Μήνυμα στις 18/5/2015 στις 00:09 @Sex
Μπορεί;19 χρονών ακόμα δεν έχεις σιγουρευτεί τι ακριβώς συμβαίνει εκεί κάτω στο σώμα σου;Αν παρά τον πόνο,μπορεί να κατεβεί ολόκληρο τότε ναι σιγά σιγά αν το ανοίγεις μπορεί να πάψει να σε πονάει,αν όχι τότε χρειάζεται να πας σε ειδικό.Από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου.Από μικρός άνοιγε μέχρι να αποκαλυφθεί η βάλανος αλλά ένιωθα ενόχληση να το πάω πίσω πίσω.Αργότερα στην εφηβεία όταν ξεκίνησα τις σεξουαλικές επαφές παρατήρησα ότι έγινε πιο αναίσθητο και ότι μπορούσα να το ανοίγω μέχρι τέρμα να τεντώνει.(αν έχεις δει τσόντες θα καταλάβεις πως είναι ένα πλήρως ακάλυπτο πέος :P).
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πετσακι και προφυλακτικό
Μήνυμα στις 17/5/2015 στις 12:14 @Sex
Όχι!Πρέπει να αποκαλύπτεται τελείως(δεν αναφέρομαι να φτάνει τέρμα πίσω),αλλά να βγαίνει ολόκληρη.Αν εσένα ίσα που φαίνεται τότε σίγουρα έχει κάποια μορφή φίμωσης και καλό είναι να κλείσεις ένα ραντεβού με γιατρό για να σου πει πως χρειάζεται να κινηθείς.Θα αντιμετωπίσεις θέμα με το προφυλακτικό γιατί είναι κατασκευασμένο να φοριέται όταν το πέος είναι σε πλήρη στύση και πλήρως "κατεβασμένο" επίσης.Άρα αν το φορέσεις έτσι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχει διάφορα προβλήματα όπως να σου βγαίνει κατά την διάρκεια γιατί θα υπάρχει αέρας και όχι τόσο καλή εφαρμογή.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτηση για πετσακι και προφυλακτικό
Μήνυμα στις 14/5/2015 στις 13:39 @Θ. Κλημεντίνη
Δεν υπάρχει περίπτωση να χωρίσω,δε με εμποδίζει σε κάτι αυτή η σχέση.Εκτός αν βαρεθώ και θελήσω κάτι μόνιμο με άλλη η αν η κοπέλα μου μάθει κάτι λέμε τώρα και με σουτάρει αυτή. :P Αυτό που θέλουν να ακούσουν συμφωνώ.Αλλά επιλέγω να έχουν και μία mini δόση αλήθειας για να θυμάμαι πάνω κάτω τι λέω και για το λόγο ότι η κοινωνία είναι μικρή (φίλοι,φβ,γνωστοί κτλ..)και μπορεί να γίνω και ρεζίλι.Εδώ ταιριάζει η παροιμία "καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα".Anyway ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου φιλαράκι αλλά πριν μοιράσω την αποδεκτή θα ήθελα να ακούσω και κάνα 2+ γνώμες ακόμα. Πήγαινε στο θέμα: Η ερώτηση: Είσαι σε σχέση
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 17:36 @Sex
Όχι πόνο στο σεξ δε θα έχεις κανένα πόνο.Δε βάζω το χέρι μου στη φωτιά αν θα σου εφαρμόζουν, δεν τα έχω δοκοιμάσει όπως είπα αλλά φαντάζομαι ναι θα σου είναι μια χαρά.Αγόρασε μία τριάδα αρχικά και εξακρίβωσε το, για 100%.
Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 16:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τα durex-jeans (από τα πιο στενότερα έχω ακούσει) είναι τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό αυτή τη στιγμή,αν και δε τα έχω δοκιμάσει ποτέ(προτιμώ τα real-feel)anyway.Όσο για τον πόνο,λογικό είναι να υπάρχει μια ευαισθησία,η οποία θα φύγει όταν θα αρχίσεις μία "έντονη"/συχνή σεξουαλική ζωή.Πήγαινε στο θέμα: προφυλακτικα
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 15:00 @Κλάψιμο
Αποδεκτή απάντηση:Όπως το είπες,ασχολούνται μόνο με games.Εσύ κάνεις παρέα μόνο με κορίτσια εντός σχολείου (καθόλου κακό για εμένα)καθώς όταν θα πας λύκειο η και σιγά σιγά πολλοί θα σε πλησιάζουν (μπάς και τους κάνεις κανένα κονέ με καμία),φίλοι από συμφέρον όμως,καλύτερα να τους αγνοείς η να τους έχεις στην πλάκα.Αλλά όπως και να έχει.Έχεις την παρέα σου εκτός σχολείου έχεις τις παρέες σου με κορίτσια εντός και κάποια αγόρια να μιλάς για βίντεο games να περνάς την ώρα σου.Οπότε αρκέσου με ότι έχεις,δεν είσαι δα και απομονωμένος και στα επόμενα χρόνια θα γνωρίσεις νέα άτομα που θα ταιριάξεις περισσότερο και θα κάνεις παρέα.Πήγαινε στο θέμα: δεν εχω παρεα
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 03:06 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Δε ξέρω σε τι ηλικία είστε,θα ήθελα να μάθω παραπάνω.Πάντως όπως και να έχει θα σου πω κάτι που ισχύει γενικά.Από τη στιγμή που η κοπέλα έχει δεχτεί να βγείτε το πρώτο βήμα ότι της αρέσεις έχει γίνει.Άρα θα έχει την διάθεση να συζητήσει το οτιδήποτε μαζί σου ότι και να είναι αυτό.(φυσικά το οτιδήποτε εντός εισαγωγικών,μην πεις κάτι προσβλητικό για αυτήν,η να φανείς κάφρος) εκτός αν θες να την κάνεις να αλλάξει γνώμη για εσένα χαχα!Κάνε ένα καλό κομπλιμέντο για αυτήν όταν την δεις,για κάτι που σου αρέσει πάνω της.Πχ κάτι που φοράει.Μίλησε της για το που αποφάσισες να την πας.Για κάτι που συνέβη στη μέρα σου,ακόμα και πως ήταν η δικιά της μέρα κτλ.Σε ένα δύο ερωτήσεις που θα κάνεις θα σπάσει ο πάγος και πίστεψε με θα έρθουν όλα από μόνα τους.Θα σε ρωτάει και αυτή και γενικά θα αρχίσει η ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ σας!Να είσαι χαλαρός και σίγουρος για τον εαυτό σου φιλαράκο και όλα θα πάνε καλά σίγουρα.Καλή τύχη!Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη βολτα με κοπελα
Μήνυμα στις 13/5/2015 στις 02:43 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα μέλη του ftou,χάρηκα που προστέθηκα στη παρέα σας.Θα ήθελα την βοήθεια κυρίως των μεγαλύτερων σε ηλικία μελών(χωρίς να παρεξηγηθούν βέβαια οι μικροί μας φίλοι).Είμαι 21 χρονών σε σχέση εδώ και 3 χρόνια περίπου.Εκ των οποίων το ένα ήταν από κοντά και τα άλλα δύο από απόσταση(λόγω φοιτητικής ζωής,πέρασα σε άλλη πόλη κτλ.).Σαν τύπος είμαι πολύ χαλαρός,δεν εκδηλώνω ζήλια προς την κοπέλα μου(μιας και δε ρωτάω τι κάνει όταν είμαστε χώρια χαχα ),αλλά εγώ πάντως ζω την ζωή μου μιας και αυτά τα χρόνια δε ξανάρχονται και οι ευκαιρίες είναι πολλές/όσο και οι πειρασμοί.Το θέμα μου λοιπόν είναι το εξής.Αρκετές από τις κοπέλες που έχω πλησιάσει είτε με έχουν πλησιάσει μου έχουν κάνει την ερώτηση "έχεις σχέση;".Συνήθως απαντάω του τύπου "όχι κάτι το σοβαρό απλά βγαίνω με κάποια" που είναι αρκετά κομψό κατά την γνώμη μου,κοντά στη πραγματικότητα που ζω και μη λέω πολλά,όλα καλά.Αλλά ας πάμε στη περίπτωση όπως σήμερα που μίλησα με μία κοπέλα και εκεί που όλα είχαν την ροή τους,με ρωτάει αν βγαίνω με καμία.Κλασικά λέω την "ατάκα" μου που προανέφερα και μου πετάει ένα ξερό "κατάλαβα" (σαν να λέει καλός μ***ς είσαι και εσύ λες και της είπα είμαι παντρεμένος και με παιδί).Δεν άργησε,έγινε ξενέρωτη σε σημείο που λήξαμε την κουβέντα και άντε γεια.Και ρωτάω τώρα,δηλαδή τι έπρεπε να πω;Όχι είμαι ελεύθερος (πρώτον είναι ψέμα αλλά μικρό το κακό,δεύτερον μπορεί να νομίζει ότι θα είμαι διαθέσιμος για σχέση πράγμα που θα μπορούσε να μου δημιουργήσει θέμα,τρίτων αυτό που λέμε να με περάσει για forever alone και να ξενερώσει πάλι).Τι θα κάνατε εσείς σε μία τέτοια περίπτωση;Εννοείτε το πάμε παρακάτω και την ξεχνάμε έγινε (δεν είχα και κάτι για να χάσω στην τελική) αλλά λέω για κάθε επόμενη παρόμοια κατάσταση.Θα αγνοούσατε την ερώτηση,θα λέγατε/κάνατε κάτι άλλο,τι;Νομίζω είπα αρκετά.Ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι πολύ περίεργος να ακούσω της απόψεις σας!
Πήγαινε στο θέμα: Η ερώτηση: Είσαι σε σχέση |