Μήνυμα στις 23/8/2015 στις 18:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:λοιπον αυτο που πιστευω ειναι οτι δεν ειχε αναψει η κοπελα... οταν η κοπελα αναψει και ο οργανισμος της καταλαβει οτι προκειτε να γινει ερωτικη επαφη τα χείλι του κολπου χαλαρωνουν και η περιοχη υγραίνεται με αποτελεσμα η διείσδυση να ειναι πιο ευκολη! την επομενη φορα δοκιμασε πρωτα προκαταρκτικα (δαχτυλο κλπ) και μολις υγρανθει η περιοχη τοτε εισαι ετοιμος!αν βοήθησα κανε αποδεκτη ;) Πήγαινε στο θέμα: γιατι δε μπορω;;
Μήνυμα στις 23/8/2015 στις 18:47 @Sex
ναι και εγω εκει ακριβως πονουσα. αλλα μην αγχωνεσε δεν ειναι τιποτα. εχω παρατηρησει οτι μετα την ουρηση νιωθω ακομα εκει εναν πονο αλλα εχω ρωτησει ιατρο και μου ειπε οτι ειναι οκ!
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πεος
Μήνυμα στις 20/8/2015 στις 03:17 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπερα,λοιπον οταν ημουν πιο μικρος ειχα και εγω προβληματα με τον πονο και δεν μπορουσα να ανοιξω το πεος μου περιπου στα 13 ξαφνικα δοκιμασα πονουσα στην αρχη αλλα μετα συνηθισα και δεν ενιωθα καπιο πονο. αυτο που εχεις πιστευω ειναι φυσιολογικο κανε δοκιμες και αν δεις οτι δεν μπορεις αστο και καπια στιγμη θα χαλαρωσει το πετσακι και θα σε δευκολινει αυτο. μπορει και ο αυνανισμος να βοηθισει. αν σε βοηθισα κανε αποδεκτη ;) Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στο πεος
Μήνυμα στις 12/8/2015 στις 02:51 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω, ηθελα να ρωτησω αν η κοπελα δεν με κοιταει πως να την κανω να με προσεξει? επισης αν καθετε με παρεα το ιδιο και εγω τι μπορω να κανω? Πήγαινε στο θέμα: πως Φλερταρω?
Μήνυμα στις 10/8/2015 στις 03:08 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα, λοιπον εχω μια απλη ερωτηση, ειμαι 16 ετων και σχετικα εμφανισιμος δεν λεω οτι ειμ ωραιος αλλα απο οτι μ εχουν πει αρεσω γενικως το θεμα μ ειν οτι ειμαι πολυ ντροπαλος για παραδειγμα βλεπω μια κοπελα που με κοιταζει επιμονα αλλα ντρεπομαι να κανω κατι αυτο φταιει και δεν εχω κανει πολλα πραγματα μεχρι τωρα. θελω να ρωτησω λοιπον οταν βλεπω μια κοπελα και με κοιταει εγω τι να κανω ενοω τις κοιταω πισω χαμογελαω αλλα μεχρι εκει πως φλερταρω μια κοπελα σε μια καφετερια και ποτε ειν η καταληλη στιγμη να συστιθω και να αρχισουμε να μηλαμε επισης τι μπορω να πω για να σπασει ο παγος? ευχαριστω προκαταβολικα! Πήγαινε στο θέμα: πως Φλερταρω?
Μήνυμα στις 3/7/2015 στις 12:56 @Θ. Κλημεντίνη
επισης πρεπει να κερασω εγω. εεε? αμα λοιπον την κερασω μετα πρεπει να κερναω συνεχεια? γιατι δεν θα εχω το θερος να της πω καμια φορα να πληρωσει αυτη...
Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλος
Μήνυμα στις 3/7/2015 στις 01:54 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπερα παιδια, λοιπον το θεμα μου ειν απλο λοιπον ειμαι 16 ετων και σχετικα εμφανησιμος μηλαω με μια κοπελα πολυ καιρο και αυτη ολο μου ζηταει να βγουμε το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι ντροπαλος και το αποφευγω. μου αρεσει πολυ αλλα δεν ξερω τι να κανω αμα βγουμε. τι πρεπει να κανω αν βγω μαζι της δλδ τι να πουμε και τι να κανουμε και που να την παω?. επισης πως μπορω να ξεπερασω την ντροπη μου? υγ αυτη θελει να βγουμε σαν φιλοι αλλα σιγουρα θελει κτ παραπανω Πήγαινε στο θέμα: ντροπαλος
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 17:27 @Sex
δηλαδη θα μου εφαρμοζουν? επισης με τον πονο δεν θα εχω προβλημα στο sex?
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 16:22 @Sex
γεια σας, ειμαι νεος εδω εκανα λογαριασμο για την εξης ερωτηση... λοιπον, σε λιγες μερες θα βρεθω με την κοπελα μου για να προχορησουμε. το πεος μου εχεις περιμετρο 11 εκ και μακρος 14 εκ. το προβλημα μου ειναι οτι τα κανονικα προφυλακτικα ειναι πολυ φαρδια και μ βγενουν τι μου λετε να κανω? πια να παρω? επισης στην κορυφη του πεους μου απο την σχισμη που κατουραω ενω αν ακουμπησω οπουδιποτε αλλου πανω στο κεφαλακι δεν ποναω οταν ακουμπισω εκει νοιωθω πονο.ειναι φυσιολογικο αυτο? Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα |