Μήνυμα στις 18/10/2015 στις 01:31 @Sex
Γεια σας μελη του Ftou.gr ειμαι 17 χρονων και ειμαι ομοφυλόφιλος. Ηθελα την βοηθεια σας σε ενα θεμα. Θα ηθελα να το πω στους γονεις μου αλλα φοβαμαι τον τροπο που θα αντιδρασουν. Επισης αυτη η περιοδος ειναι δύσκολη για μενα γιατι δίνω πανελλήνιες και σκεφτομαι πολλα και αγχωνομαι ολο και πιο πολλυ. Επιπλεον εχω κανει και μια βλακια την οποια μετανιωνω η οποια ηταν να το πω σε εναν συμμαθητη μου που μου αρεσει και εκεινος να το ειπε σε αλους δυο και με τον εναν ειμαστε μαζι στο φροντιστηριο και με καθε φορα που με βλεπει με κοροιδευει μαζι με εναν αλλο που του το ειπε. Επιλεον η μαμα μου σχεδον καθε φορα που συζηταμε μαζι (με την μαμα μου εχουμε πολλυ καλες σχεσεις επειδη οταν ημουν μικρος εκανα δυο εγχειρησεις στα νεφρα μου και επειδη εχω οστεοποροση ηταν παντα μαζι μου) μου λεει να βρω μια καλη κοπελα να κανω σχεση και οσο θελω να της το πω φοβαμαι. Ενω με τον πατερα μου επειδη ηταν στρατιοτικος δεν εχουμε πολλυ καλες σχεσεις και εκει φοβαμαι ακομα περισσοτερο. Εσεις τι λετε ειναι καλο να το πω για να φυγει απο μεσα μου αυτο το βαρος ή να μην τους το πω και να περιμένω κάποια στιγμή στο μελλον
Πήγαινε στο θέμα: Βοήθεια Δεν Ξέρω τι να Κάνω ????
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 15:45 @Sex
Αγόρι είμαι παρεμπιπτόντως Πήγαινε στο θέμα: θελω βοηθεια με τον φιλο μου
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 00:08 @Sex
Γεια σας ειμαι 17 χρονων και τα εχω με ενα αγορι εδω και 2 μηνες. Αλλα εγω θελω να κανουμε sex.Πως θα μπορουσα να του το πω χωρις να με παρεξηγήσει. Παρακαλω απαντηστε Επισης μου αρεσει να τρωω τα χυσια του γιατι οταν βρισκομαστε στο σπιτι του βαζει τσοντα και οταν χυνει τα τρωω. Ειναι κακο ? θα παθω τιποτα ??? Παρακαλω απαντηστε. Πήγαινε στο θέμα: θελω βοηθεια με τον φιλο μου
Μήνυμα στις 20/4/2015 στις 23:15 @Sex
Γεια σας θα ηθελα να με βοηθησετε με ενα παιδι που γνωριζομαστε εδω και 3 χρονια πριν λιγους μηνες λεγαμε να ερθει σπιτι μου και να χυσουμε μαζι αλλα ξεχαστηκε και δεν ειχε ερθει πως μπορω να τον πω να ερθει σπιτι και να χυσουμε και πως νιωθεις στην ομαδηκη? Εσεις πως νιωσατε? Πήγαινε στο θέμα: Μαλακια με φίλο
Μήνυμα στις 18/4/2015 στις 22:51 @Sex
Κανεις άλως εχει να πει τιποτα τα αγόρια Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ερωτευμένος με τον συμμαθητή μου
Μήνυμα στις 18/4/2015 στις 00:21 @Sex
Γεια σας είναι πρωτη φορα που γραφω ειμαι 17 χρονων, ειμαι ομοφυλόφιλος και με μου αρεσει συμμαθητής μου. Την Μ.Τεταρτη του το ειπα μεσω facebook και νομιζα οτι το πηρε καλα (πριν απο λιγες μερες προσπαθησα να του το πω αλλα δειλιασα ) . Πιστευα οτι το πηρε καλα γιατι μου ειπε οτι δεν ειναι ο ανθρωπος που ψαχνω επισης ειπε οτι δεν ειναι ατομο που να το εμπηστευεσε. Πιστευεται οτι μπορει να το ειπε και σε αλους γιατι(εσεις για παράδειγμα πως θα αντιδρούσατε στη θεση του) ηταν με ενα παιδι να βγουμε την Πέμπτη αλλα τωρα δεν μου μιλαει λετε να το ειπε.? Επισης ειναι αλλο ενα παιδι στο σχολειο με τον οποιο κανουμε παρεα και πολλυ μαλιστα και ειναι και εκεινος ομοφυλοφιλος λετε να τον πω να βγουμε. Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων για τις απαντησης σας και σας παρακαλω απαντήστε . Πήγαινε στο θέμα: Είμαι ερωτευμένος με τον συμμαθητή μου |