Μήνυμα στις 22/8/2018 στις 23:42 @Sex
καλημερα σε όλους.... θελω μερικα tips για το πως θα την κανω να κολλησει μαζι μου κ να θέλει σεξ μονο απο εμενα... αν υπάρχουμ βέβαια... εδω κ 3 μερες την ξερω κ κάνουμε καθε μερα.... καποια tips? υπάρχουν ;;ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: Φαση και κόλλημα
Μήνυμα στις 24/11/2015 στις 14:02 @Διάφορα
Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτος καπνος
Μήνυμα στις 21/11/2015 στις 22:59 @Διάφορα
Ο golden Virginia? Λεει τίποτα;
Μήνυμα στις 21/11/2015 στις 13:39 @Διάφορα
Καλημέρα χθες αποφάσισα να αρχίσω το κάπνισμα... Πηρα καρελια καπνο 15 γραμμάρια με γαλαζια χαρτακια και φιλτρακια olg Holborn... Αλλα οτα κανω μέχρι στιγμής ζαλιζομαι λιγο και με καιει οταν τον κατεβαζω..... Να συνεχίσω μ αυτον η να παρω golden Virginia?
Μήνυμα στις 24/8/2015 στις 00:22 @Sex
δε ξερω ειναι η πρωτη της φορα και ντραπηκα που δε μπορεσα πφφφ......ντραπηκα πολυ
Πήγαινε στο θέμα: γιατι δε μπορω;;
Μήνυμα στις 23/8/2015 στις 03:54 @Sex
καλημερα πριν λιγες ωρες προσπαθησα για πρωτη φορα με την κοπελα μου να κανουμε σεξ και εγω και εκεινη παρθενα και οταν εβαλα το προφυλακτικο το εβαλα αλλα δεν ειχα κατεβασει το πετσακι για να φανει η βαλανος γιατι με ποναει ελαχιστα απο ενα σημειο και μετα και φοβαμαι..τελος παντων και οταν εβαλα το προφυλακτικο και προσπαθησα να μπω μεσα της δε μπορουσα για καποιο λογο..εβαζα πιεση και δε μπορουσα..για ποιο λογο;;;;;;;;;;;εξηγηστε μου
Πήγαινε στο θέμα: γιατι δε μπορω;;
Μήνυμα στις 1/8/2015 στις 12:55 @Sex
γενικα θα εχω προβλημα με αυτο στο σεξ ;;;
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο και βαλανος
Μήνυμα στις 28/7/2015 στις 19:52 @Sex
καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω για την πρωτη φορα του σεξ σε λιγο καιρο μαλλον θα γινει και θελω να ρωτησω πως θα βαλω το προφυλακτικο εχω δει απλα εμενα δεν κατεβαινει τερμα το πετσακι κατω...μπορει βασικα να κατεβαινει απλα απο ενα σημειο και μετα με ποναειο ελαχιστα και φοβαμαι να το κανω τερμα κατω..μπορω να κανω σεξ ετσι χωρις να κατεβει τερμα κατω το πετσακι;μπορω να βαλω προφυλακτυικο και να το κανω αν δεν κατεβει τερμα κατω;;
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικο και βαλανος
Μήνυμα στις 17/5/2015 στις 13:21 @Sex
Μπορει να κατεβανει το δικο μου αλλα ποναει απο ενα σημειο και μετα..να το δοκιμάσω η όχι ;
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πετσακι και προφυλακτικό |