Μήνυμα στις 31/3/2019 στις 08:34 @Sex
Καλησπέρα therooster, Δεν υπάρχει αλήθεια για αυτό που ρωτάς. Δηλαδή, είναι ένα απολύτως υποκειμενικό θέμα. Άλλοι άντρες ικανοποιούνται έτσι, ενώ άλλοι αλλιώς. Ωστόσο, μπορώ να σου πω ότι όταν αυνανίζεσαι είναι σημαντικό να μην αγχώνεσαι για το αν σε "πιάσουν" ή για να κάνεις γρήγορα ώστε να μην σε καταλάβουν. Για αυτό, στο μπάνιο, ίσως όλοι καταλαβαίνουν ότι καθυστερείς παραπάνω. Ακόμη, στο μπάνιο μπορεί να μεταφέρονται πιο εύκολα ήχοι προς τα έξω διότιδεν υπάρχει τόσο καλή ηχομόνωση λόγω των σκληρών υλικών που βρίσκονται στο μπάνιο. πχ πλακάκια, μάρμαρα, τοίχοι. Στο δωμάτιό σου, μπορείς να συγκεντρωθείς και να ηρεμήσεις πιο εύκολα. Βέβαια, καταλαβαίνω ότι οι δικοί σου μπουκάρουν. Για αυτό, ίσως πρέπει να τους πείσεις ότι έχεις τον χώρο σου. Μπορείς να κλειδώνεις την πόρτα, ακόμη και όλη την μέρα για να μην γνωρίζουν πότε αυνανίζεσαι. Τέλος, στο δωμάτιο θα μπορείς να έχεις και τον υπολογιστή σου για κανένα "ντοκιμαντέρ"... Όπως και να έχει, εσύ ξέρεις που και πως!! Ελπίζω να σε κάλυψα, ώστε να μου δώσεις αποδεκτή. Πήγαινε στο θέμα: πως σας αρέσει να τον παίζεται?
Μήνυμα στις 31/3/2019 στις 08:28 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου αγαπητέ Sdrf_,Πρώτα από όλα, να σου πω ότι το πέος σου είναι φυσιολογικό. Μάλιστα, με περίπου 6-7 χρόνια ανάπτυξης ακόμα, το πέος σου ίσως να κυμαίνεται άνω του μέσου όρου! Δυστυχώς, όμως, το πέος δεν μεγεθ΄νεται με γυμναστική. Ένας λόγος για αυτό είναι ότι το πέος δεν είναι μυς και άρα δεν μπορεί να γυμναστεί. Για να μεγαλώσει με έμμεσο τρόπο, ίσως μπορείς να διατηρείς χαμηλό επίπεδο λίπους στον οργανισμό σου για να μην καλύπτεται με στρώμα πάχους η βάση του πέους σου. Ακόμη, μπορείς να έχεις μία καλή φυσική κατάσταση ώστε να πετυχαίνεις δυνατές στύσεις που θα αναδεικνύουν το 100% του δυνητικού μεγέθους σου. Τέλος, αν το παρακάνεις με αυνανισμό κτλ, ίσως το πέος σου δεν έρχεται σε πλήρη στύση και άρα φαίνεται μικρότερο από ότι μπορεί να είναι. Αν σε κάλυψα, σε παρακαλώ, πάτα αποδεκτή! Πήγαινε στο θέμα: Πώς μεγαλώνει το πέος
Μήνυμα στις 25/11/2018 στις 20:05 @Sex
Το να μην σε ξετρελαίνει είναι ΟΚ. Ίσως χορταίνεις μέσα στην μέρα, ακόμη και αν αυνανίζεσαι πολλές φορές. Όσο χύνεις, τόσο δεν σε ενδιαφέρει... Από κοντά, σε ερεθίζουν όλες οι αισθήσεις. Υφή, οσμή, όραση κτλ Μια άσχυμη πτυχή είναι τα κολπικά υγρά που "λερώνουν" το πέος σου και την γλώσσα σου. Ενώ, μια άλλη είναι ότι ίσως να μυρίζει λίγο άσχυμα, άμα η κοπέλα δεν είναι πολύ καθαρή... Εύχομαι να σε κάλυψα τώρα Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΞ??
Μήνυμα στις 25/11/2018 στις 20:00 @Sex
Αγαπητέ φίλε Chrisnam31, Στο σεξ δεν υπάρχουν ούτε κανόνες ούτε συνήθειες. Αν υπήρχαν, το σεξ θα ήταν μία ανιαρή διαδικασία που θα επικεντρωνόταν στην τριβή. :) Το ότι κάνετε γλυφοκώλι δεν σημαίνει κάτι άλλο από το ότι αυτό σας ικανοποιεί. Συν το ότι το σημείο G του άντρα βρίσκεται στον πρωκτό. Εγώ σου συμβουλεύω να συνεχίσετε ό,τι κάνετε και σας αρέσει. Πούστικο δεν είναι το να απολαμβάνεις με αυτόν τον τρόπο το σεξ. Πόσο μάλλον που συμμετέχει φανερά η κοπέλα σου σε αυτό. Ούτε ντροπή θα το έλεγα. Όσο για την βρωμιά, προσπαθήστε να παραμένετε καθαροί στην περιοχή και να πλένεστε, τουλάχιστον τοπικά, πριν το σεξ. Για το πως θα παραμένεις καθαρός τοπικά μάλλον πρέπει να ψάξεις πιο ειδικά σε κάποιο άρθρο. Ελπίζω να σε βοήθησα και να σε κάλυψα! Πήγαινε στο θέμα: Γλείψιμο κωλου
Μήνυμα στις 24/11/2018 στις 08:31 @Sex
Γεια σου φίλε kanwn thitis, Το αιδίο είναι ένα όργανο που όσο το μαθαίνεις, τόσο "δένεσαι" μαζί του, ενώ την ίδια στιγμή, μαθαίνεις και τις άσχημες πτυχές του. Είναι φυσιολογικό να μην σε ενθουσιάζει τόσο διότι με τις τσόντες το συνηθίζεις. Ωστόσο, και εγώ στην ηλικεία σου δεν είχα πιάσει κάποιο αιδίο. Ίσως, πρέπει να επενδύσεις προσπάθεια και χρόνο στις σχέσεις για να σε οδηγήσουν εκεί. Σίγουρα θα αγχωθείς με μια κοπέλα. Το θέμα είναι να μπορείς να ανταπεξέλθεις. Θα νομίζεις ότι υστερείς, αλλά έχει δείξει ότι και η κοπέλα το ίδιο θα νιώθει. Αν αγχωθείς την πρώτη, την δεύτερη θα είσαι οκ. Ωστόσο, μην επικεντρώνεσε στο αιδίο. Η κοπέλα σου θα διαθέτει ένα ολόκληρο σώμα και συνύδηση που μπορούν να σε εξιτάρουν. Δες πιο ρομαντικές τσόντες και μην θεωρείς ότι το σεξ είναι μόνο πέος και αιδίο... Ελπίζω να σε κάλυψα! Πήγαινε στο θέμα: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΣΕΞ??
Μήνυμα στις 24/11/2018 στις 08:15 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα φίλε Fotis01,Ο αυνανισμός με προφυλακτικό είναι κάτι διαφορετικό, και πολύ ωραίο! Το έχω κάνει μερικές φορές και είναι πολύ αισθησιακό και ερεθιστικό. Μάρκες υπάρχουν πολλές. Μερικές δημοφιλείς είναι οι: Durex, Duo, Again, κτλ. Θα πρέπει να βρεις εσύ ποια εταιρεία διαθέτει τα πιο εφαρμοστά προφυλακτικά για εσένα. Παίζει ρόλο η διάμετρος του πέους σου, το μήκος του πέους σου και οι ιδίαίτερες προτιμήσεις που μπορεί να έχεις. πχ. Με ραβδόσεις, πιο σκληρό για πρωκτικό, πιο λεπτό για μεγαλύτερη ευχαρίστηση, κτλ Η τιμή ποικίλει από μαγαζί σε μαγαζί, από τα τεμάχια ανά συσκευασία, από την μάρκα, κτλ... Στο σκρουτζ, μπορεί να βρεις από 0,09 ευρώ έως και πάνω από 2 ευρώ. Όμως, μια συσκευασία τριών προφυλακτικών από το φαρμακείο θα κοστίζει κάτι λιγότερο από 1 ευρώ ανά προφυλακτικό. Μιας και καταλαβαίνω ότι είσαι νέος, δες να τα κρύψεις καλά και ιδίως μετά την χρήση :) Καλή διασκέδαση! Ελπίζω να σε κάλυψα! Πήγαινε στο θέμα: Προφυλακτικά και αυνανισμος
Μήνυμα στις 24/11/2018 στις 08:03 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καλησπέρα Anhdrew,Αρχικά, πρέπει να είσαι σίγουρος ότι το υγρό ήταν σπέρμα. Πιθανώς, να ήταν κολπικό υγρό. Όπως και να έχει, θα σου έλεγα να το πεις και σε αυτήν. Μιλήστε και δείτε τι θέλετε να κάνετε. Μην το κρύψεις, ας μην το μάθει αργά... Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αφήνεις στην τύχη τέτοια πράγματα. Θα σου συμβούλευα την χρήση προφυλακτικών. Υπάρχουν και λεπτά προφυλακτικά για καλύτερη αίσθηση. Ελπίζω να σε κάλυψα! Πήγαινε στο θέμα: Πιθανή εγκυμοσυνη
Μήνυμα στις 24/11/2018 στις 07:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Αγαπητέ φίλε kanwn thitis,Πιστεύω ότι είσαι ετεροφυλόφιλος. Αυτό διότι είναι φυσιολογικό, όταν βλέπουμε γυμνό και τσόντες, να ξυπνάει η σεξουαλικότητα μας. Δηλαδή, άσχετα από τις προτιμήσεις μας, ερεθιζόμαστε με κάθε τσόντα μιας και αυτή οδηγεί σε σεξουαλικές σκέψεις. Το ότι οι γκέι τσόντες σε ερεθίζουν περισσότερο ίσως οφείλετε στο μικρότερο ρομαντισμό που προσφέρουν. Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα κάποτε και με βοήθησε να βλέπω hardcore στρειτ τσόντες. Πάντοτε, και τώρα, όμως, βλέπω και γκει τσόντες. Μπορείς να θεωρήσεις τον εαυτό σου φυσιολογικό σε κάθε περίπτωση. Φαίνεται να είσαι στρειτ, αλλά μπορεί και μπάι, αν και δεν νομίζω. Γλέντα κάθε τσόντα και αν σου αρέσει το άγριο, ψάξε για τέτοιες τσόντες. Ελπίζω να σε κάλυψα φιλαράκι! Πήγαινε στο θέμα: GAY??????
Μήνυμα στις 4/4/2016 στις 18:15 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα σας αγαπητά μέλη του ftou.gr. Είμαι 16,5 χρονών και ζω μία παράξενη κατάσταση. Να σας πω πως εμφανισιακά δεν είμαι όμορφος, έχουν πέσει μερικά μαλλιά μου και ότι δεν έχω κάνει σχέση τα τελευταία χρόνια αλλά ούτε έχω φιλήσει κορίτσι. Τα δύο τελευταία χρόνια νιώθω πως είμαι bi και αυτό με βασανίσει. Τελευταία, έχω αποφασίσει να κάνω μία σχέση με ένα κορίτσι αλλά δεν έχω αυτοπεποίθηση για κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι θα μου πει όχι και θα ντραπώ, θα πληγωθώ. Σας παρακαλώ, πείτε μου τι μπορώ να κάνω και, μάλιστα, πως. Σας ευχαριστώ πολύ. Πήγαινε στο θέμα: Άγχος για σχέση
Μήνυμα στις 28/10/2015 στις 15:28 @Sex
Γεια σας, Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν έχω κάνει κάποια σχέση με φάσωμα και τα λοιπά. Δεν έχω φιλήσει ποτέ κοπέλα. Είμαι 16 χρονών και ήδη έχω αρχίσει να αναζητώ μία σχέση και όλο και πεισσότερο πηγαίνω σε χωρούς και πάρτι του σχολείου και βλέπω κοπέλες. Θα ήθελα να μου πείτε πως να πλησιάσω μία κοπέλα και τι περίπου να της πω ώστε να δω αν ενδιαφέρεται και να κάνουμε κάτι μαζί. Ευχαριστώ ΥΓ θα δώσω αποδεκτή Πήγαινε στο θέμα: Κοπέλες |