Μήνυμα στις 29/9/2015 στις 20:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Φιλε στο γυμνασιο και στο δημοτικο ολοι τους φωναζαν ολους γκει.Εγω απλα ειχα λεπτη φωνη και λεπτο σωμα και δεν μπορεις να φανταστεις...Πήγαινε στο θέμα: Ειμαι gay ή οχι?
Μήνυμα στις 1/9/2015 στις 02:34 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Το θεμα με τις γκομενες μπορεις να το λυσεις μονο εσυ,σκεψου απλα οτι αν δεν προσπαθησεις δεν προκειται να κερδισεις.Επισης να εισαι σιγουρος πως μετα απο μερικες φορες το αγχος θα αρχισει να φευγει και τοτε θα κανεις διαλογο πολυ πιο ευκολα.Μπορεις να συζητας για ταινιες,να μαθεις τι της αρεσει και ετσι θα κυλησει το πραγμα.Μια συμβουλη.Αν θες να το συνεχισεις μαζι της καλο θα ηταν να κανονισεις να δειτε καποια ταινια.οχι απλα να βγειτε για καφε πχ.Με αυτο τον τροπο θα αποφυγεις διαστηματα τα οποια δεν θα λεγατε τιποτα μεταξυ σας και θα βαριοσασταν/νιωθατε αβολα.Ελπιζω να βοηθησαΠήγαινε στο θέμα: προβλήματα γύρω από το κοινωνικό μου τομε
Μήνυμα στις 25/6/2015 στις 22:31 @Sex
κανονικοτατα,δεν υπαρχει θεμα για φιμωση,απλα ποναει οταν ακουμπαω τη βαλανο
Πήγαινε στο θέμα: Πονος στη βαλανο
Μήνυμα στις 25/6/2015 στις 17:00 @Sex
Γεια σας,ειμαι 16 χρονων,παρθενος και οταν ακουμπαω τη βαλανο του πεους ποναω πολυ,ποιο συγκεκριμενα ποναω οχι ακριβως οταν την ακουμπαω,αλλα οταν την αφηνω.Δεν υπαρχει θεμα φιμωσης καθως κατεβαζω κανονικα το πετσακι,αλλα υπαρχει καποιο προβλημα? Απαντηστε σας παρακαλω Πήγαινε στο θέμα: Πονος στη βαλανο
Μήνυμα στις 27/5/2015 στις 16:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν νομιζω να τον κουραζει,ισα ισα ειναι καλο που εισαι τοσο θερμη μαζι του οταν βρισκεστε και απο τη στιγμη που δεν τρεχεις συνεχεια πισω του,δεν υπαρχει θεμα.Πήγαινε στο θέμα: Φαινομαι λυσαρα;;
Μήνυμα στις 27/5/2015 στις 16:32 @Διάφορα
Φιλε απο οτι καταλαβαινω(απο το 98 στο νικ σου)η γυναικα ειναι η μητερα σου ε?Επειδη δεν πρεπει να παιζουμε με αυτα τα πραγματα και δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση απο εδω,θα σε συμβουλευα να την πεισεις να παει στο γιατρο,και επειδη συνηθως τα παιρνουν πολυ επιπολαια αυτα οι μεγαλοι,ροσπαθησε να την πεισεις με καθε δυνατο τροπο.
Πήγαινε στο θέμα: αιμα στο κατουριμα!
Μήνυμα στις 16/5/2015 στις 13:43 @Sex
Μπορει να βοηθησει καποιος? Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κεφαλη
Μήνυμα στις 11/5/2015 στις 16:42 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Και εμενα ετσι ειναι φιλε δεν τρεχει τιποτα,αποδεκτη αν σε βοηθησαΠήγαινε στο θέμα: διαφανα υγρα
Μήνυμα στις 11/5/2015 στις 16:33 @Sex
Γεια σας,ειμαι 15 χρονων και οταν κατεβαζω το πετσακι και ακουμπαω την κεφαλη του πεους ποναω πολυ,υπαρχει προβλημα?
Πήγαινε στο θέμα: Πόνος στην κεφαλη |