Μήνυμα στις 23/6/2015 στις 14:44 @Sex
υπαρχει περιπτωση να μηνει εγκυος η κοπελα μου αν τελειωσω μεσα της μια μερα μετα που εχει παρει το χαπι της επομενης μερας; πριν 7 μερες το πειρε και την επομενη μερα που το πειρε ετυχε και καποια ποσοτητα απο το σπερμα μου εμεινε μεσα της. Μπορει να μηνει εγκυος ετσι; Πήγαινε στο θέμα: Χαπι της επομενης μερας
Μήνυμα στις 26/4/2015 στις 15:12 @Sex
Θα ξεκινησω και εγω να κανω μια ερωτηση και ελπιζω να βρεθει γρηγορα λυση απο τα ατομα που ξερουν. Ειμαι 25 χρονων και η τελευταια μου φορα που εκανα σεξ ήταν τον Αυγουστο, εκατσε φαση πριν 10-12 μερες με μια φιλη μου και ξεκινησαμε για να κανουμε την φαση. Στα προκαταρκητα ηταν κοντάρι, οταν ωμος ξεκινησαμε την δυισδηση μετα απο μερικα δευτερολεπτα, υπηρθε η πτωση. Δεν μου εχει ξανα συμβει αυτο ποτε, η γυναικα ειναι απλα καυλοτικη οταν περναμε στην πραξη ειμαι σε πλυρη στυση αλλα μετα απο μερικα δευτερολεπτα υποστολή. Δεν μπορεσαμε να προσωρισουμε ετσι και την εκανα να τελειωσει μερικες φορες με καποια αλλα κολπα που κανω, αλλα τι μπορω να κανω για αυτο το προβλημα που υπάρχει? Ειμασται μια χαρα στα προκαταρκιτα και μολις μπω μεσα χωρις να ξερω τον λογο η στυση φευγει. Λυσεις σε αυτο το πτοβλημα? Νικος Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα στο σεξ. |