Μήνυμα στις 26/5/2015 στις 18:34 @Διάφορα
Όχι φίλε δεν παίζει αυτό.Εκτός αν γράφεις ασσόδια που αποκλείεται εντάξει.
Πήγαινε στο θέμα: εξετάσεις
Μήνυμα στις 26/5/2015 στις 16:27 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Στο λύκειο πρέπει να έχεις γενικό μέσο όρο κάτω απο 9,5 για να κοπείς ακόμα και σε ένα μάθημα.Δηλαδή ο γενικός σου μέσος όρος είναι ο μ.ο. του Α και ο μ.ο. του Β και ο μ.ο. των εξετάσεων δια τρία.Αν το κάνεις και έχεις γενικό μ.ο. κάτω από 9,5 τότε δίνεις μεταξεταστέος τα μαθήματα που έχεις κάτω από 9,5.Δεν είναι όπως στο γυμνάσιο που σε έκοβαν σε κάποιο αν είχες κάτω από 10 σε ένα μάθημα κοβόσουνΠήγαινε στο θέμα: εξετάσεις
Μήνυμα στις 24/5/2015 στις 14:12 @Διάφορα
Μωρέ και εγώ έτσι φαντάζομαι,απλά έχω ακούσει ότι στα Starbucks πληρώνουν καλούτσικα επειδή το προσωπικό σε κάθε κατάστημα είναι λίγοι (και κάνεις τα πάντα όπως είπα) και επειδή είναι μεγάλη αλυσίδα λέει οτί είναι κάτι παραπάνω.Ευχαριστώ για την απάντηση!
Πήγαινε στο θέμα: Μισθός barista (Starbucks)
Μήνυμα στις 23/5/2015 στις 22:36 @Διάφορα
Καλησπέρα παιδιά.Πέρασα μια συνέντευξη στα Starbucks την περασμένη εβδομάδα και με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να πάω την τετάρτη για εκπαίδευση-δοκιμαστικό.Όπως γράφω στον τίτλο ο ρόλος είναι αυτός του barista (αν και όπως με ενημέρωσαν κάνει τα πάντα),ξέρει κανείς τι μισθό δίνουν έστω στο περίπου (από κάποιον γνωστό-φίλο);Εγώ θα μάθω λογικά όταν πάω αλλά ξέρετε μου έχει κολλήσει στο μυαλό.
Πήγαινε στο θέμα: Μισθός barista (Starbucks)
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 20:44 @Sex
Να υπάρξει κάποιος πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ,ή κάποιο πρόβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πετσακι και προφυλακτικό
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 20:09 @Sex
Δεν νομίζω,άλλωστε γι'αυτό σου είπα να προετοιμάσεις κάπως το πουλί σου.Ίσως έναν διαπεραστικό πόνο,αλλά και πάλι δεν νομίζω.Ούτε εμένα μου έχει συμβεί ούτε σε κάποιον γνωστό μου
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 19:39 @Sex
Το πετσάκι σου θα κατέβει από μόνο του,είτε όταν βάζεις το προφυλακτικό είτε κατά τη διάρκεια του σεξ
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 17:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοίτα,δεν νομίζω να έχεις φίμωση,ωστόσο μην το αποκλείεις.Το πετσάκι σου κατεβαίνει και σε πονάει η δεν κατεβαίνει καν;Στο σεξ θες δεν θες θα κατέβει,βασικά όλοι είχαμε ένα ζόρι μέχρι να "συνηθίσει" το πετσάκι μας,να γίνει πιο ελαστική η χάλινος δηλαδή.Μπορείς φυσικά αυτό να το φροντίσεις από μόνος σου σε έναν βαθμό.Όταν δηλαδή αυνανίζεσαι να το κατεβάζεις λίγο περισσότερο,ίσως στην αρχή να έριχνες λίγο νερό ας πούμε,για να γλιστράει και να κατεβαίνει πιο εύκολα.Πάντως με τον καιρό (αν δεν υπάρχει θέμα φίμωσης) θα γίνει πιο ελαστική η χάλινος σου,και θα κατεβαίνει από μόνο του το πετσάκι όταν σου σηκώνεται.Επίσης για να σου μπει σωστά το προφυλακτικό,πρέπει αρχικά να τοποθετείται στο κεφαλάκι. Είναι θέμα συνήθειας φιλαράκι,κάνε μόνος σου την δουλίτσα σου και δεν θα έχεις πρόβλημα Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πετσακι και προφυλακτικό
Μήνυμα στις 15/5/2015 στις 10:05 @Διάφορα
Ευχαριστώ πολύ στρουμφίτα.Το ξέρω ότι είναι πολύ πιο δύσκολα τα θέματα,γι'αυτό άλλωστε θέλω να παω στο αοδε (μόνο παπαγαλία) οπότε εκεί δεν υπάρχει δύσκολο-εύκολο,με σος-αντισος παίζουν.Το θέμα είναι ότι δεν θα ήθελα να το φτάσω μέχρι εκεί.Ξέρεις θέλω να πάω στο νοσοκομέιο να πάρω ένα δικαιολογητικό,το θέμα μου είναι μήπως δεν το θεωρήσουν σοβαρό λόγο και με μηδενίσουν.Η αλήθεια είναι ότι δεν θα ήθελα να πάω στο σχολείο και να το παίξω ότι δεν νιώθω καλά,βασικά νομίζω ότι το αν θα πας σε νοσοκομείο έχει και σχέση με τον επιτηρητή ξες κατά πόσο θα σε πιστέψει,γι'αυτό θα προτιμούσα να πάω κατευθείαν στο νοσοκομείο.Και πάλι σε ευχαριστώ πάντως
Πήγαινε στο θέμα: Επαναληπτικές Πανελλήνιες
Μήνυμα στις 15/5/2015 στις 09:27 @Διάφορα
Καλημέρα παιδιά,λοιπόν σε λίγες μέρες ξεκινάνε οι πανελλήνιες και σε μια εβδομάδα δίνω αοδε και δεν το έχω μάθει καλά.Το κακό είναι ότι πριν το αοδε δίνω μαθηματικά γενικής και πρέπει να σκίσω.Λοιπόν θέλω να πάω στις επαναληπτικές στο αοδε για να εχω παραπάνω χρόνο να το βγάλω.Έχω διαβάσει τι πρέπει να γίνει και τώρα έρχεται το θέμα μου,χθες διάβασα σε ένα φόρουμ ότι ακόμα και χαρτί γιατρού να έχεις πρέπει να εγκριθεί από την επιτροπή.Εγώ σκεφτόμουν να παω στο νοσοκομείο και να πω ξες το πρωί λυποθίμησα είχα ζαλάδες κλπ. Υπάρχει κάποιος που να ξέρει αν όντως τσεκάρει επιτροπή τα χαρτιά και αν το έχει κάνει (ή κάποιος φίλος του) τι δικαιολογία χρησιμοποίησε. ΥΓ:Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό,ούτε εγώ αισθάνομαι καλά να το κάνω.Αλλά υπάρχει μεγάλη πιέση και το άγχος είναι απίστευτο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πήγαινε στο θέμα: Επαναληπτικές Πανελλήνιες |