Μήνυμα στις 23/5/2015 στις 16:45 @Sex
Εμμ δν είναι όλες οι ώρες ίδιες αυτό το κακό έχει! Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικές καυλες?
Μήνυμα στις 22/5/2015 στις 19:52 @Sex
Μα φίλε δεν γίνεται αυτό... Δλδ απλώς δεν γίνεται -.-
Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικές καυλες?
Μήνυμα στις 15/5/2015 στις 01:55 @Sex
Εμμ ευχαριστώ παιδιά και μιλούσαμε λίγο Σμρ και της λέω διώχνοντας ένα υπογραμμιστικο ότι τόσο είναι ξεκαβλωτη αλλά χωρίς το καπάκι... Και άρχισε και χαζογελαγε ένιωσα μια αμηχανία μια πάγωμαρα... Και μετά μ λέει φοβάμαι μην με πονεσεις... Αλλά δν ξέρω αν το είπε μόνο και μόνο για να κάλυψη το γέλιο της... Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πουλί :/
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 19:03 @Sex
Και απλώς θέλω να την κάνω να ηκανοπιιθη
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πουλί :/
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 18:33 @Sex
Το θέμα είναι ότι έχουμε μιλήσει γιαυτο και μ έχει πει πως θα της άρεσε κάπου στα 14 αλλά δν της έχω πει πόσο την έχω..!
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πουλί :/
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 04:43 @Sex
Γεια σας ξανά θα ήθελα άλλη μια βοήθεια!!! Όταν είμαι με την κοπέλα μου ακόμα και όταν την περνώ αγκαλιά νιώθω το πέος μ να σηκώνετε... Τι να κάνω για να σταμάτησε αυτό το πράμα? δεν παει άλλο όπου και να είμαστε μ σηκώνετε! Βοηθήστε με πλζζζ!
Πήγαινε στο θέμα: Υπερβολικές καυλες?
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 03:58 @Sex
Γεια σας παιδιά είμαι 16 χρόνων και το πουλί μου είναι σε στύση κάπου ανάμεσα στα 11,50 με 13-4 αλλά είναι αρκετά χοντρό δλδ το φάρδος του είναι στα 3-4 εκατοστά... Και επειδή έχω μια κοπέλα πολλές φορές ερχόμαστε πολύ κοντά αλλά δν έχουμε κάνει ακόμα κτι.. Και μου δένεται πολύ μικρό αυτό το μέγεθος και δν μπορώ να προχωρήσω σε κάτι παραπάνω γτ μπορεί να μ πει ότι είναι μικρό.... Τι να κάνω βοηθήστε με κάπως :/
Πήγαινε στο θέμα: Μικρό πουλί :/ |