |