Μήνυμα στις 14/6/2015 στις 16:50 @Sex
Οι πιπιλιες για μενα ειναι βλακεια και πολυ παιδικο..καλο ειναι καθε ζευγαρι να κραταει για τους ιδιους αυτα που κανουν και οχι να τα δειχνουν προς τα εξω
Πήγαινε στο θέμα: Πιπιλια..
Μήνυμα στις 23/5/2015 στις 01:44 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εγω προσωπικα βλεπω πορνο με γυναικες και πιστευω πως ειμαι λεσβια. Ειμαι λιγο μικρη για να ειμαι σιγουρη. Αλλα εχω ακουσει οτι γινετε να βλεπεις και να μην εισαι. Οποτε μην αγχωνεσαι :)Πήγαινε στο θέμα: Ειναι η γυναικα μου λεσβια?
Μήνυμα στις 23/5/2015 στις 01:26 @Sex
Καταρχιν ευχαριστω. Οσον αφορα την ερωτηση που μου κανατε για τον αν ειμαι λεσβια δεν ξερω! Ειμαι και σε μια περιεργη ηλικια. Το οτι με ερεθιζουν μονο οι γλωσσες απο κοριτσια ισως δειχνει κατι. Αν με βαζατε να διαλεξω αναμεσα σε αγορια και κοριτσια τωρα, θα διαλεγα κοριτσια. Η αληθεια ειναι πως εχω κανει κατι με ατομα και απ τα δυο φυλα. Με κοριτσι ηταν πολυ πιο ωραια εμπειρια. Οσο για την κολλητη μου δε πιστευω να σοκαριστει, ειναι κουλ τυπος αλλα και παλι μου δημιουργουνται καποιες φοβιες. Μακαρι να της το λεγα και να μου γλειφε κστευθειαν το δαχτυλο :p Περιμενω κι αλλες γνωμες :D
Πήγαινε στο θέμα: φετιχ; εθισμος; απαντηστε
Μήνυμα στις 23/5/2015 στις 01:18 @Sex
Πήγαινε στο θέμα: φετιχ; εθισμος; απαντηστε
Μήνυμα στις 22/5/2015 στις 23:33 @Sex
Γεια σε ολους σας! Ειμαι κοπελα και ειμαι 17 χρονων. Καταρχιν να πω οτι εχω παρατηρησει μια ελξη προς τα κοριτσια αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μου. Εχω την εντυπωση πως εχω εναν πολυ παραξενο εθισμο που δε ξερω αν ειναι φυσιολογικος. Ερεθιζομαι υπερβολικα πολυ οταν βλεπω μια αλλη κοπελα να βγαζει τη γλωσσα της εξω και σε φοτογραφιες αλλα και ζωντανα. Ειδικα το δευτερο καθως στο ζωντανο μιλαμε για ερεθισμο, οχι αστεια:P Το αποκορυφωμα ειναι οταν φανταζομαι μια αλλη κοπελα να μου γλυφει το δαχτυλο του χεριου μου. Και μονο στη ιδεα με τρελαινει. Το μεγαλυτερο κολλημα βεβαια το εχω φαει με τη γλωσσα της κολλητης μου η οποια απο συνηθειο την βγαζει συνεχως σε φοτογραφιες αλλα οταν ειμαστε και μαζι. Στη δευτερη περιπτωση αισθανομαι λιγο αμηχανα γιατι ξερω οτι δε μπορει να φανταστει η ιδια, τι προκαλει σε μενα με αυτη την απλη κινηση:3 Μια φορα μου ειχε γλυψει το μαγουλο για πλακα και ενας θεος ξερει πως κρατηθηκα και δεν αρπαξα τη γλωσσα της:p Μια αλλη φορα που καναμε βλακειες της εβαλα εγω και καλα καταλαθος το δαχτυλο μου μεσα στο στομα της και αυτη το πιπιλισε (για πλακα). Εκεινη τη μερα μολις πηγα σπιτι αυνανηστικα σκεπτομενη ολο αυτο το περιστατικο. Ωρες ωρες σκεφτομαι να της πω το κολλημα μου, αλλα δεν ξερω πως θα αντιδρασει. Θα σοκαριστει; ή μπορει και να με βοηθησει πανω σε αυτο;:3 Θα ηθελα λοιπον να απαντησετε πως βλεπετε ολο αυτο και να μου πειτε την γνωμη σας επειδη πολλες φορες νιωθω ανωμαλη. Ειναι καθολου φυσιολογικο; υπαρχει καποιος αλλος μεσα στο φορουμ με το ιδιο παθος με μενα; και τι να κανω με την κολλητη μου; παρακαλω απαντηστε μου! και απο κοπελες περιμενω αποψεις! Ευχαριστω :)
Πήγαινε στο θέμα: φετιχ; εθισμος; απαντηστε |