Μήνυμα στις 19/9/2015 στις 13:22 @Sex
Παιδια γιατι καθε πρωί που ξυπνάω μου ειναι τερμα καυλομενη ;
Πήγαινε στο θέμα: πρωινή στύση
Μήνυμα στις 24/5/2015 στις 17:08 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας παιδια σημερα στο αγώνα ποδοσφαίρου σε μια φάση φάουλ ειμουν στο τοίχος και με βρήκε η μπάλα στα αρχιδια και απο τ πόνο έπεσα κατω και μου ήπαν οτι άυριο θα παω για εξετασεις στο νοσοκομείο εχει χτυπήσει καπιος όπως χτύπησα και γω και αν ναι τ εξετασεις του έκαναν
Πήγαινε στο θέμα: Χτυπήμα σε άγονα
Μήνυμα στις 18/5/2015 στις 16:03 @Sex
Παιδια καπιος που να εχει παει σε σπιτι με πουτάνες;θελω να μάθω τ διαδικασία απο τ αρχη μεχρι το τέλος
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη εμπειρία
Μήνυμα στις 9/5/2015 στις 20:38 @Sex
Γεια σας παιδια παω 3 γυμνασίου και η αδερφή μου 2 λυκείου.Επειδη εχουμε τεράστια μπανιέρα αρκετές φορες τ γεμίζω με ζεστό νερό και μπαίνω και αράζω και μπενει και η αδερφή μου το ειδιο γινετε και οταν γεμίζει αυτή τ μπανιέρα εγω δεν εχω κάποιο θέμα να με βλέπει γυμνό ουτε αυτοί εχει πρόβλημα διότι είμαστε αδέρφια .Ειναι ντροπή αυτο π γινετε ;
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι ντροπή ;
Μήνυμα στις 17/4/2015 στις 02:13 @Sex
Γεια σας παιδια είμαι 15 χρόνων και του χρονου θα παω 1 λυκείου εχω ακούσει οτι πρεπει να κανεις ιατρικές εξετάσεις και να παρεις ενα χαρτί και για να γίνουν οι εξετάσεις αυτες πρεπει να γδυθεις και βλέπουν γενετικά όργανα ολα αυτα τ παραπάνω ισχύουν και αν ναι γτ όλη αυτή η διαδικασία
Πήγαινε στο θέμα: Χαρτί γιατρού |