Μήνυμα στις 12/6/2015 στις 15:31 @Sex
Γεια σας! Θέλω μια ακριβης απάντηση γιατί ποτέ δεν θα μάθω! Ναι ξέρω ίσως είναι παιδιάστικο αλλα η αίσθηση της πιπιλιας δεν λέγεται!θα θέλω να ρωτήσω πως στο καλό γίνεται? Έχω δοκιμάσει και δεν γίνεται κάτι..δοκίμασα στο,μπράτσο επίσης τίποτα ..μου είπε βάζεις και λόγο δόντι αλλα δεν κτλβα πως?? Ρουφάω και δεν γίνεται,κάτι άσε π φοβάμαι μην τον δαγκώσω όπως δεν πρέπει για την πιπιλια:Ρ Ευχαριστωω! Πήγαινε στο θέμα: Πιπιλια..
Μήνυμα στις 5/6/2015 στις 01:21 @Sex
Συμφωνώ με την κοπέλα από πάνω! Και όχι δεν είσαι η μονη που το τρίβει μόνο με τις τσόντες:Ρ
Πήγαινε στο θέμα: θελω..
Μήνυμα στις 4/6/2015 στις 22:17 @Sex
Γεια σας ! Θέλω να μου απαντήσετε δε κάτι..με το αγόρι μου είμαστε 6 μήνες μαζί και αποφασίσαμε να το κάνουμε,εκείνος το έχει κάνει.όταν είχαμε πάει σπίτι μου με ρώτησε αν θέλει να το κάνουμε και του είπα χωρίς προφυλάξεις?και μου είπε ναι την πρώτη φορά είναι χωρίς προφυλάξεις επειδή είναι τα αίματα και κάτι κολλας(δεν πολύ κτλβα) είναι αλήθεια αυτό?
Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα
Μήνυμα στις 31/5/2015 στις 06:47 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Yep !βασικά στους περισσότερους πιστεύω έχει τύχη!Προσωπικά σε μένα με είχε πιάσει ο μεγαλύτερος αδερφός μου,όταν ήταν αργά βράδυ 2-3 ,ε άνοιξε την πόρτα με είδε,μου είπε "τι κανεις εκεί" εγώ ειπα "τίποτα" το συνηθισμένο χδ και έπειτα απλά χαζογελουσε ο.ο και μου έκανε "καλά καλά συνέχισε αυτό το τίποτα" και έφυγε ._. Τραγικό για εκείνη την ώρα χΔ αλλα τώρα γελάω :Ρ μετά συνέχισα το τίποτα χΔ ._.Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός
Μήνυμα στις 24/5/2015 στις 07:38 @Διασκέδαση
Γεια σας!Ειμαι 17 χρονων και εδώ και τρία χρόνια θέλω να κάνω σκουλαρίκι στην μύτη.θα μπορούσε κάποια κοπέλα να μου πει αν πονάει πολύ? :/ γιατί έχω θέμα με τον πόνο..επισης μετράει αν θα το κανεις αριστερά η δεξιά?γιατί άκουσα ότι αν το κανεις αριστερά είναι για ομοφυλόφιλους και ότι αριστερά πονάει περισσότερο γιατί είναι κοντά στην καρδιά.ισχύουν ? Ευχαριστώ :)
Πήγαινε στο θέμα: piercing
Μήνυμα στις 21/4/2015 στις 17:21 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα!Έχω ένα πρόβλημα στο οποίο δεν μπορώ να βρω λύση!πριν δυο μήνες η φίλη μου τα έφτιαξε με ένα αγόρι.Εκείνη πάει Γ λυκείου και εκείνος το έχει τελειώσει.Τελος πάντων γνωρίστηκα με αυτόν σε μια καφετέρια και είδα ότι με κοίταζε πολύ!Συνέχεια στα μάτια δεν σταματαγε να με κοιτάζει και να μου χαμογελαει συνεχεια!στην αρχή είπα θα είναι η ιδέα μου,απλά με είδε πρώτη φορά!μετά μου είπε το φβ του και τον δέχτηκα.Αρχισε να μου μιλάει,όλο με καρδούλες φιλάκια να με λέει διαφορα γλυκα πχ γλυκό μου,μωρο και αλλα τέτοια!επισης μου προτεινε να παμε για ποτο αυτος η φιλη μ και εγω!να τονίσω ότι εγώ πάω Β λυκείου.Τι μπορεί να σημαίνει αυτό? Ίσως δεν θέλει την φίλη μου μιας και από όσο έμαθα δεν είναι του γούστου του,αλλα βλέπω γράφει στο φβ για εκείνη..τι να κάνω και τι τρέχει?ευχαριστώ!
Πήγαινε στο θέμα: Μου την πεφτει το αγορι της φιλης μου. |