Μήνυμα στις 4/6/2015 στις 20:18 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα! Είναι απόλυτα φυσιολογικό! Έτσι είναι όλων των ανδρών, άλλοτε λιγότερο άλλοτε περισσότερο! Μην ανησυχείς καθόλου! Αυτό συμβαίνει για να μην είναι επώδυνο όταν περπατάς και συγκρούονται! Δηλαδή, αν δεν ήταν ο ένας πιο κάτω τότε θα πονάγαμε όταν περπατάγαμε... Τι ηλικία έχεις, αν επιτρέπεται;Ελπίζω να βοήθησα! Πήγαινε στο θέμα: ορχεις
Μήνυμα στις 23/5/2015 στις 20:14 @Θ. Κλημεντίνη
Κάποιος άλλος?? Παρακαλώ!
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις. Παρακαλώ βοήθεια.
Μήνυμα στις 22/5/2015 στις 10:55 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν υπάρχει κατάλληλο μέγεθος. Θα χρησιμοποιήσω τον μέσο όρο μεγέθους των άλλων στην ηλικία σου και είναι από 11-17 περίπου! Αν είναι λιγότερο μην ανησυχείς! Έχεις χρόνια μέχρι τα 21 να αναπτυχθείς! Ελπίζω να βοήθησα!Πήγαινε στο θέμα: sex
Μήνυμα στις 22/5/2015 στις 10:33 @Sex
Το μέγεθος για την ηλικία σου είναι πολύ ικανοποιητικό και ίσως να αναπτυχθεί περισσότερο μέχρι τα 21 σου! Σκέψου ότι ο μέσος όρος είναι από 13-15cm! Και επίσης σκέψου ότι μπορείς να ικανοποιήσεις μία γυναίκα σεξουαλικά από το μισό, περίπου, μήκος του πέους σου και πάνω! Ελπίζω να βοήθησα!
Πήγαινε στο θέμα: μέγεθος
Μήνυμα στις 20/5/2015 στις 14:15 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ πολύ! Θα περιμένω και άλλες απαντήσεις και μετά θα δω που θα δώσω την Αποδεκτή! Πάντως βοήθησες πολύ!
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις. Παρακαλώ βοήθεια.
Μήνυμα στις 20/5/2015 στις 13:59 @Sex
Καλησπέρα! Το πρόβλημά σου το είχε και ένας φίλος μου, ο οποίος βρήκε την λύση! Λίγο πριν συναντηθούν με την κοπέλα του, αυνανιζόταν 2-3 φορές και μετά δεν είχε τέτοιο πρόβλημα!
Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικές καυλες?
Μήνυμα στις 20/5/2015 στις 13:41 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Σωστά τον μετράς (πρέπει να είναι σε πλήρη στύση) ! Αλλά γιατί ρωτάς;Πήγαινε στο θέμα: μετρηση πεους
Μήνυμα στις 20/5/2015 στις 13:37 @Sex
Καλησπέρα Νίκο. Αν και μικρότερος από σένα, το πρόβλημά σου το αποδίδω στο άγχος που έχεις μέσα σου όταν πάει να γίνει η πράξη. Όπως λες η κοπέλα σου σε ερεθίζει, οπότε και εσύ θες να της αποδείξεις το κάτι παραπάνω, έτσι από την επιθυμία αυτή δημιουργείται ένα ενδογενές άγχος. Μπορείτε να το συζητήσετε ή να ξεκαθαρίσεις στον εαυτό σου ότι πας για να ευχαριστηθείς μαζί με την κοπέλα σου και μόνο αυτό! Ελπίζω να βοήθησα! (αποδεκτή αν βοήθησα)
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο σεξ.
Μήνυμα στις 20/5/2015 στις 13:30 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όταν λες 6 εκατοστά εννοείς σε στύση εε; Είσαι 14 και μέχρι τα 21 θα αναπτύσσεσαι! Οπότε έχει καιρό να μεγαλώσει! Λένε ότι ένα καλός τρόπος για να μεγαλώσει είναι ο αυνανισμός, άλλον φυσικό τρόπο δεν γνωρίζω... Αλλά μην ανησυχείς το πάχος μετράει περισσότερο! Πάντως να είσαι σίγουρος ότι μέχρι τα 21 θα είσαι σε θέση να ικανοποιήσεις μια γυναίκα σεξουαλικά! Ελπίζω να βοήθησα!Πήγαινε στο θέμα: μικρο πεος
Μήνυμα στις 20/5/2015 στις 13:13 @Θ. Κλημεντίνη
Παιδιά, καλησπέρα! Ονομάζομαι Μάριος και είμαι 15 ετών. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Θα ήθελα και εγώ όπως πολλοί συμμαθητές μου να έχω μια σχέση με κάποια κοπέλα. Γενικά, δεν είμαι άσχημος, εμφανίσιμος θα έλεγα. Πώς θα μπορούσα να αποκτήσω μια σχέση με κάποια κοπέλα; Θα ήθελα από αγόρια και κορίτσια να μου απαντήσουν. Πρέπει να ντύνομαι κάπως ή να έχω κάποιο χτένισμα διαφορετικό; Ας πούμε πρέπει να φοράω ρούχα της μόδας ή κάτι τέτοιο; Παρακαλώ βοήθεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Πήγαινε στο θέμα: Σχέσεις. Παρακαλώ βοήθεια. |