Μήνυμα στις 19/6/2017 στις 00:05 @Sex
Είναι αρκετά περίπλοκο γιατί δεν ξέρω τι ακριβώς θέλει.. γενικώς δεν πολύ μιλάω μαζί του τελευταία και όλα αυτά ξεκίνησαν από το δημοτικό (τα λέω αναλυτικά στις άλλες μου συζητήσεις) συνέχεια όταν προσπαθώ να καταλάβω τι είναι δηλαδή όταν πάω εγώ να κάνω μία κίνηση αυτός συνέχεια απομακρύνεται αλλά ξανακάνει τα ίδια. Είμαι πολύ μπερδεμένος σε αυτό το θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω.. Εννοείται ότι δεν πρόκειται να τον ρωτήσω. Προτιμώ να μην μάθω ποτέ το τι είναι παρά να χαλάσω τη φιλία μας. Εξάλλου δεν είναι ότι θέλω τόσο πολύ να μάθω γιατί δεν θα ξέρω την αντίδρασή του. Δηλαδή δεν με αφήνει πίσω το ότι δεν έχουμε ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Συν ότι μπορώ και θέλω να κάνω κάτι με κοπέλα. Απλά αν ήθελε να γίνει κάτι θα μπορούσε να το κάνει καιρό τώρα. Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια με φίλο
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 16:56 @Sex
Σχετικά για τις άλλες συζητήσεις δεν ήξερα ακόμα τι ήμουν και ήταν πριν 2 χρόνια και είχα αναστατωθεί με όλα αυτά, γι αυτό μην παρεξηγήσεις αυτά που λέω στη συζήτηση. :) Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια με φίλο
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 16:44 @Sex
Ίσως σκέφτεται ότι εφόσον του λες να το πάτε σιγά σιγά νομίζει ότι δεν πρέπει να είναι αυτός το παιδί όπου θα σου πάρει την παρθενιά. Από την άλλη νομίζει μάλλον ότι σου αρέσει εφόσον δεν λες τίποτα την ώρα που το κάνει και όταν του το λες στο τέλος νομίζει ότι φοβάσαι και προσπαθεί να σε ενθαρρύνει ώστε να ξεπεράσεις το φόβο. Στη τελευταία περίπτωση (αν και δεν το νομίζω) σε εκμεταλλεύεται και απλά θέλει να κάνει αυτό που θέλει. Σου προτείνω να του το ξεκαθαρίσεις. Γιατί στο κάτω κάτω αν του πεις εσύ ένα όχι αυτός δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα.
Πήγαινε στο θέμα: Νέο αγόρι, πρόβλημα στο σεξ
Μήνυμα στις 15/6/2017 στις 16:34 @Sex
Άν δείς και τις άλλες μου συζητήσεις στο Φόρουμ που έχω γράψει, λένε για το ίδιο άτομο. Αν θες τσέκαρε τα και γράψε μου μία απάντηση, γράφεις τις καλύτερες απαντήσεις που έχω δει μέχρι στιγμής στο Φόρουμ Συγχαρητήρια! Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια με φίλο
Μήνυμα στις 11/6/2017 στις 22:46 @Sex
Γειά. Είμαι 18 χρόνων έφηβος και bi . Λοιπόν.. Πάω βόλτα με έναν κοντινό φίλο μου για να δει και την κοπέλα του. Αφού μιλήσουνε κτλπ πάμε σπίτι του να αραξουμε. Καθώς αράζουμε μαλακιζομασταν. Τον έπιανα κεφαλοκλειδομα , χτυπούσε για να ξεφύγει κτλπ. Συνηθίζουμε να χτυπιομαστε αλλά πάντα αυτός είναι ο ποιο δυνατός. Τεσπα όπως μαλακιζομαστε με πιάνει και με σφινωνει στα πόδια του ώστε να μην μπορώ να ξεφύγω , πάω να του πιάσω τα αρχιδια για να με αφήσει και είχε καυλωσει. Όπως και γω . το κατάλαβε ότι κομπλαρα και λέει ότι καυλωσε από αγαμιες απο την κοπέλα του τεσπα. Μετά καθώς δεν μπορούσα να ξεφύγω μου ανοίγει το παντελόνι βγάζει έξω τον πουτσο μου και μου την παίζει γελοντας. Ε και έκανα και εγώ το ίδιο.αλλά αντισταθηκα και το σταμάτησα. Ε και μαλακιζομασταν παλι. Να μην τα πολυλογώ στο τέλος κάθεται πάνω στο.λαιμό μου και βγάζει έξω το πούτσο του προσπαθώντας να τον χωσει στο στόμα μου και καλά για πλάκα. Τεσπα μετά από όλα αυτά ηρεμισαμε και μετά από λίγο πήγα σπίτι μου γιατί βαριόμουν. Το θέμα είναι.. Ο φίλος μου είναι γκέι είναι μπαι ή στραιτ?? Μετά από όλα αυτά?? Να συμπληρώσω ότι με πειράζει ξέρω γω μου πιάνει τις ρόγες και τον κωλο και καλά για πλάκα. Φέρεται σαν στραιτ πχ. Βλέπει κωλους και μουναρες κτλ τα συνηθισμένα αλλά ρε παιδιά λέτε να παίζει κάτι?? Και να το κρατάει κρυφό?? Α και από τότε έχει αποκοπεί κάπως δεν μου στέλνει δεν πολύ μιλάμε γενικά οπως πριν. Να συμπληρώσω ότι αυτά έγιναν πριν ένα μήνα περίπου.
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδια με φίλο
Μήνυμα στις 10/5/2015 στις 23:38 @Sex
βοηθήστεμε λίγο.... είμαι έφηβος και ζητάω την βοήθειά σας σχετικά με τον gay φίλο μου... είμαι gay και θέλω να ξέρω άμα είναι και αυτός gay αλλά δεν μπορώ να βγώ μαζί του λόγο εξετάσεων... τί να κάνω??? πώς θα καταλάβω άμα είναι gay?
Πήγαινε στο θέμα: Gay φίλος...
Μήνυμα στις 22/4/2015 στις 16:21 @Sex
Μα αφού δεν μπορούμε έχουμε αρχίσει ήδη το διάβασμα για τις εξετάσεις και δεν είναι και πολύ εύκολο να βγαίνουμε..... ένας άλλος τρόπος θα βοηθούσε πολύ χωρίς να βγώ έξω μαζί του...
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!!!
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 22:15 @Sex
Παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθειά σας... (Δεν λέω πραγματικό όνομα... προσωπικοί λόγοι...)Ονομάζομαι 1234 και πρίν περίπου 3-4 χρόνια είχα μία περίεργη gay περιπέτεια σε αντρικές τουαλέτες με έναν φίλο μου... Εγώ είμαι gay... Λοιπόν... είπα στον φίλο μου.. πάμε τουαλέτα? και μου λέει ναι ( δεν λεω που είμασταν εχω λόγο..) , πάμε λοιπόν και με το που κλείνει την πόρτα (α επίσεις έτυχε να μην ήταν κανείς στις τουαλέτες..) βγάζει έξω το πράγμα του... ε και έκανα και εγώ το ίδιο.... καθήσαμε έτσι για 8-9 δευτερόλεπτα και ήρθε από πίσω μου και ακουμπούσε το πράμα του στο κώλο μου... και του κάνω τί κάνεις? και δεν μου απάντησε... τέλος πάντων φορούσα τζίν ένιοθα το πραμα του και.... συνέχιζα εγώ τι κάνεις φύγε και τέτοια... εκείνη τη στιγμή μπήκε ένας μέσα στο μπάνιο και σπάσαμε... και μετά μάλλον ξενέροσε και φύγαμε.... (μετά δν έγινε τπτ άλλο..) λοιπόν μετά από αυτό το περιστατικό δν ξερω τι να κάνω.... έχουν περάσει 3-4 χρόνια να τον δω από τότε γιατί πήγε πανεπιστήμιο.... και εγώ δεν πήγα στο ίδιο . τέλος πάντων...αυτό το περιστατικό έγινε όταν ήμουν 3 λυκείου .... και πήγα και εγώ φέτος στο ίδιο πανεπιστήμιο με αυτόν... θέλω να ξέρω είναι ακόμα gay? γιατί ήμασταν έφηβοι τότε ε και δν ξέρω τι έχει γίνει.... αλλά δεν μου δείνει και πολύ σημασία όπως τότε... απλά μου μιλάει... σαν απλός φίλος και κάνει μερικές φορές πράγματα παραπάνω... θέλω να με βοηθείσετε εσείς τι πιστεύετε? είναι gay και το κρύβει καλά ή έγινε ετερόφιλος? ΒΟΗΘΕΙΑ ! Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια δεν ξέρω τι να κάνω!!!!!!! |